Prostreet
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.01.2009
- Poena
- 349
Moze li neko da uslika zadnju stranu ovog monitora, ne mogu nikako da pronadjem sliku zadnje strane.
Interesuje me da li moze da se kaci na zid.
Pozdrav
Moze podrzava VESA standarde
Moze li neko da uslika zadnju stranu ovog monitora, ne mogu nikako da pronadjem sliku zadnje strane.
Interesuje me da li moze da se kaci na zid.
Pozdrav
@Prostreet:
Ja baš nešto ne vidim kako bi ovaj monitor mogao da se "okači" na zid?
100 x 100mm raspon rupa po VESA standardu 😉
Kolika je cijena ovog monitora trenutno u Srbiji?
Aj jedno glupo pitanje... 😀
Da li je neko odlepio nalepnicu koja ne nalazi u gornjem levom uglu monitora? Nekako mi je kič i hteo bih da je skinem, ali je plašim da ne ostane lepak od nje, pa da proverim da li je neko to već uspešno odradio?
Ma daj slikaj to da vidim kakav je nosac
evo zašto sam pitao73 stranice i ljudi i dalje pitaju gde ima da se kupi. Kao da ne postoji IT svet ili PC berza ili ne pise jedan post iznad. Neverovatno.
izvinjavam se sto idem u off ali imam jedno pitanje. jel ima tema za isti ovaj monitor samo sa 22 inca?
A evo i glupog odgovora ... Salim se , i mene je nervirala , i odlepio sam je , nije ostao lepak , sve se lepo odlepilo , samo polako vuci , i bice sve ok ... barem je meni bilo :-devil-:
cime brisete monitor,jedina mana mu je sto moram skoro svaki dan da brisem prasinu sa njega,neverovatno je koliko dolazi do izrazaja i malo prasine kad padne na tu crnu lakiranu boju a i na ekran. jel postoji neki antistatic sprej i ili tako nesto za monitore?
E pa zato ja nisam bacio ni onu kesu iz kutije, pa ga svako vece lepo prekrijem :type:cime brisete monitor,jedina mana mu je sto moram skoro svaki dan da brisem prasinu sa njega,neverovatno je koliko dolazi do izrazaja i malo prasine kad padne na tu crnu lakiranu boju a i na ekran. jel postoji neki antistatic sprej i ili tako nesto za monitore?
postoji naprava koja se zove usisivač, poželjno da se koristi bar 1x nedeljno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari