Šta je novo?

[HTC Magic] Custom romovi iskustva

Koji ti je ono widget za vreme iznad pure messengera? Takodje koji je weather widget za 7 dana, ispod Agnes?

Poslednja izmena:
jel si ti probao rom uopste? sve je u njemu... weather forecast ti je jedan a isto je i drugi :p ima 7 vrste prikaza vremena

Weather forecast (yr.no) to je taj widget nemoj sad da me zezas bre majku mu znam sta sam ubacio u rom, com.ermesjo.yr trazi tako ako ti lakse na marketu

ne moras da trazis uzmi moj rom raspakuj ga, u folderu data/app imas taj file com.ermesjo.yr.apk pa ga instaliraj sa appmonster ili astro ili bilo sta sto koristis za instalaciju apk fajlova

Studio, malopre sam flash ovaj tvoj rom i za sad mi sve ok. Najbitnije sto imam sad oko 100mb ram memorije... iskreno ja ni ne vidim tu razliku izmedju romova sa senseui i bez (iskreno ni dan danas neznam sta je sense xD).
Toliko od mene za sad.

edit: kako da na ovom adw launcheru namestim da kad stisnem home dugme ode na neku pocetnu stranicu kao sto je to na smoki??

Poslednja izmena:
sense ti je htc-ov onaj izgled telefona sa njihovim widgetima i flip clock-om

a ovo za adw i idi u adw settings pa u screen settings i nadji home button binding pa namesti preview/first screen ili kako vec ima

a razliku u brzini bi trebalo itekako da osetis ako vec nista ne izvaljujes u brzini onda barem imas vise rama kao sto i jeste u tvom slucaju :)

Poslednja izmena:
jesam. nego namestio sam ovo ali kad kliknem na home ne ode na onu stranicu koja je u sredinu (pocetna) vec na prvu desnu od nje.

pa namesti redni broj ekrana koji hoces da ti bude home screen pa ce da te tera na tu stranicu...

bre meni radi bez problema, default screen koji god da stavim otera me na taj screen kad stisnem home, e da restartuj adw mozda pomogne, tipa promeni nesto bitno u UI Settings pa vrati i stisni BACK da se reloaduje ADW

definitivno mora da se reloaduje adw znaci, proverio sam sad, znaci namesti default screen broj 5 ili koji hoces, i idi u UI settings pa nesto prmeni pa odmah vrati i stisni BACK, reloadovace se ceo ADW i radice ti ovo

Poslednja izmena:
Meni ne prolazi ovaj prvi krene pa prekine neka greska oko linije 7.Samo dodaje tastaturu ako je samo to da se ni netrudim posto koristim srpsku.

Prošao 2. update.

NAPOMENA: Kada radite fleš, obavezno izvucite USB kabl iz telefona da ne bi prošli kao ja :). Prilikom prvog update-a nisam izvukao kabl i posle restarta se telefon zaglavio na htc magic ekranu i nije ni pomišljao da nastavi. Čak ni Nand restore nije pomogao. Pre ovoga sam flešovao desetak puta i nije bilo problema, ali eto, može da se desi.

Ja imam problem sto win (7) nece da mi prepozna sd card, tj. ne vidi karticu. Vidi je u recovery modu. Video je samo sa Smoki 0.7 a sad sa studiopvc nece :( ponovo!
Jel ima neko ideju?

glupo pitanje, ali da li si selektovao mod DISK DRIVE kad bocnes telefon?

ih,zar toliko sumnjas u mene :)
mislim da je radila sa pre ova dva update-a
sad cu da ga reflash

Poslednja izmena:
pazi ova dva update-a ti ne diraju IC NISTA po sistemu, samo menjaju ove aplikacije, tako da nije do toga sigurno, moze da se desi da ti nesto defektna kartica, da radi kad joj se cefne...

sutra idem na putovanje (pariz) i koristicu navigaciju. moje pitanje koji rom je najbolje da flash-ujem. trenutno sam na smoki 0.7 i isprobavam navigaciju nesto. sedim u sobi i samo odjednom mi javlja GPS signal je izgubljen (vrata i prozor od terase sirom otvoreni). znaci pitanje da ostanem na smoki 0.7, da flash-ujem neku od prethodnih verzija ili mozda da predjem na cursorsense???
snaso bi se i bez navigacije (dali su mi putokaz i rekli samo prati te gradove) al opet za svaki slucaj...

Brate, ne mozes da sedis u sobi, moras da izadjes napolje. Ne moze signal da udje kroz prozor, jer mu plafon i krov prave mali problem. Moras da izadjes napolje. I ako prvi put startujes iGo trebace mu 15-tak minuta da nadje signal i da pokrene sve.

A da probaš van sobe kako ti se ponaša i da li gubi signal?

Ja u zatvorenom maltene nikada nemam signal.

Nazad
Vrh Dno