A da, ne znam zasto to uopste i pisem tebi, posto ti ocigledno ubisoft igre si samo video u trailerima.
Da raspravimo ovo već jednom. Ti meni spočitavaš da ja ne igram igre jer:
a) nisam igrački svaštojed kao neki i ne znam svaku igru City Interactive-a napamet, nije mi poznato koliki je krš neki novi azerbejdžanski klon Painkiller-a pošto nisam dotičnu igru prvo prešao pa tek onda zaključio da je *****
b) nisam član neke torrent organizacije, nisam tu da viknem KUPUJE SE! prvih sat vremena po "stavljanju" igre u "izlog prodavnice"
c) ne patim od toga da svaku igru MORAM odigrati pet dana po "pojavljivanju", čak sam toliko naopak da neke igre odigram pola godine od datuma izdavanja
d) ne pitam kako se igra leči, ne zahtevam ono što počinje na c i trudim se da dam mišljenje o igri a ne samo o njenim performansama
e) ne hvalim se kako sam skupio sve achievmente, kako sam završio igru trajanja 60 sati za samo nedelju dana, ne pitam gde se nalazi prolaz za to i to (iako većina igara ima grafički indikator za sve "tajne" i "skrivene" prolaze)
Šta je od nabrojanog konkretan razlog za tvoju tvrdnju? Ili možda sve nabrojano?
Ja igre volim da igram i ne patim, kao nekad kada sam imao manje od 18 godina, da moram odigrati igru dok je friška jer se posle ubuđavi i ne valja. Za razliku od onog klinca od pre 10 godina ovaj, već sada mladić/čovek je naučio da je fast food nekvalitetna hrana (a ne samo da ne valja kada se ohladi) dok zdravu hranu možeš jesti i nekoliko sati po sravljanju, ništa joj neće faliti (voće i povrće na primer). Tako i sa igrama, ako je neka igra stvarno dobra valjaće i 3-6 meseci po izdavanju kada hype splasne i grafika bude nešto manje impresivna.
Ja sam oduvek probavao/igrao Ubi igre i uvek su bile mediocre. Kvalitet im se nije podigao niš' za ovih 10-13 godina, već smo došli do situacije da oni koji znaju da prave igre a preživeli su nešto palamude: Blizzard izdaje igre kad mu se ćefne, Relic nešto petlja umesto da naprave HW3, Valve podmazuje parnu mašinu umesto da završi Half Life već jednom, Bioware prodaje jednu te istu igru 8 godina, samo menja skinove i temu. Crytek i poslednje mohikance sa istoka ne bih uvrštavao u tu grupu. Crytek spada među tehničare kao nekada id, Epic, Monolith.