Šta je novo?

Mass Effect 2

Veceras krecemo mi ponosni vlasnici Xbox360 u spasavanje covecanstva, 2x DL DVD !!!

Izgleda da je igra stigla (cured by Razor ;))

Težina 14.34GB.

Poslednja izmena:
Potvrdjujem

Takodje, svi trk u prodavnice :)

Boga mi u prodavnicama velika guzva. Svi hoce da je skinu prvi sa rafa. Dobro je samo da sam ja u prodavnici koja ima velika vrata i mnogo kasa pa se do igre dolazi lako i brzo. Jedva cekam da je odpakujem sa rar makazama i zurka moze da pocne :D

Dodjavola , ne znam sta da radim . Veliki sam fan prvog dela , kupio sam ga i preko Steam-a . . . Drugi deo sam vec pre-orderovao sa STEAM-a i stize tek sledeci petak (kada igra zvanicno izlazi ) , a ne znam dal mogu izdrzati dotle . . . :(

Play " Brijacevu '' verziju ,or wait :D ?

Dodjavola , ne znam sta da radim . Veliki sam fan prvog dela , kupio sam ga i preko Steam-a . . . Drugi deo sam vec pre-orderovao sa STEAM-a i stize tek sledeci petak (kada igra zvanicno izlazi ) , a ne znam dal mogu izdrzati dotle . . . :(

Ja da sam na tvom mestu je bih igrao i to mirne duše. Ti si već dao svoj doprinos i podržao developer-e (što ću i ja najverovatnije uraditi ali pošto probam igru). Do sledećeg petka igra može dvaput da se pređe :)

Ja bih skinuo Brijača, prešao igru i otkazao pre-order. Ništa se ti ne brini za njih, neće oni to ni osetiti. Ipak je to sve pod EA krilima. Imaš već Sonišku kome moraš da plaćaš, što bi plaćao ekstra ako ne moraš. Budi zločest :D

Ja bih skinuo Brijača, prešao igru i otkazao pre-order. Ništa se ti ne brini za njih, neće oni to ni osetiti. Ipak je to sve pod EA krilima. Imaš već Sonišku kome moraš da plaćaš, što bi plaćao ekstra ako ne moraš. Budi zločest :D

Tako ce dobiti samo evil ending, ako prvo ukrade igru, pa onda plati dobice oba ;).

Poslednja izmena:
Bojim se da ovo neće da izađe na dobro:
"Kako bi privukli publiku, BioWareovci su u novi Mass Effect uvrstili još više pucačkih elemenata
....Producent Adrien Cho iz BioWarea pokušao je smiriti strasti izjavom kako ništa drastično nije izmjenjeno, te da je i dalje riječ o akcijskom SF RPG-u, no ovaj put s nešto više pucačkih elemenata.
Potonji su navodno bili nužni kako bi se privukla publika zagrijana za Gears of War i Modern Warfare, jer prema logici BioWarea, fanovi spomenutih zaigrat će Mass Effect 2 tek kad čuju da je riječ o odličnoj pucačini."
http://www.bug.hr/master/vijesti/mass-effe...ase/100245.aspx

Hoću RPG, a ne shooter :wall: ....no,otom potom.Videćemo na šta će ispasti,ali....

Bojim se da ovo neće da izađe na dobro:
"Kako bi privukli publiku, BioWareovci su u novi Mass Effect uvrstili još više pucačkih elemenata
....Producent Adrien Cho iz BioWarea pokušao je smiriti strasti izjavom kako ništa drastično nije izmjenjeno, te da je i dalje riječ o akcijskom SF RPG-u, no ovaj put s nešto više pucačkih elemenata.
Potonji su navodno bili nužni kako bi se privukla publika zagrijana za Gears of War i Modern Warfare, jer prema logici BioWarea, fanovi spomenutih zaigrat će Mass Effect 2 tek kad čuju da je riječ o odličnoj pucačini."
http://www.bug.hr/master/vijesti/mass-effe...ase/100245.aspx

Hoću RPG, a ne shooter :wall: ....no,otom potom.Videćemo na šta će ispasti,ali....

e tako već može, možda mi se više svidi dvica

i sad pogledao i ovaj klip iznad mog posta, i jako mi se dopada. sad ću bar 100% znati da kad pucam iz pištolja metci idu ka meti, a u kecu mi je delovalo ko da pola promaši. i odlično izgleda btw

Poslednja izmena:
...iiiii naravno, kao i uvek, tu je Maxa sa svojom opsirnom recenzijom:d

scheilinkin je napisao(la):
e tako već može, možda mi se više svidi dvica

i sad pogledao i ovaj klip iznad mog posta, i jako mi se dopada. sad ću bar 100% znati da kad pucam iz pištolja metci idu ka meti, a u kecu mi je delovalo ko da pola promaši. i odlično izgleda btw

Pa, da si igrao igru (a ne poceo pa batalio) znao bi da tako i treba da bude, i zasto je to tako...;) Da vidis kako prasi 50 lvl lik sa puskom X nivoa...nema promasaja. Ali ***...masa oce CoD4, masa oce GeoW...

Snimak live stream-a od juče koji su vodili lead gameplay designer Christina Norman i jedan od producenata Jesse Houston. Video sadrži dosta korisnih do sada neobjavljenih informacija dok je posle gameplay prezentacije održan mini Q&A.

Prvi deo

Drugi deo

...iiiii naravno, kao i uvek, tu je Maxa sa svojom opsirnom recenzijom:d

Pa, da si igrao igru (a ne poceo pa batalio) znao bi da tako i treba da bude, i zasto je to tako...;) Da vidis kako prasi 50 lvl lik sa puskom X nivoa...nema promasaja. Ali ***...masa oce CoD4, masa oce GeoW...

nisam je još batalio, nemoj tako i dalje je na desktopu

Sad je samo pitanje bandwidth-a, 15gb je 15gb :d
:banana::banana:

Dajte utiske o zahtevnosti. Pitam se da li mi je doshlo vreme za upgrade.

jos uvek nije proveren taj repack, niko nije potvrdio sto posto ispravnost.

prvi deo je bio 8gb a bio je english only. mnogo je ovde da 4 jezika zauzmu bash 12 giga...

Moguće je da je neko rekompresovao video, ali ja se ne bih zaletao.

Dajte utiske o zahtevnosti. Pitam se da li mi je doshlo vreme za upgrade.

Isti je engine kao u prvom delu i još je optimizovaniji. Tako da ME2 može samo bolje da ti radi. :)
Upgrade je još daleko. Ja za ovu godinu nisam video ni jednu igru koja će zahtevati neki upgrade. (Crysis 2 excluded)

I Stalker : CoP najverovatnije ce biti veoma zahtevan . . .

Nego , da ne idemo u off-topic , odlucih da se suzdrzim nekako do sledeceg petka , pa da je mirno skinem sa Steam-a :)

Mogu reci samo jednu stvar da je ovo "mama" za sve igre koje su izasle u proteklih godinu dana!Alal im vera!Igrao sam nekih sat vremena i fps mi je non stop zakucan na 60 u 1280X1024,sve na high,masina iz potpisa!Sto kaze ALEX isti je engine samo mi se cini da je grafika puno bolja nego u prvom delu!Uzivajte!!!

Je l' može da se instalira i počne sa igranjem samo sa prvim diskom ili traži u startu oba?

Nazad
Vrh Dno