Šta je novo?

BenQ G2420HD

Hvala na odgovoru.

A zna li se mozda kada kod nas stize LED model G2420HDBL?

Pozdrav

Ako gledamo na termin kada se pojavljuju BenQ proizvodi kod nas (projektori, monitori), kao i kada se pojavio ovaj model monitora, neće pre jula meseca...

@Prostreet:
Ja baš nešto ne vidim kako bi ovaj monitor mogao da se "okači" na zid?

Naravno.
:)

Usput, slikao sam zadnju stranu monitora.
g2420hdback.jpg

Poslednja izmena:
100 x 100mm raspon rupa po VESA standardu ;)

Ih bre, ajde nemoj da cepidalčiš :D

U Kg-u ima jedna radnja, iza labudove hamburgernica :p, gde ima da se kupi zidni nosač za monitore. Košta ~400 dinara, ali zanimljivo je to što na njemu piše VEESA :p :d,da sa dva E. Inače pasuje i vrlo je kvalitetan. Pokušavao sam da ga iskrivim, ali nisam uspeo. Dva parčeta metala i ne vrede više. Ja ga koristim u druge svrhe doduše.

VEESA hahaha :D Svasta ce da kopiraju, ali bar ne mogu da ih tuze :p
400 dindzi je smesno. Aj slikaj to obavezno da vidim kako izgleda. Ja bih ga rado montirao na zid a za te pare je stvarno steta ne uzeti. Cak bi napravio da mogu da ga rotiram za 90 stepeni zbog surfovanja.

Ja držim policu za alat prikačenu na njega :D Prvo sam mislio da će 24-ka biti drastično veća, ali nije, pa je nisam ni kačio na zid, jer bi bila nekih 40-ak cm udaljenija nego to mi stoji na stolu. Na svu sreću, moj ćale je držaču našao dobru namenu :D Nije mi teško sutra da skoknem do radnje i uslikam ga digitalcem :) Poz

EDIT: Držač je izuzetno izdržljiv, jer samo on drži celu policu sa alatom, jedno 1m x 70cm punu ključeva i šrafcigera. Sve pohvale stvarno!

Poslednja izmena:
Kolika je cijena ovog monitora trenutno u Srbiji?

Gde ima da se kupi ovaj model?

73 stranice i ljudi i dalje pitaju gde ima da se kupi. Kao da ne postoji IT svet ili PC berza ili ne pise jedan post iznad. Neverovatno.

Aj jedno glupo pitanje... :D

Da li je neko odlepio nalepnicu koja ne nalazi u gornjem levom uglu monitora? Nekako mi je kič i hteo bih da je skinem, ali je plašim da ne ostane lepak od nje, pa da proverim da li je neko to već uspešno odradio?

Aj jedno glupo pitanje... :D

Da li je neko odlepio nalepnicu koja ne nalazi u gornjem levom uglu monitora? Nekako mi je kič i hteo bih da je skinem, ali je plašim da ne ostane lepak od nje, pa da proverim da li je neko to već uspešno odradio?

A evo i glupog odgovora ... Salim se , i mene je nervirala , i odlepio sam je , nije ostao lepak , sve se lepo odlepilo , samo polako vuci , i bice sve ok ... barem je meni bilo :-devil-:

Ja jos nisam odlepio ni zastitnu foliju :p

Da ti nije i kutija ostala u nenacetom stanju? Ja sam svoju, kao dete,rastrgao :D
Ti ces za godinu dana da ga prodas kao nov :D

izvinjavam se sto idem u off ali imam jedno pitanje. jel ima tema za isti ovaj monitor samo sa 22 inca?

A evo i glupog odgovora ... Salim se , i mene je nervirala , i odlepio sam je , nije ostao lepak , sve se lepo odlepilo , samo polako vuci , i bice sve ok ... barem je meni bilo :-devil-:

Hvala! I kod mene je sišla nalepnica bez većih problema, nije ostala fleka od lepka i sl. :p

cime brisete monitor,jedina mana mu je sto moram skoro svaki dan da brisem prasinu sa njega,neverovatno je koliko dolazi do izrazaja i malo prasine kad padne na tu crnu lakiranu boju a i na ekran. jel postoji neki antistatic sprej i ili tako nesto za monitore?

cime brisete monitor,jedina mana mu je sto moram skoro svaki dan da brisem prasinu sa njega,neverovatno je koliko dolazi do izrazaja i malo prasine kad padne na tu crnu lakiranu boju a i na ekran. jel postoji neki antistatic sprej i ili tako nesto za monitore?

postoji naprava koja se zove usisivač, poželjno da se koristi bar 1x nedeljno

E pa zato ja nisam bacio ni onu kesu iz kutije, pa ga svako vece lepo prekrijem :type:

Upravo sam montirao 2420 HDB, kolika krmača u poređenju sa starim klasičnim 17 inča monitorom. Vau:)))))) Kupio sam u Megastore, pratiću narednih dana kako se ponaša

Blago vama koji prelazite sa 17" monitora! :) Meni sa 22" monitora i nije bio neki wow efekat. Već razmišljam o većem displeju... :)

Nazad
Vrh Dno