Ma dirt je mrtav kao rally, ove godine je najavljen WRC iza koje stoji ozbiljna ekipa!
kako je upravljanje na tastaturi? u screenfun-u pise da je malo teze
Baci mail na PP da ti pošaljem "rešenje" za problem:type:Da li jeko resio problem sa onim OpenAl32.dll?Imam narodnu verziju i kada instaliram igru i pokusam da je pokrenem izbaci mi kao da ne moze startovati... missing openAl32.dll. Ja ga nadjem na netu i ubacim ga u direktorijum igre i nece. Izbaci sledece: The procedure entry point alSource3i could not be located in the dynamic link library OpenAl32.dll. Takodje sam probao da ubacim i u C/Windows/System32... ma kakvi! :S:
Da li jeko resio problem sa onim OpenAl32.dll?Imam narodnu verziju i kada instaliram igru i pokusam da je pokrenem izbaci mi kao da ne moze startovati... missing openAl32.dll. Ja ga nadjem na netu i ubacim ga u direktorijum igre i nece. Izbaci sledece: The procedure entry point alSource3i could not be located in the dynamic link library OpenAl32.dll. Takodje sam probao da ubacim i u C/Windows/System32... ma kakvi! :S:
Imam problem sa dirt2,pokrenuo sam igricu igrica je radila prvi put,drugi put kad sam usao nije vise htela da radi udje u intro i kad treba da udje u igru dobijem crn ekran i samo se pojavljuju neka slova iz igrice,inace imam nvidi-u gtx 460 sa 768mb i igram na full hdd monitoru,ako je to i bitno..ako neko zna resenje bio bi mu zahvalan...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari