Kada se kreira novi profil, pojavi se tekst scroluj dole i tu ima recenica (oznacena plavom bojom) create local profile tako nesto... i tu kreiras offline profil.
pa bolje da ti secka u meniju nego na trkama![]()
Hoce, skini najnovije za ati i nema sanse da secka.Pa da ali ja dok stignem do trke treba mi pola sata..Da li ce pomoci poslednja verzija drajvera??
Ja zaista ne znam kako vi ovo uspevate da igrate ali kontrole su bas preosetljive![]()
Da li neko zna zbog cega mi igra secka samo kad sam u Meniju i u onoj prikolici a napolju i na trkama normalno radi na Ultra High????
9.11 drajveri imaju problema sa instalacijom pod XP-om kod nekih ljudi zbog prelaska na novi instaler koji očigledno pravi probleme još uvek.Kada instaliram drajvere instaliranje stigne do pola i komp mi se restartuje.Kada se upali kao da nista nije bilo ne nastavlja instaliranje??? Drajveri 9.11
Hvala za informaciju, stavio sam na 25 i neuporedivo je bolje. Ne znam samo zašto to nije default, nego su stavili 5Samo podesi steering deadzone na 20-25 i videces kako je extra upravljivo i koliko ce igra zabavnija da ti bude.
Trebaju ti 9.11 posto su oni zadnji i kod njih je to ispravljeno.Secka i sa 9.10 drajverima,zna li ko sta da radim??
Trebaju ti 9.11 posto su oni zadnji i kod njih je to ispravljeno.
Ja tek trebam da probam ^.
Imam 9.11 i XP.
Mozda je fora da vratis stare drajvere, instaliras igru. Pa onda stavis nove drajvere i voala !
Da ali kada hocu da ih instaliram na pola instalacije komp me se restartuje i kada se upali nista se ne nastavlja.Ima li ko da mu rade 9.11 na Xp-u??
Meni na XP SP3 rade bez problema, ali sam imao problem sa resetovanjem pri instalaciji na koleginom kompu kod koga je isto XP SP3. Problem sam rešio tako što sam uninstalirao stare drajvere i iz safe moda sa Driver Cleaner 3 programom obrisao sve ostatke drajvera i pri sledećem dizanju sistema instalirao 9.11 bez ikakvih problema (jedino što sam išao na custom install i instalirao samo ono što mi treba).
Ljudi, stvarno nema potrebe da koristite Driver Cleaner.
U Contol Panel -> Add/Remove Programs imate mali programcic, sa 9.1 verzijom sad se zove ATI Catalyst Install Manager, sa prethodnom 8.6 verzijom drajvera se zvao drugacije, Ati Uninstaller (manje od 1MB bio) mislim. Nije ni bitno.
Uglavnom obeleziite ovaj Install Manager, pa idite Change, i tako lepo mozete da obrisete skroz drajvere, bez repova da ostanu. A potvrda tome ce biti, kada se resetuje komp, pa digne Win -> rezolucija bude manja od nativne, i Win prijavi VGA adapter da postoji u kompjuteru
.
Applicable Products:
· Software:
o Dirt 2
o ATI Catalyst™ Control Center
· Hardware:
o ATI Radeon™ HD 5000 Series
o ATI Radeon™ HD 4000 Series
o ATI Radeon™ HD 3000 Series
o ATI Radeon™ HD 2000 Series
· Operating System:
o Windows 7® 32-bit Edition
o Windows 7® 64-bit Edition
o Windows Vista® 32-bit Edition
o Windows Vista® 64-bit Edition
o Windows® XP 32-bit Edition
o Windows® XP 64-bit Edition
Sa ovim drajverima Dirt 2 Hotfix igra radi super sto je i logicno, vec sam pisao da sa Radeonom 3850 512DDR3 igra leti 35-50+ fps.
Ako neko ne zna kako da instalira drajvere sve je ovde objasnjeno:
ATI Catalyst - diskusija, pitanja, linkovi
:wave:
p.s.
Igru jedino mozete osetiti na hardcore tezini![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari