Šta je novo?

Colin Mcrae: DIRT 2

Ma dirt je mrtav kao rally, ove godine je najavljen WRC iza koje stoji ozbiljna ekipa!

Nadam se da ce biti hardcore simulacija, i naravno u neku ruku naslednik RBR :).

kako je upravljanje na tastaturi? u screenfun-u pise da je malo teze

Ma lako je upravljanje i na tastaturi, moj trogodishnji sin rastura Dirt2, za njega je ova igra i napravljena :d

Zavrshio sam igru na winXP sp3 al' reko da je probam na Win7, kad nece da radi. Prodju uvodni filmici i onda zakuca. Jel' imao neko slican problem?

DX9 i DX11 nikakve razlike u vožnji. probao oba ali opet igra je super samo brzo dosadi

a koliko je bolje na volanu?

sad sa novim procesorom je iskoriscena cela grafika i sve je namesteno na ultra i high :D na ultra je namesteno sve sto se moze namestiti.

Zavisi od kvaliteta volana, bolje je sigurno u svakom slucaju.

Dobar džojped (Xbox 360 kontroler) je više nego dovoljan.

kod mene je namesteno sve na high i sve na ultra sto moze i prelepo izgleda

Kolko je dosadan Dirt 2, ne samo da se ponavljaju staze do iznemoglosti nego sam npr. u Hrvatskoj vozio dve iste za redom! Msm koja je poenta toga..
Sviđa mi se grafika, fizika nije loša... replay je najzanimljiviji od svega :)

Poslednja izmena od urednika:
meni nije dosadan ali ne svidja mi se ponavljanje staza

a od kad to kad TI predjes preko bare zapljusnes svoju soferku???

igrica je nevidjeno s..... da nije dobra grafika ne bi vredela nista po mom misljenju... a ni grafikom se nisam nesto u*ro u gace.. vozila su mnogo bolje odradjena u shiftu, a sve ostalo izgleda dosta plasticno

Nisi očigledno nikada kolima uleteo u iole dublju baru u velikoj brzini. Ne da zapljusneš šoferku, nego imaš utisak da si u podmornici :p

Ja sam obicno traktorom uletao u velika bare, i onda imas utisak da si se upisao :d.

Ne mogu sada da trazim jer ima 40 strana ali moze li neko da mi napise kako je resen problem sa logovanjem na Live odnosno da mogu da sacuvam profil i napredak(da bude autosave ukljucen). Naravno kada ovo kazem, mislim na onu nasu "narodnu" verziju :d

EDIT: Snasao sam se :)

Poslednja izmena:
Posle velikog zakasnjenja od izlaska igre i ja sam krenuo juce da je igram, ali sumnjam da cu skoro da je zavrsim (nedostatak vremena kao i do sada :( )
Prvi utisak: previse arkadna. Nisam zaludjen za cistokrvnim simulacijama ali mi se cini da je GRID bio manje arkadni od ovoga. Grafika je vrlo dobra (sem sto nema vode na soferci kad se uleti u baru :D ), AI je bolji u odnosu na GRID cini mi se, ili sam ja zardjao, kako god zna da me namuci na Hardcore. Podrska za volan je fenomenalna kao i u GRIDu tako da se tu nije nista promenilo.

Nisam igrao Dirt tako da ne bih mogao da poredim, ali u principu nije losa igra za gubljenje vremena.

Da li jeko resio problem sa onim OpenAl32.dll?Imam narodnu verziju i kada instaliram igru i pokusam da je pokrenem izbaci mi kao da ne moze startovati... missing openAl32.dll. Ja ga nadjem na netu i ubacim ga u direktorijum igre i nece. Izbaci sledece: The procedure entry point alSource3i could not be located in the dynamic link library OpenAl32.dll. Takodje sam probao da ubacim i u C/Windows/System32... ma kakvi! :S:

Da li jeko resio problem sa onim OpenAl32.dll?Imam narodnu verziju i kada instaliram igru i pokusam da je pokrenem izbaci mi kao da ne moze startovati... missing openAl32.dll. Ja ga nadjem na netu i ubacim ga u direktorijum igre i nece. Izbaci sledece: The procedure entry point alSource3i could not be located in the dynamic link library OpenAl32.dll. Takodje sam probao da ubacim i u C/Windows/System32... ma kakvi! :S:
Baci mail na PP da ti pošaljem "rešenje" za problem:type:

prevrno sam celu temu ali nesto nisam nasao da neko ima problem sa zvukom
tj non stop mi je na software
i motor kad radi vise se cuje neko puckanje trxzanje nego zvuk motora
a ostalo je ok wtf?
inace xi fi je u pitanju mada sam probao i integrisani hd sa asusa tj ploce iz potpisa in opet isto
ima li neko resenje
hvala

as da w7 64bit-a

Resenje? Pa nema resenja jer kod win7 hardwerski zvuk ne postoji. Dakle, na win7 sve karte su jednake, svaka OpenAl modifikacija zvuka se radi preko procesora, dakle softwerskim putem. Tako da su u istom kosu i taj x-fi i realtek i sve ostale. E sad, to sto su neke kvalitetnije izrade i imaju bolje DAC-ove, to je vec druga stvar.:)

jao pa nece valjda tako da mi krci a citao sam o nekomp
rupurut 3d ili sl
kkao to da ubacim u win wtf?
znam da ima oficijalni sajt na kom se to placa ali ipak

Uz instalaciju igre se instalira taj drajver, tj. Rapture3D. Znaci ako ti ne radi, samo ponovo instaliraj igru.

Imam problem sa dirt2,pokrenuo sam igricu igrica je radila prvi put,drugi put kad sam usao nije vise htela da radi udje u intro i kad treba da udje u igru dobijem crn ekran i samo se pojavljuju neka slova iz igrice,inace imam nvidi-u gtx 460 sa 768mb i igram na full hdd monitoru,ako je to i bitno..ako neko zna resenje bio bi mu zahvalan...

Poslednja izmena:

evo posto sam imao isti problem. skinite ovo i instalirajte i trebalo bi da radi:
http://connect.creativelabs.com/developer/Wiki/OpenAL Installer for Windows.aspx

btw. malo je zeznuto voziti na tastaturi. koja podesavanja koristite?

Imam problem sa dirt2,pokrenuo sam igricu igrica je radila prvi put,drugi put kad sam usao nije vise htela da radi udje u intro i kad treba da udje u igru dobijem crn ekran i samo se pojavljuju neka slova iz igrice,inace imam nvidi-u gtx 460 sa 768mb i igram na full hdd monitoru,ako je to i bitno..ako neko zna resenje bio bi mu zahvalan...

Imam slican problem, znaci sve one reklame prodju i taman dodje do dela gde valda treba da ucita skroz igru on tu stane, w4gl moze da se otvori i sve da se cacka, ali od tog dela sa logoima i *******cijama igra nece da mrdne. . .

Jel neko preshao igricu? Ja sam sve trke presao i stoji mi 99% znachi sve trke predjene nema vishe da se igra...

Nazad
Vrh Dno