Šta je novo?

Crysis 2 [pc only]

Los je kvalitet videa da bi se video kvalitet grafike, jedino poslednji segment - facijalna animacija deluje vrhunski. U svakom slucaju, nema sumnje da ce ovo da nadmasi sve do sad vidjeno na konzolama sto se tice tehnickih karakteristika, a i na pc-u da pretekne svog pretka iz 2007.

Nadam se da nece biti onih *****izama koji ce zahtevati online konekciju da bi se igralo single modu, kao kod nekih novih naslova...

blago rečeno, izgleda sumanuto dobro... sve mi neki leptiritji gmižu po stomaku, ovo nije sex za jednu noć, ovo je ljubav:D A tek modovi kad krenu!... moram se smirim - jedan,dva tri, četiri....deset.:D

Stvarno je za respekt šta su postigli.
Em je engine grafički najbolji do sada, em je portabilan na konzole, em je lak za editovanje...
Stvarno me oduševljava ideja o gomili igara koje će se pojaviti koristeći ovaj engine.

Da, ali nije to to, nema dušu, pola sata igraš i deinstaliraš...:d

Vrhunska stvar, naravno, drugo se nije ni očekivalo :)

Ja ovde pričam o engine-u, a ne o igri :D

Al' Crysis-u vala ništa nije falilo. Ja ga odigrah jedno 10 puta do sada :p

Sjajno, ali novine su uglavnom za konzole kako ce se portovati videcemo, naj ubedljivije je face animation i to je ono sto ce postati novi standard igrica

Pa nema šta da se portuje. Osnovni engine i editor su na PC-u, konzole su te na koje je engine portovan.

Pa nema šta da se portuje. Osnovni engine i editor su na PC-u, konzole su te na koje je engine portovan.

Hm... Ne znam da li se "termin" portovanje moze upotrebiti u ovoj situaciji, ipak se sve simultano odvija na sve 3 platforme u realnom vremenu. Svaka cast ljudima iz cryteka ovo je sigurno najbolji engine sa fantasticnim setom alata. Najveci laik bi mogao da cacka i da se igra sa efektima i postigne svakojaka cudesa. Samo da bude kao do sada i da ne "zaborave" na mod editore :)

Ne izgleda nista posebno bolje od prvog dela po meni, vidi se uticaj konzola, morali su neke kompromise da naprave... Ali lepo izgleda i nadam se boljoj optimizaciji, manjoj zahtevnosti s obzirom da ne izgleda nesto bolje....

Mi zapravo još uvek nismo ni videli kako to sve može da izgleda na PC-u.
Svi ovi preview-ovi su uvek na nekoj od konzola.

Pa izgledace 10 puta bolje:D mislim u odnosu na konzole a u odnosu na CE2 bice skoro sve isto, samo malo poboljsani efekti, jos ako bude Dx11 podrska bice i teselacija, ali u sustini nece biti puno ljepsi od CE2ke.;)

Meni ovo izgleda sasvim dobro.... Ako nista malo su se izvukli iz one dzungle, oslep'o sam od onog silnog zelenila.... Nisam citao ceo post, kada treba da izadje? Cini mi se da neko rece u decembru ove godine???

Pa da, igara u urbanim okruženjima baš fali. Srećom, ovo će 100% da valja, za razliku od 99% takvih igara :)

Ja ovde pričam o engine-u, a ne o igri :D

Al' Crysis-u vala ništa nije falilo. Ja ga odigrah jedno 10 puta do sada :p
Ti misliš da ovde ljudi tako sude? :) Ovde se o endžinu sudi po igri i o igri po endžinu, nažalost.

Vreme nije isteklo, greska je do tebe. Jos 2 i po dana je ostalo.

Ovo je teaser, ko zna kako ce izgledati full trailer [ako ga bude].

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno