Pike
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.01.2007
- Poena
- 390
Da li mogu da ti kazem da lupetas gluposti?
Nema na koga da uticu, novinar radi svoj posao onako kako misli da treba: niti ja na ikoga uticem da pise kako se meni hoce, niti takvi testovi izlaze. Ja samo iznosim svoj licni stav i stav svoje firme koja treba da funkcionise onako kako to najbolje moze. Moj stav je moj stav i ja samo konstatujem kako im se vraca: sa sudom i objektivnoscu testa to nema nikakve, ama bas nikakve veze. Ko je fanboy to radi za sebe i ima svoj stav - ni od koga mu diktiran nije
Edit: da dodam i ovo...
Pogledas testove ploca, najvise ih je bazirano na chipovima firme koja se kod nas ne reklamira. Pogledas testove grafika u poslednjih pet godina na sajtu: da li je iko izostavljen? Da li su vise award-ova dobili Intel ili nvidia sa jedne ili AMD (ATi) sa druge strane. E sada ako gledas poslednjih 6 meseci - sve sami ATi testovi. Sta smo imali od nvidie da testiramo?
Ne mozes da mi kazes da lupetam. Ja sam samo prokomentarisao sta si ti napisao.
Novinar bolje radi svoj posao kada ga ATi prvo malo odvede na Ibizu, nema poterbe da bilo ko utice na njega on to sam bolje uradi dok je jos pod utiskom.
Znam da stvari tako funkcionisu ali se meni to ne svidja, to je moj stav.
Zasmeta kada pomenes da bi trebali i ovi drugi da se slihtaju vise.
Nemam nista protiv bilo koga, hocemo samo objektivnost a ne ko je gde bio i da na osnovu toga sudimo o firmama.