Ja objašnjenje tražim od početka teme, ali ga ne dobihŠto se tiče poređenja sa netbookovima u radnjama za koje su netbookovi namenjeni iPad pobeđuje ladno.
jel ovaj tablet nema plajvaz? steta ako ne.
a to sto nema usb je bas bezveze...
ameri se foliraju, a i billy je njihov, ali je socijalista :d
"Nažalost", iPhone jeste revolucija. Tačnije, taj dizajn.Meni liči na običan digitalni foto ram, u prevodu - ružan
Očekivao sam nešto daleko revolucionarnije, a dobili smo uvećani iPhone...
Milane, aj citaj temu iz pocetka.
Pa bash je prednost shto nemaZa koju godinu nece postojati uredjaj sa stylusom :d
Koji će mu moj olovka, ajde molim te!?
Jesi koristio iPhone? Meni tamo u životu nije zatrebala olovka.
Za držanje na stolu ili u krilu niste u pravu, jer se na video zapisu na Appleovom sajtu lepo vidi već posle prvog minuta da čovek drži iPad sa strane i okreće ga i nešto tapka na njemu. A kako uostalom držiš i A4 svesku/blok u ruci (a la lekari u viziti), tako ćeš i ovo.
Danas videh (kovach ostavio link), da je Apple prvi napravio laptop sa ovim delom na koji se stavljaju dlanovi. A danas je to stvar koja se savršeno podrazumeva. Šta mislite, da li je u to vreme (1991.) bilo ljudi koji su govorili kako je to bezveze zbog ovoga ili onoga. A danas je standard koji se podrazumeva. Mislite o tome. Ustvari, nemojte, jer će vam na pamet pasti opet neka glupost, pa ćete se vratiti da je podelite sa nama :d
jes, za kucanje i ostalo ali za crtanje je bash cool, a i da ne crtash neka stoji kao opcija da cukash nesto...naravno nije kao tablet za crtanje, ali nekako mi je cool da imash i olovku, da skrabash ako zelis![]()
- OS zanovan na iPhone sistemu, umesto OS X (u nekoj skraćenoj varijanti)
ima-li-koga-tu, $499, ne 400
Protrči kroz http://live.gizmodo.com/ pa ćeš videti šta se može nacrtati na njemu, bez olovke, a za držanje, ne znam...kao da nikad nisi išao u školu :d Ne moraš ga držati levom rukom za levu stranu, ako ti je težak (600g posle nekog vremena svakako nije više lagano), ali tu je uvek ovaj način...
![]()
iskreno mislim da ce microsoft alike odgovor biti adekvatan.
lolčina- kao i Zune, WindowsMobile 7, pa oni Microsoft prototipovi miševa ili onaj Microsoft koncept tableta... sve sami vrsni odgovori na Apple proizvode (iPod, iPhone, MagicMouse, iPad) ili mazanje očiju?
Microsoft je oduvek bio NAJBOLJA vaporware kompanija na ovoj planeti![]()
![]()
EDIT: sad procitah tekst sa mackorisnik.com i stvarno je odlican (skup svega onoga sto smo ovde vec izneli, svako po malo...)
http://www.engadget.com/2010/01/27/apple-ipads-micro-sim-explained/
Zanimljivo objasnjenje zasto MicroSIM umesto normalne SIM kartice.
Pa iPhone OS je upravo to, osiromašeni OS X. Ili si mislio na logiku korišćenja?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari