Šta je novo?

Colin Mcrae: DIRT 2

Ja uopste ne kontam kakav firewall, ja sam samo instalirao i napravio local profil i sljaka ovo govorim za reloaded verziju

sve sam to i ja uradio ali kad udjem moram sve ispocetka. probacu da uninstall pa opet

Nista sa firewallom nisam dirao. Upalio igru, selektovao moj stari Offline account i to je to. Snima pozicju bez problema.

Jel iko raspolozen za Hamaci?

ja ali ako namestim ovaj shit:smoke:

Igrica je extra i mislim da je cak manje zahtevna od prvog dela :) Meni vuce 60fps sa konfom iz potpisa sve sam stavio na ultra jedino car reflection na high i AA4x, rezolucija 1024x768 posto imam 17incha monitor pa mi ne treba veca :) Najvise mi se svidja upravljanje sa Hummerom H3 bas je stabilan i lak za voznju, a naravno igram na tastauri i nije tesko. Ali dobro ovo je tek pocetak videcu ostala vozila kako se ponasaju u voznji...

Nego jel zna neko kako mogu da odgledam nakon trke REPLAY???
Ima ono kad se slupas da vratis vreme unazad, ali mene zanima da odgledam kompletan REPLAY nakon trke???

Pa cim prodjes kroz cilj, onda mozes da gledas, imas sivi meni u donjem levom uglu.
Al kapiram da ti mahinalno stisnes ESC i tako preskocis to.
A iz osnovnog menija igre, ne moze da se gleda, vec samo odmah nakon svake trke.

Nema nista u donjedm levom uglu nakon trke, kada prodjem kroz cilj izadje jedino CONTINUE i RESTART RACE nista vise nema :( Ne pretisnem escape ni nista pustim tastaturu i nema da mi se pojavi to u dodnjem levom uglu za replay :S

pomagajte ;) taman uvatio malo vremena da probam dirt i sve namontirao volan pivo.....ali prc nece u controlama da mi vidi volan? :S
imam logitech momo racing i instalirane najnovije drivere sa logitech sajta, windows 7 x64.
znaci kada udjem u controle ima fino i feedback i sve ali kada odem da odaberem sta da koristim imam samo ponudjen keyborad?
ako moze neki brzo da odgovorim posto mi se sada igra ;)
hvala

Ja imam Logitech Formula Force EX i meni isto nece da prepozna volan. Ipak, odabrao sam opciju rekonfiguracije kontrola i sve podesio da radi preko volana.

Zna li neko kako da promenim taster za vracanje u igru posle flashbacka (trenutno F12)? To ne moguda nadjem u setovanjima.

Ovi sto su pokupovali 5850 kartice sa Dirt2 vaucherom, bez problema mogu da je registruju i time im rade savovi ili ?

Svaka cast developerima na filmicu o Kolinu posle special event-a. Tako nesto nisam o cekivao... Najezio sam se.

Ovi sto su pokupovali 5850 kartice sa Dirt2 vaucherom, bez problema mogu da je registruju i time im rade savovi ili ?

Da, rade najnormalnije. Jedino me je na početku zezao tupavi Games for Windows Live koji je kraširao sve dok ga nisam propustio kroz firewall.

????

ljudi ne vidoh komentare za multiplejer(niko ne spominje),radi li to kod nas sa izlecenim verzijama i kako?

DIRT 2 koristi Windows Live, tako da je neophodan originalni serijski broj za igranje preko neta.

Nije valjda da samo ja ne mogu da gledam REPLAY nakon zavrsene trke?? :(
A kada odem na benchmark test i zavrsi mi test do kraja ne dobijem log. Izadje mi na kraju ona tabela kao za FPS ali nije popunjena frejmovima samo prazna stoji bez brojke :( Nema da pise koliko minimalno fps-a ima itd samo prazno polje nepopunjeno stoji :(

Poslednja izmena:
Odigrao sam demo i ne mogu da se načudim kako glatko radi na mojoj mašini iz potpisa.Kada se samo setim da sam svojevremeno za Dirt 1 morao da predjem na dualcore platformu ova igra mi govori da ja još dugooo neću da menjam platformu!:) Inače sva setovanja na High AA x4-realno i više nego što sam očekivao što je neko već rekao radi kao Dirt 1 ne znam za DX11 a nešto mi to nije ni bitno:)

Pa šta vas čudi engine je isti u Dirt1, u Gridu i u Dirt-u2. Takođe ga teraš u DX9, najbolje još i da štuce na 4870.
Ljudi igra je pravljena za konzole stare 3-4 godine, a imali su dovoljno vremena da je optimizuju za PC i da zbudže 2-3 DX11 efekta.

Bitno je samo da imate bili koji dual core procesor (osim Atom-a) i grafičku u rangu 8800GT - 4830 i ima da leti.

Ja imam Logitech Formula Force EX i meni isto nece da prepozna volan. Ipak, odabrao sam opciju rekonfiguracije kontrola i sve podesio da radi preko volana.

Zna li neko kako da promenim taster za vracanje u igru posle flashbacka (trenutno F12)? To ne moguda nadjem u setovanjima.

da ali onda ne radi feedback i virbracija, i u ostalom to nije to, drugacije nekako skrece

Zelim da kazem da je igracka scena ovde previse razmazena i da ocekuje uvek previse. Aman ljudi kao da ste je kupili i dali 6k za nju. Ako ti se ne svidja nemoj ni da je kometarises niko te ne tera da je igras, odvozio sam par trka i mogu reci da igra nije losa, jedina zamerka mi je sto ne mogu da prekidam one glupe intro-e.

A sta? ti nisi platio?

Poslednja izmena:
Ovo je najbolje rally do sad graficki i dosta je zarazan:D
A takva smo mi nacija pa nam nista ne valja ,a jos ako je nesto iz nase kuhinje onda tek nevalja:D;)

meni je ovo super, ne znam zašto nekome ne bi valjalo. baš je zabavna igra

Predjes 15% igre i vec si sve video, samo se vrte staze kojih ne znam da li ima sve ukupno 20ak i otkljucavaju se neke bezvezne nalepnice i igracke. Voznja bagija je *****izam i prica za sebe. Igra lepo izgleda i to je to. I da, *****ava alt-tab, nekad ne radi, nekad radi ali cesto po povratku u igru boja na kolima pocne da se tripuje. Dirt 1 je bio i djene djene, bilo je vise "relija", ovo je vec bezveze totalno.

Ni meni se ne svidja, dirt je bio bolji. Ili mi prerastamo pa nam nalepnice i coveculjci na federima nisu zanimljivi ili nema vise dobrog relija i ne vidim da ce ga biti u skorije vreme.
RBR pls nabravite nesto novo ;)

Ni meni se ne svidja, dirt je bio bolji. Ili mi prerastamo pa nam nalepnice i coveculjci na federima nisu zanimljivi ili nema vise dobrog relija i ne vidim da ce ga biti u skorije vreme.
RBR pls nabravite nesto novo ;)

Tacno..slazem se! Ja sam vise za klasicni reli nego sad za ovo sto su iznabudzivali...:smackbum: DiRT 1 mnogo bolje uradjen :type:

instalirao,odvozao prvu od dva kruga,uninstalirao,the end...

Bas dobra igra i zabavna, mesavina Dirt1 i Grid...sve u svemu ,zadovoljan ( a sto je muzika tek dobra).

instalirao,odvozao prvu od dva kruga,uninstalirao,the end...

I jel te zao 7gb upropascenog bandwitha?:D

Meni je igra extra legla, mozda malo smara u pocetku ali posle je sve raznovrsnije i vise se staza otkljucava. Kome se ovo ne svidja uvek moze da igra po milioniti put RBR a ovo nek sutne u korpu...

Vrh Dno