Šta je novo?

[HTC Magic] Custom romovi iskustva

testirao sam navigaciju samo jednom i to sa onim fabrickim 1.5 rom-om (sa njim mi se nije desavalo da gubi signal u sobi)

to ti mozda tad uhvatio, zavisi dosta i od toga da li je oblacno vreme ili nije, posto ja imam i iPhone uz Magic i jedan i drugi mi u sobi kad kad uhvate signal, dok napolje uvek hvataju...

izasao novi izvestaj o napretku cm6 verije (Froyo) i najinteresantniji deo za nas je sigurno: "The Dream/Sapphire port has everything working but one small issue remains." Tako da uskoro dobijamo potpuno funkcionalni 2.2 Android :)
ps: tek sad vidoh da na sajtu stoji da je izvestaj od 30. juna, a na njihovom kanalu tj. grupi na facebook-u je stavljeno pre 17h :D

Poslednja izmena:
Da ima vizB.,ali skines i instaliras SenseUi ako ti je po zelji

aca85

ja ne kontam tvoj odgovor uopste....

Nabukodonosor

kakve veze ima SenseUI sa ovim widgetom?????????

Pa nema, ja sam pitao koji je ono widget za bateriju, ali sam posle jedno 10 sekundi provalio koji je, pa sam obrisao to i pitao ono drugo sto me zanimalo, ali si ti za tih 10 sekundi uspeo da vidis moj post i da odgovoris. E sad, sta Aca hoce da kaze, to vec ne znam.

Poslednja izmena:
posto trenutno nisam bas u mogucnosti da pratim sve (na odmoru sam) da li cm6 zahteva noviji radio (6.x) ili radi kao i cm5 na starijem (ako neko ima info) :) odlicno, pojavice se veoma brzo i update kernel-a za 32a, tako je uvek kod cm-a, ali bitno da je sve super :) hehe magic dobi 2.2 pre ovih novih htc-a :D

Poslednja izmena:
Ima bcookovog kernela za 32A.

Ali i mene zanima koji je radio potreban i da li mora wipe?

Radio bi trebalo stari, kao i uvek, a wipe bi trebalo da ne mora, kao i uvek :) - pod uslovom da dolaziš sa ne mnogo starog CM-a.

javi utiske :) s nestrpljenjem ih ocekujemo...

Pa bio sam ga montirao i drzao par dana,posto nisam fan RC-a,u bilo kom obliku.
Nije los,stabilan je,nekako mi deluje sporije nego CM 2.1,pogotovo kad dodje do samog OS-a,Aplikacije skoro sve koje sam monitrao su radile,bilo je par problema sa nekim aplikacijama,ali posto je RC to je za uzet u obzir...
Malo mi je i bug-ovao kod Mreze :( ...

sacekacu cu official CM 2.2 ^^

meni je ovo drugi dan kako ga koristim. Ni jedan FC za sada.
Stari radio je potreban. Ostala mi je vecina aplikacija koje su bila na 2.1 instlirane...
Ne mogu da procenim koliko baterije trosi jer sam ga maltretirao cao dan..
Ne mogu da procenim da li je sporiji, tu je negde.. JIT sam ukljucio...

Meni je najveći problem sa performansama vezan za veliki broj poruka koje imam (preko 10 hiljada) i velikim imenikom. Kada bi izašao rom koji bi to malo sredio... ali sumnjam

10000 poruka, pa šta očekuješ, lepo ih bekapuješ i posle vratiš ako ti trebaju.

10000 poruka, pa šta očekuješ, lepo ih bekapuješ i posle vratiš ako ti trebaju.

Očekujem da se takva baza učitava parcijalno i optimizovano, kao što se do dešava sa stotinama baza sa kojima se dnevno srećemo.

Često pretražujem stare poruke i čupam stvari iz njih...

Evo i ja sam uspeo da root-ujem moj 32B, uz Goldcard i sve *******cije.

Trenutno guram CM6 RC1 i mogu reci da je super. Uz malo tweak-ovanja Froyo 2.2 radi odlicno.

Ovo je pravo osvezenje posle Vodafon default 1.6-ce, gde je sve zivo zabadalo.

Nemam vise problema sa FC dial-era i slicnih cuda. Sve radi kako treba, mada mi se cini da mi ne primi koji SMS

Videh da ljudi imaju problema sa tim, ja sam sada primetio da mi samo 1 poruka nije stigla, pa ne mogu biti siguran.

Jos jedan mini bug je malo sporiji rad marketa, ali nista katastrofalno.

Sve aplikacije rade bez problema.

Poslednja izmena:
Veceras cu da probam RC2. Feedback korisnika kaze da radi Ok.

Sinoc sam instalirao. Odaradio sam wipe pa instal.

Sve radi kako treba, dosta bugova ispravljeno, ADWLauncher je na poslednjoj verziji. SMS problem je ispravljen (mada ga ja nisam ni imao)

Jedini bug koji sam primetio je da nedostaju onscreen tasteri kada primas poziv, kada pozivas tu su.

Imao sam jedno par FC vezano za GAPPS, ali to je resilo par restarta. Sve u svemu sam zadovoljan, kada se setim koje sam muke imao sa 1.6 Vodafone default ROM-om, ovo je banja.

Evo par SS

snap20100727123327.png
snap20100727123331.png
snap20100727123334.png

snap20100727123338.png
snap20100727123343.png
snap20100727123346.png

snap20100727123534.png

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno