Šta je novo?

Colin Mcrae: DIRT 2

Ja Colin pre DiRT-a nisam ni igrao, pošto ga je WRC za PS2 odvaljivao. Sad je DiRT 2 bukvalno jedina reli simulacija.

^ Jedina prava reli simulacija je bio Richard Burns Rally, sve ostalo su bile arkade, mada ih je bio pozamasan broj i bile su sasvim solidne. Nazalost, Dirt 2 je ostao kao trenutno jedini predstavnik ovog nekad popularnog zanra.

Ja Colin pre DiRT-a nisam ni igrao, pošto ga je WRC za PS2 odvaljivao. Sad je DiRT 2 bukvalno jedina reli simulacija.

Simulacija cega? Brate,ovaj Dirt2 i ja sasvim dobro vozim,a to svakom ko me zna sasvim dovoljno govori da li je i kakva je simulacija u pitanju...:D;)

E pa nemoj tako,neki od nas gotive i arkade. :)
Meni simulacije uglavnom simuliraju sudare...:D

Pa ok, igram i ja arkade. Colin McRae Rally serijal je bio polu arkada polu simulacija i lezao mi je dobro.
Test Drive Unlimited takodje pola pola, i sa uzivanjem sam igrao.
Igrao sam i neke arkadnije igre, recimo GRID (kad se iskljuce pomoci), moze i Dirt1 (to je totalna arkada).
Al ovo Smece 2 je presmesno nazvati i arkadom :).

Hovercrafting, to joj bolje lezi kao podzanr u voznjama.
Lebdenje 1m iznad zemlje, u onim reli trkama :wall:.
Bugiji/SUV su aj nekako i podnosljivi.

Moj lek je uninstal :wave:.

U bre Lance, nije ovaj dirt toliko los. Nema nikakve veze sa starim Mcrae-om ali je kao igra solidna. Ako si se smorio u pocetku trebao bi si barem jos malo da odigras i da otkljucas one trailblazer trke koje su po meni interesantnije nego onaj hill climb u prvom delu. Sve u svemu, obrisao se jednu od dve ovogodisnje trke vredne pomena.

i sta kazete na kraju, jel' onaj deadzone ili kako se vec zove, kada se poveca sa 5 na 25 utice na upravljivost i preko tastature ili samo preko volana?

U bre Lance, nije ovaj dirt toliko los. Nema nikakve veze sa starim Mcrae-om ali je kao igra solidna. Ako si se smorio u pocetku trebao bi si barem jos malo da odigras i da otkljucas one trailblazer trke koje su po meni interesantnije nego onaj hill climb u prvom delu. Sve u svemu, obrisao se jednu od dve ovogodisnje trke vredne pomena.

i sta kazete na kraju, jel' onaj deadzone ili kako se vec zove, kada se poveca sa 5 na 25 utice na upravljivost i preko tastature ili samo preko volana?

Kao sto rekoh bugiji/offroad i te fore je podnosljivo, ali i dalje losije nego u Dirt 1.

Ti Chinaski si bese bio RBR fan, ako se ne varam, kao i ja.
Spremi lavor pored stola, da se ispovracas, kad budes krenuo neki reli sa wrc kolima, uzas.

Cek, a neko na ovo gleda kao da ima veze sa Colinom ? :) Pa Colin je prestao da ima veze sa Colinom josh pre 5 delova :d Ovo je u istom shleperu sa ostalim multiplatform igrama koje izlaze svaki dan, obichan besmisleni sharenish za americhke tinejdzere...

Ti Chinaski si bese bio RBR fan, ako se ne varam, kao i ja.
Spremi lavor pored stola, da se ispovracas, kad budes krenuo neki reli sa wrc kolima, uzas.
sto bi se ispovracao? ja jesam RBR fan ali kakve ovo veze ima sa tom igrom? probao sam kod Sharpshootera igru i zaista je dosta losa sto se tice upravljanja kolima, ali ako moze da se poboljsa kao sto Gdin_M rekao iznad, preci cu je kao laganu zabavu i uninstall. i da ne moze da se poboljsa opet cu je preci jer mislim da moze da se navikne na komande.

Pazi ja se svakih 2-3 dana nateram da odvezem po jednu stazu i to mi je svaki put sve teže samog sebe da ubedim da je vredna igranja. A još kad pomisilim da zbog nje moram da izvlačim volan iz špajza i da potrošim 5 min na montažu istog.... :trust:

Cek, a neko na ovo gleda kao da ima veze sa Colinom ? :) Pa Colin je prestao da ima veze sa Colinom josh pre 5 delova :d Ovo je u istom shleperu sa ostalim multiplatform igrama koje izlaze svaki dan, obichan besmisleni sharenish za americhke tinejdzere...

Pa šta očekuješ od onih kojima je RBR simulacija :) Eh, gde nam je sada Rally Masters...:smoke:

Jel ima neko ko je presao igru, mislim karijeru, da mi ostavi save-ove, posto su mi posle reinstalacije postali corrupted, a ne bih da ponovo prelazim igru?

Pozdrav svima!!!

Instalirao sam igru i krenuo da igram posle izvesnog vremena sam prekinuo i kada sam ponovo ukljucio igru uvideo san da mi nisu snimljene pozicije. Prijatelj mi je rekao da mora da se kreira offline profil da bi mogao da snima pozicije ali ja ne mogu da nadjem gde se nalazi taj fajl da ga prepravim. Da li neko moze da mi pomogne?

Hvala unapred!!!

Pozdrav svima!!!

Instalirao sam igru i krenuo da igram posle izvesnog vremena sam prekinuo i kada sam ponovo ukljucio igru uvideo san da mi nisu snimljene pozicije. Prijatelj mi je rekao da mora da se kreira offline profil da bi mogao da snima pozicije ali ja ne mogu da nadjem gde se nalazi taj fajl da ga prepravim. Da li neko moze da mi pomogne?

Hvala unapred!!!

Kada se kreira novi profil, pojavi se tekst scroluj dole i tu ima recenica (oznacena plavom bojom) create local profile tako nesto... i tu kreiras offline profil.

Search

Pa šta očekuješ od onih kojima je RBR simulacija :) Eh, gde nam je sada Rally Masters...:smoke:

Hateru :eyebrows:.

sto bi se ispovracao? ja jesam RBR fan ali kakve ovo veze ima sa tom igrom? probao sam kod Sharpshootera igru i zaista je dosta losa sto se tice upravljanja kolima, ali ako moze da se poboljsa kao sto Gdin_M rekao iznad, preci cu je kao laganu zabavu i uninstall.4.

Kao sto rekoh, za reli trke ne vredi nista, totalno bez osecaja.

i da ne moze da se poboljsa opet cu je preci jer mislim da moze da se navikne na komande.

Mazohisto !

Spammer-u!:-devil-:

^ Jedina prava reli simulacija je bio Richard Burns Rally, sve ostalo su bile arkade, mada ih je bio pozamasan broj i bile su sasvim solidne. Nazalost, Dirt 2 je ostao kao trenutno jedini predstavnik ovog nekad popularnog zanra.

Pa dobro, nisam rekao da je stopostotna, beskompromisna, čista simulacija :p

treba isprogramirati bota da deli warnove svakome ko u CMR i NFS threadovima pomene rec "simulacija" (osim ako ispred nje ne stoji rec "nije").

Ljudi , ima li ikakav nacin da se ono cimanje kontrola smanji , nemogu'e je igrati a nemam volan ...

Ej, da vam nisam rekao za to vozili bi ste na 5 i jos brze bi ste odustajali od igre.:D

Hahahaha, jos brze :d.

Ja sam to stavio odmah i odustao sam posle par trka, tacnije kad su na red dosle reli trke. Onaj subaru tacno bih pijan u stvarnosti bolje vozio... :smackbum:.

Nazad
Vrh Dno