Ja uopste ne kontam kakav firewall, ja sam samo instalirao i napravio local profil i sljaka ovo govorim za reloaded verziju
pomagajtetaman uvatio malo vremena da probam dirt i sve namontirao volan pivo.....ali prc nece u controlama da mi vidi volan? :S
imam logitech momo racing i instalirane najnovije drivere sa logitech sajta, windows 7 x64.
znaci kada udjem u controle ima fino i feedback i sve ali kada odem da odaberem sta da koristim imam samo ponudjen keyborad?
ako moze neki brzo da odgovorim posto mi se sada igra
hvala
Zna li neko kako da promenim taster za vracanje u igru posle flashbacka (trenutno F12)? To ne moguda nadjem u setovanjima.
Ovi sto su pokupovali 5850 kartice sa Dirt2 vaucherom, bez problema mogu da je registruju i time im rade savovi ili ?
Ja imam Logitech Formula Force EX i meni isto nece da prepozna volan. Ipak, odabrao sam opciju rekonfiguracije kontrola i sve podesio da radi preko volana.
Zna li neko kako da promenim taster za vracanje u igru posle flashbacka (trenutno F12)? To ne moguda nadjem u setovanjima.
Ni meni se ne svidja, dirt je bio bolji. Ili mi prerastamo pa nam nalepnice i coveculjci na federima nisu zanimljivi ili nema vise dobrog relija i ne vidim da ce ga biti u skorije vreme.
RBR pls nabravite nesto novo![]()
instalirao,odvozao prvu od dva kruga,uninstalirao,the end...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari