Šta je novo?

Mass Effect 2

Odradio sam misiju za Jack, posle su se posvađali sa Mirandom i ja stao na stranu Mirande (iz očiglednih razloga) i sad Jack nije lojalna, kaže da će samo pucati, a da ne pitam ništa. To znači da ću je izgubiti na kraju game-a? :(

Ne, meni Jack isto nije bila lojalna i prezivela je (iz treceg pokushaja dodushe :d)

Inače počinje da mi ozbiljno ide na živce ovaj bag u igri zbog koga mi se likovi iz čista mira tek tako malo zaglavlje u vazduhu ili nekoj steni i onda moram ponovo sve iz početka... Grr! U gradovima je sve ok, ali skoro da nema mape koja spada pod anomally detected a da mi se ovo ne desi barem jednom kada je zaigram... hm..

Meni se desilo i u Citadel :D

Nervira me line koji se vrti pri borbi sa Kolektorima i Harbringerom, tipa "if I have to kill you Shepard I will.." :trust: Pored gore pomenutog "zaglavljivanja" u texturama i retardirane Jack, to mi je najgore odradjeno

Pazi ovako,odigrao sam 9 puta zadnju misiju,sve dok nisam odigrao kako je trebalo i dok nisam uspeo da sacuvam tim...(jedini prob je bio sto nisam imao Save pre misije,tako da mi je INfiltrator uvek bio isti...Thane,koga uvek koknu kod vrata).
A za ostale likove (ne racunajuci +2 na mom timu) kojima sam dodavao obaveze tokom misije,su svi bili odani i mnogo cesto korisceni tokom cele igre,i svi su preziveli.

Ovako ide fora da vam svi prezive:
1) Tali teba da ide u ventilaciju,
2)Gerus treba da vam vodi drugi tim kao i onaj tim sto ostaje da cuva vrata
3)Samara treba da bude biotik koji ce da drzi barier protiv sworma.
4)Ja sam poslao Granta sa ljudima i svi su preziveli.
5)Svi u timu moraju da budu lojalni
To je to svi ce vam preziveti.

Ovako ide fora da vam svi prezive:
1) Tali teba da ide u ventilaciju,
2)Gerus treba da vam vodi drugi tim kao i onaj tim sto ostaje da cuva vrata
3)Samara treba da bude biotik koji ce da drzi barier protiv sworma.
4)Ja sam poslao Granta sa ljudima i svi su preziveli.
5)Svi u timu moraju da budu lojalni
To je to svi ce vam preziveti.

Meni dvoje nije bilo lojalno i na kraju su svi prezivjeli

@deki21: vidish meni je, naprimer, Tali poginula posle ventilacije. Nema nekog super pravila. I ne moraju svi da budu lojalni - meni Jack i Zaeed nisu bili lojalni pa su preziveli.

Ja sam odigrao slično.

Tali je specialaista za prolaz kroz ventilaciju
2. tim vodi Gerus
sa sobom sam poveo doktora i Theina...

U drugom delu sam odredio Samaru za specijalistu
2. tim sam promenio da vodi Miranda, Teina sam poslao da vrati ljude...
Sa sobom sam poveo Gerusa i Geta

Poginuo samo doca!

Ali mislim da sam trebao da vratim doktora umesto Teina, pošto mi nekako najviše ima logike da upravo doktor i isprati preživele...

Pa da, iz drugog puta je sve ispalo kako treba...

Doktora sam poslao nazad sa preživelima, baš kako sam i mislio da treba, na početku sam poveo sa sobom doktora i Teina, kasnije Geta i Teina.

Svi preživeli...

Nego nisam isprobao da sačuvam bazu? Jel to neko isprobao? Čisto me zanima da li ima neke bitnije razlike u završnici u toj varijanti!?!

Mene zanima da li je moguce ubaciti ovakav slican crosshair u Mass Effect 1? Presao sam drugi deo mass effecat i sad sam instalirao mass effect 1 i ne svidja mi se onaj nisan mnogo tesko za nisanjenje. Pa me zanima jel ima neki skin da bude nisan slican kao na mass effect 2?

Nema to veze sa nišanom. U ME1 pogađanje mnogo više zavisi od statistika lika nego od tvog ciljanja mišem. Kada odmakneš malo u igri popraviće se.

Kada ce onaj DLC sa vozilom? Zelim da mi drugo prelazenje sa istim likom bude malo zanimljivije sa sletanjem na planetama, a ne dosadno skeniranje...

Auuuhhh...presao:)

28lvl na hard. Garrus i Tali vodili prvi deo, Mordin ispraca posadu, Samara kasnije stit...Mnogo sam se iznervirao jer su mi na vratima ginuli svi koje sam slao da vode drugi tim. No, u trecem pokusaju, odabrao Garrusa, i uspeh, svi preziveli:)

I prvi bug na koji sam naisao - MirInda mi se nesto tripuje kad sednem na kauc, nesto se tu baguje, Shepard sedi sa ispruzenim rukama, a ona na metar od njega stoji nasred stola:D Krevet vec nema bagova:D

Igra ce mi ipak posle onih nedostataka, ostati u finom secanju. Sto se kompletne price tice, meni je bilo super. Ipak se dosta novih stvari saznaje, svaka rasa u igri mi je bas odlicno odradjena, likovi, itd, itd...Igra solidno dugacka, jedino sto su misije za regrutaciju/lojalnost toliko brojnije od onih vezanih za Collectors-e...

Sve u svemu, fino :)

Kontam da 99% ljudi je izabralo Samaru (ili nije moglo da izabere Morinth) ,ja sam iskreno hteo Morinth,bedak (chudno ,posto su mi i paragon i renegade bili veoma jaki)

Probao sam ovo na nekih dva/tri sata prošle nedelje i batalio.
Em je napucavanje mlako i traljavo, em su dijalozi isprani i smešni, a ni u radnji ne vidim neku ekskluzivnost i originalnost koju neki vide.
Limunada + opijum za narod....bljak :vomit:

Poslednja izmena:
Probao sam ovo na nekih dva/tri sata prošle nedelje i batalio.
Em je napucavanje mlako i traljavo, em su dijalozi isprani i smešni, a ni u radnji ne vidim neku ekskluzivnost i originalnost koju neki vide.
Limunada + opijum za narod....bljak :vomit:

Hehehehe! A, najbolje je to sto je ovaj Shepard neki kosmicki *ebač! :D

Meni se dopala grafika na pocetku i rekoh i kao nesto se desava, a bice ovo napokon vredno igranja, ali jok... Samo moram da te ispravim "religija je opijum za narod". :d

Pa onaj ko se "napržio" na ovo (gledano po izlivu strahopoštovanja u pojedinim postovima), ovo mu i dođe kao neka religija :D
"nema potrebe" za ispravkom, na to i jesam aludirao ;)

Sve u svemu....me not likes....izvinjavam se "što sam blasphemer" :d

Poslednja izmena:
Sve u svemu....me not likes....izvinjavam se "što sam blasphemer" :d

Juuuuuu blasphemer,i say Ban him ^^ jk :p

Nego nisam isprobao da sačuvam bazu? Jel to neko isprobao? Čisto me zanima da li ima neke bitnije razlike u završnici u toj varijanti!?!

Nope,to tek ima effetka u 3. delu,da li si ostavio bazu ili si je blowup-ovao :p
Kraj je isti,vratite se u Omega sektor i to je to,vracati se u baazu u Omega 4 ne mozete.

Nope,to tek ima effetka u 3. delu,da li si ostavio bazu ili si je blowup-ovao :p
Kraj je isti,vratite se u Omega sektor i to je to,vracati se u baazu u Omega 4 ne mozete.

Err, pa nije baš tako... U međuvremenu sam i to odigrao da proverim baš šta se dešava. Baza je ostala čitava to je jasno, ali je tačno da se u Omega4 ne može ponovo ući...

Interesantno je to da se pozadina iza Iillusive man-a menja u oba slučaja. Tj, ostaje crvena ako sačuvaš bazu i menja se u svetlo plavo ako je uništiš... Ne znam zašto, ali nekako imam utisak da to nije slučajno...!?! Elem, čuće se... jednoga dana... :D

Interesantno je to da se pozadina iza Iillusive man-a menja u oba slučaja. Tj, ostaje crvena ako sačuvaš bazu i menja se u svetlo plavo ako je uništiš... Ne znam zašto, ali nekako imam utisak da to nije slučajno...!?! Elem, čuće se... jednoga dana... :D

Stara fora.
Tako je bilo i u prvom delu. Ako je igra završena kao Pragaon na kraju je predstavljena slika Shepard a iza njega plava planeta dok je za Renegade kraj prikazan Shepard sa puškom iza crvene planete.

U ovom slučaju sačuvanje baze smatra se za Renegade kraj dok je uništenje Paragon.

Stara fora.
Tako je bilo i u prvom delu. Ako je igra završena kao Pragaon na kraju je predstavljena slika Shepard a iza njega plava planeta dok je za Renegade kraj prikazan Shepard sa puškom iza crvene planete.

U ovom slučaju sačuvanje baze smatra se za Renegade kraj dok je uništenje Paragon.

Bas bih voleo da Bioware bar malo zakomplikuje stvari i stavi do znanja igracima da nije sve CRNO/BELO, tjs da nisu sve Paragon odluke bez negativnih posledica. Ovo mi je mana svih njihovih igara btw :p

ili da ga zakoplikuju jos malo pa da izbor koji deluje kao pravedan na kraju izadje los i obrnuto, ali heeej necemo tako daleko :) ipak ovo nije rpg

Prilozi

• jack.JPG
    jack.JPG
    80.6 KB · Pregleda: 121
Zavrsio igru, i kao da sam birao ko je cannonfodder :zgran:

Takodje :)

Poslao sam je da otprati prezivele do broda. Nakon one scene sto je u zatvoru napravila mislio sam da je u stanju da se izbori sa tako "laganim" zadatkom. Jeste da me je nervirala ali nisam je namerno poslao u vecna lovista :d

Kada sam drugi put prelazio poslednju misiju, uzeo sam Jack i Zaeeda kao partnere u poslednjoj borbi. Oboje mi nisu bili lojalni i oboje poginuli :d

No, u trecem pokushaju sam nashao svoju dobitnu kombinaciju i svi su preziveli.

Nazad
Vrh Dno