Realno ME se igra zbog dobre priče, rpg elementi koji su bili u prvom delu, a koji su sada izbačeni nisu imali ama baš nikakav uticaj na igru, bili su tu šminke radi.
Realno ME se igra zbog dobre priče....
@draske73
Kao što reče rAMA ME se igra zbog dobre priče što je jedan od najkvalitetnijih elemenata ove igre.....
jel radi taj repack?
sa ovih 15gb i s/p odnosom skinucu igru oko 15 februara![]()
Jel probao neko repack verziju od 3.7gb??
probo sam ja, savrseno radi! vidi se da su malo losije texture ali boze moj radi, prilikom instalacije treba mu malo duze da raspakuje igru ali kada se instalira netreba nikakav krek da se ubacuje, podesite grafiku kako zelite i krecete sa igrom!
@draske73
Kao što reče rAMA ME se igra zbog dobre priče što je jedan od najkvalitetnijih elemenata ove igre. Tu su i zanimljivi likovi sa njihovim pričama i problemima. To je ono što ovu igru izdvaja iz mora brainless TPS-ova.
Nego izbacili su RPG elemente ali bitno je može hrčak da se kupi i to po ceni nekog kvalitetnog dela za oklop :trust:
![]()
![]()
btw, posto mi je ovo prva igra kupljena preko steam-a ikad , nisam se mnogo pre ovoga raspitivao kako sve to funkcionise, jel ja mogu sa istim steam nalogom da je instaliram na dva kompjutera ?
Ko ce da izdrzi do originala...
par pitanja:
kako da smanjim mouse sensitivity [iz menija igre ne reaguje]
jel moze da se upali AA sa Radeon karticama?
Uskoro treba da je instaliram, nemam save iz prvog dela pa me zanima koliko je potreban ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari