Je l' može da se instalira i počne sa igranjem samo sa prvim diskom ili traži u startu oba?
Bilo ih je dosta ranije kada su igre išle na više diskova. Očigledno ovde ipak igra očekuje da se cela instalira na hard.ovako nesto je meni poslednji put uspelo sa escape from monkey island-om, koji je bio na dva cd-aznaci pre nekih cirka 8-9 godina, mislim da posle toga nijedna igra nije mogla da se instalira samo sa jednog diska.
Jeste da ni ovo nismo zaigrali kako treba, ali vest je vest, a koliko je i da li tačna....:
“Mass Effect 3 neće izlazit za PC
Direktor projekta Mass Effect 2 Casey Hudson kaže: To nam je uvjek bila namjera. Imate Xbox360 ili PC, ali Xbox360 je onaj koji će vas ponjeti u svijet mašte u određenom momentu, kreirate svoj karakter I igate cjelu trilogiju na toj platformi”
http://www.gamers.ba/vijest/10315/mass-effect-3-nece-izlazit-za-pc/
Jeste da ni ovo nismo zaigrali kako treba, ali vest je vest, a koliko je i da li tačna....:
“Mass Effect 3 neće izlazit za PC
Direktor projekta Mass Effect 2 Casey Hudson kaže: To nam je uvjek bila namjera. Imate Xbox360 ili PC, ali Xbox360 je onaj koji će vas ponjeti u svijet mašte u određenom momentu, kreirate svoj karakter I igate cjelu trilogiju na toj platformi”
http://www.gamers.ba/vijest/10315/mass-effect-3-nece-izlazit-za-pc/
Izvor gamestop.com
Zna li mozda neko neki nacin da se jos vise smanji sensitivity misa u igri ?
Još kad bi ja znao gde se nalaze vesti na sajtu koji se isključivo bavi prodajom igara...
Ne postoji nijedan tekst na engleskom koji ovo potvrđuje. Ima par skorašnjih intervjua sa Casey Hudsonom ali nidge se ne pominje da neće izađi za PC već se kaže da će sigurno izađi za X360 (ko bi rekao).![]()
Meni se čini da su .ba jarani opet dali mašti na volju. Definitivno su za izbegavanje kad je tačnost vesti u pitanju.
Ja cenim da ti to u velikoj meri može zavisiti i od miša koji koristiš i softwera tj. drajvera za isti. Možda ti je uklječena akceleracija pa ti zato trza više nego što bi trebalo. Znači proveri prvo kako ti je podešen mišoline. Ako ti je tu sve ok, a iz igre to ne možeš da rešiš, onda ćeš bogami verovatno imati samo jedno rešenje za pomenuti problem koji se zove - adaptacija, heh
Eventualno se još možeš ponadati da će to doterati sa nekom od budućih zakrpa!
Da li mi se samo cini, ili je ovaj Illusive Man u nekom the-architect tripu?
Ako je tako, a to kažu i ovi ljudi, onda ja ovo zaobilazim. Nisam ljubitelj TPS-a, a ponajmanje ogoljenih RPG-a.....Da počenem od gameplaya. Dakle igra je pretrpela ogromnu izmenu što se nekih RPG elemenata tiče.
Za moj ukus mnogo su uprostili igru. Sada bi igra mogla bez razmišljanja da se svrsta u TPS....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari