Šta je novo?

Starcraft 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znaci ne mogu da verujem koje je ovo ludilo za neku igru!100 i kusur strana,a igra jos nije ni izasla,ne racunam betu u ovo!Moracu ovo i ja da probam da vidim sta je to toliko dobro u tome!Prvi deo nisam ni igrao(neko ce se verovatno dobro nasmejati),a igram igre vec nekih 10-ak godina!

Pa dobro, od keca je prošlo 12 godina...:d

Gledao sam malo gameplay video i nisam nesto posebno odusevljen!Ovo se meni ne razlikuje previse od Red Alert serijala,cini mi se da je to manje vise isti fazon!Ovo ce me stvarno oduseviti ili ce biti deinstalacija posle sat vremena!

Vuče, gde bi uputio ovog momka, u koju sobu on da ide? :trust:

Poslednja izmena:
Ajd sad i ti ga pretera :D.
Naravno da ima mnoogo dodirnih tacaka, izmedju 2 igre :).

Ja sam jednako uzivao prelazeci ranije C&C i Red Alert igre, kad kazem ranije, msm na one sto su izasle u vreme Starcrafta, plus minus 2-3 godine, jednako kao sto sam uzivao igrajuci S1.

Pa sem sto su 4x, ne vidim druge slicnosti. Red Alert vise vuce na Total Anahillation, koji je bio glavni konkurent SC-u tih dana. Tad je bilo zaista mnogo dobrih strategija, sad je izbor vise nego slab

Znaci ne mogu da verujem koje je ovo ludilo za neku igru!100 i kusur strana,a igra jos nije ni izasla,ne racunam betu u ovo!

pa dobro, ne mozes bas da ne racunas betu. Ja igram betu protiv kompa uveliko vec nekoliko meseci, svakodnevno :)

Moracu ovo i ja da probam da vidim sta je to toliko dobro u tome!Prvi deo nisam ni igrao(neko ce se verovatno dobro nasmejati),a igram igre vec nekih 10-ak godina!

Ako volis strategije, starcraft 1 definitivno mora da se igra. Stim da kapiram da nije bas primamljivo u ovo doba, igrati igru gde se vide lepo pixeli.

Gledao sam malo gameplay video i nisam nesto posebno odusevljen!Ovo se meni ne razlikuje previse od Red Alert serijala,cini mi se da je to manje vise isti fazon!Ovo ce me stvarno oduseviti ili ce biti deinstalacija posle sat vremena!

Interesantno da si spomenuo red alert igru. Dustin Browder, glavni dizajner starcraft 2, radio je na red alert, drugi deo do duse.

Upravo zbog grafike nisam ni hteo da probam keca,ali garant gameplay "razbija" cim ga toliko ljudi hvale!Nisam uopste poznavalac igara,ali Red Alert mi je prvi onako koji se moze uporediti sa njim,barem na prvi pogled!Hoce li biti single player-a?

Vuče, gde bi uputio ovog momka, u koju sobu on da ide? :trust:

U pitanju je covek koji nije igrao SC1 zbog GRAFIKE!!? U nemogucnosti sam da ga re-lociram u bilo koju drugu sobu, cisto iz razloga sto sam ostao bez teksta. :)

Pravim ljubiteljima igara grafika je uvek u 2. planu, dzaba da odrade da sve sljasti kad gameplay i prica nikakva :D
Stari C&C i Starcraft se dosta razlikuju. Posebno po nacinu gradjenja baze i malo po skupljanu resurasa (ne mozes samo da stekas kesh moras da ga trosis bar u Tiberian Dawn i TS).

Ovi korejci "Nada" i "Moon" nisu normalani.

[YOUTUBE]zmYhX8fjmo8[/YOUTUBE]

Jao kako bih ja njima uveo sticky tastere, pa da samo pisti :d.
Ovo je bolestina.

U pitanju je covek koji nije igrao SC1 zbog GRAFIKE!!? U nemogucnosti sam da ga re-lociram u bilo koju drugu sobu, cisto iz razloga sto sam ostao bez teksta. :)

Zašto bi to bilo čudno, ako je počeo da se igra pre 10 godina, kao što sam kaže (SC1 je star 12 godina)? Ni ja nisam igrao čabar vrhunskih igara i hitova koja su izašle pre nego što sam počeo da se igram. Kada kreneš, najpre se ne možeš snaći u masi stvari koje su ti na ponudi, nisi ni sam siguran šta valja, neke stvari te odbijaju zbog komplikovanosti, za koju ni sam ne možeš u početku da proceniš da li je u funkciji gejmpleja, ili je tu zarad same sebe pa čini igru dosadnom i (ne)vrednom provaljivanja...kad prođe par godina i pohvataš šta ti se dopada i šta te privlači, prođe već solidna količina vremena, i ko će se vraćati na naslove stare (u tom trenutku) po 5-6 godina, koji datiraju 2-3 godine pre nego što počneš da se igraš. ***, tako to ide. Posebno u ovom vremenu sa poplavom naslova (ne govorim o kvalitetu, već o kvantitetu).

Inače, obaveštenje za sve, Peca je požurio oslanjajući se na prvobitna obećanja o stizanju igre, StarCraft II još uvek nije došao i imaćemo ga praktično tek kada i svi ostali, u najboljem slučaju u ponedeljak. Želeo sam da napravim opis već za ponedeljak da bude spreman za launch u utorak, ali od toga nema ništa, biće dobro da ga bude do kraja naredne nedelje :(

Poslednja izmena:
moze jedno pojasnjenje, koji to VI ? i kakve veze ti i peca imate sa stizanjem starcrafta 2, nisam upucen uopste, moze i pm

Pa valjda ce filipenko da uradi opis igre za Benchmark, a jelte peca kao the big boss :D treba da ugrabi jednu (novinarsku, pre vremena :) ?) verziju.

nisam igrao starcraft pre 12 godina ali ovaj cu svakako probati zbog hajpa koji ste napravili iako ne igram cesto strategije ali sam uzivao uz COH i tropico...

ono sto hocu da kazem u ovom komentaru je da se ne preseravate preterano oko toga ko je igrao a ko nije starcraft pre 12 godina i da skapirate da je nekome igra bezveze i da to sto je to starcraft legendarna strategija nema nikakvog uticaja na to da li ce je neko voleti ili ne niti da li je nova igra dobra ili losa...isto ste radili i sa falout 3, pljuvajuci po igri koja u moru gluposti koje izlaze odskace po orginalnosti ma koliko da je "izdala" orginalnu fransizu igra je daleko od lose...

ovo se naraocito odnosi na prekaljene gejmere od pre hrista koji su igrali sve orginalne igre koje su izasle u proslom veku i sada sole pamet o tome da li novi starcraft ima vajb starog kupajuci se u nostalgiji za vremenima kada je mogao da se digne za par sekundi i ostane tako celu noc...smanjite dozivljaj i ako bas hocete da recenzirate igru objektivno posmatrajte je kao da nije ni bilo prvog dela...:smackbum:

i ako bas hocete da recenzirate igru objektivno posmatrajte je kao da nije ni bilo prvog dela...:smackbum:

Imposibile :).
Poredjenja su neizbezna.
Al slazem se, nostalgija je problem, jer mozak cesto ulepsava proslost, iz bilo kog segmenta zivota pa i vaskolikog gejmerskog :D.

Pa valjda ce filipenko da uradi opis igre za Benchmark, a jelte peca kao the big boss :D treba da ugrabi jednu (novinarsku, pre vremena :) ?) verziju.

e to :) ja sam mislio da imaju neke veze sa distribucijom :D

@exste molim te ne pravi paralelu izmedju nastavka starcrafta i onog sranjceta od fo3... da je sc2 first person shooter imalo bi veze sa zivotom to sto spominjes

e to :) ja sam mislio da imaju neke veze sa distribucijom :D

@exste molim te ne pravi paralelu izmedju nastavka starcrafta i onog sranjceta od fo3... da je sc2 first person shooter imalo bi veze sa zivotom to sto spominjes
@ G! paralela nije na igrama vec u pristupu prema nastavku koji ima slavnog prethodnika...naravno da se same igre ne mogu porediti.

Inače, obaveštenje za sve, Peca je požurio oslanjajući se na prvobitna obećanja o stizanju igre, StarCraft II još uvek nije došao i imaćemo ga praktično tek kada i svi ostali, u najboljem slučaju u ponedeljak. Želeo sam da napravim opis već za ponedeljak da bude spreman za launch u utorak, ali od toga nema ništa, biće dobro da ga bude do kraja naredne nedelje :(

Niste jedini...

http://www.eurogamer.net/articles/no-starcraft-ii-reviews-before-release

nisam igrao starcraft pre 12 godina ali ovaj cu svakako probati zbog hajpa koji ste napravili iako ne igram cesto strategije ali sam uzivao uz COH i tropico...

ono sto hocu da kazem u ovom komentaru je da se ne preseravate preterano oko toga ko je igrao a ko nije starcraft pre 12 godina i da skapirate da je nekome igra bezveze i da to sto je to starcraft legendarna strategija nema nikakvog uticaja na to da li ce je neko voleti ili ne niti da li je nova igra dobra ili losa...isto ste radili i sa falout 3, pljuvajuci po igri koja u moru gluposti koje izlaze odskace po orginalnosti ma koliko da je "izdala" orginalnu fransizu igra je daleko od lose...

ovo se naraocito odnosi na prekaljene gejmere od pre hrista koji su igrali sve orginalne igre koje su izasle u proslom veku i sada sole pamet o tome da li novi starcraft ima vajb starog kupajuci se u nostalgiji za vremenima kada je mogao da se digne za par sekundi i ostane tako celu noc...smanjite dozivljaj i ako bas hocete da recenzirate igru objektivno posmatrajte je kao da nije ni bilo prvog dela...:smackbum:

Ovde sam se u nekim stvarima prepoznao :d
pazi, razumem ja tebe, ali cisto sumnjam da ti je u zadnjih 12 god od izlaska SC1 isti bio instaliran na kompu 11 godina. Da si ga igrao u skoli na LAN-u sa jos 7 ortaka iz odeljenja, da nam je bio par godina isto sto i onim ludim korejcima :) tako da se osecam vrlo pozvano da ga komentarisem i uporedjujem 1. i 2. deo, ok? ;) :smackbum:

Covek je napisao da NIJE igrao S1 !

Prvo otvaranje :)

[YOUTUBE]TU7q333W_xk&annotation_id[/YOUTUBE]

Samo sto nisu stavili jos grickalicu i nozic u komplet :D.

Sta onaj USB dongle treba da predstavlja? :)

^^Hehe, sjajno:D kad vec toliko ljudi to koristi odavno...

Ladno se dobija dvd making of starcraft 2. Jao hocu i to da vidim :( Na kraju cu da kupim Collectors Edition :wall:

Ma to će neko uskoro okačiti na net kao i sve ostalo iz ovog paketa.
Ali samo pakovanje je priča za sebe i vredno kupovine.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno