IT iskustvo: Proporcionalno kolicini unistenog hardwera.
Kakva diskriminacija ljudi koji ne studiraju. Ovoga nije bilo ni u nacistickoj Nemackoj.
Поштовани,
провером по броју посла XXXXXXXXX, утврђено је да је корисник XXXXX XXXXXX, услугу ADSL реализовао у оквиру кампање „Студенти“, сходно чему је остварио право на прве три месечне претплате по 1 динар + ПДВ, а након истека прве три месечне претплате, до истека уговорне обавезе претплату за пакет Click 4 по цени од 1.425,44 динара.
На рачуну за телекомуникационе услуге увек ће стајати пун износ месечне претплате од 2.849,70 динара, ADSL пакета Click 4, коригован за износ који је остварен у оквиру кампање ADSL „Студенти“.
Sinoć sam poslao mail Telekomu, kad jutros stižu (dobre) vesti:
Ovo je ok, samo što izgleda da, nakon isteka ugovorne obaveze od godinu dana, plaćamo 2.849,70 dinara.
ama neplacas tu cenu jer ce ti spustiti paket na 1 mb i samim time ces placati cenu prema paketu koji koristis!
da si malo procitao predhodne postove znao bi o cemu se radi!
a ko zna za godinu dana sta moze da se izdesava pa mozda i dobijemo to famozno povecanje adsl-a pa onda 4 mb bude minimalni paket koji ce tada biti u ponudi telekoma!?
Mislim da se ne razumete. Hoce da kaze da nakon isteka ugovora za tu brzinu placas punu cenu.
Da li se proverava da li imam već jedan aktivan studentski paket? Hteo bih da probam i na drugoj lokaciji da ga uzmem![]()
moguce je bre, sto pricate napamet, meni je zena iz telekoma (radi zakljucenja ugovora) rekla da ako se selim mogu da selim ADSL i to na drugi tel broj, posto ugovor za ADSL nije vezan za telefon tj. njegovog vlasnika
Je l' istekla ova ponuda za studentski paket?
U ovom ugovoru http://forum.benchmark.rs/showpost.php?p=2174479&postcount=55, to nigde ne pise, bas nigde. Clan 1 navodi brzinu, clan 14 trajanje ugovora i to vrlo precizno. Ako korisnik ne zahteva drugacije, po isteku promotivnog perioda od 12 meseci placa se puna cena paketa. Da nije neki drugi ugovor u pitanju?ja ne znam šte se svi nešto prenemažu(tj ovi što lupetaju)
lepo piše mi studenti koristimo CLICK1 ali je taj CLIK1 u studentskom paketu sa brzinom 4096/256 i dokle god traje ugovor biće te brzine. čim prođe godina dana puštaju oni brzinu koja će tada biti aktuelna u CLICK1 paketu. najverovatnije bi moglo biti nekih promena pa da to bude 2048/128, jer ipak telenor pokušava da uradi nešto sa tom fiksnom licencom tj da ne bude samo prepisan cenovnik od telekoma.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari