Šta je novo?

Dragon Age !

Result: Leaning toward Dragon Age: Origins
There's nothing particularly wrong with aliens and lasers, but the whole futuristic space thing just seems a bit silly to you. You can appreciate what BioWare is trying to do with Mass Effect 2, but you'd prefer to keep it real with an old-school RPG like Dragon Age: Origins. There's something a bit cold and soulless about the world of science fiction in videogames, and you're looking forward to seeing a living, breathing medieval-style fantasy world come alive in Dragon Age. So if you can only pick up one or the other, you'll probably want to go the swords and sorcery route.

Eto vidite na vama samima, iako niste sigurni da li ce biti legendarna ili samo dobra igra vi nekako navijate da bude ovo prvo samo zato sto su pustili buvu je igra duhovni naslednik Baldurs Gatea
Vrlo su male šanse da će igra biti duhovni nasljednik BG2. U današnje vrijeme igre jako teško uspijevaju biti "duhovni nasljednici" legendarnih starijih igara, bez obzira šta marketing proturao. Ista stvar kao i kod filmova, gotovo uvijek drugi, treći i bilo koji nastavak budu slabiji. Dalo bi se pričati o tome zašto je to tako.

Windows XP Minimum Specifications

CPU: Intel Core 2 (or equivalent) running at 1.4Ghz or greater
AMD X2 (or equivalent) running at 1.8Ghz or greater
RAM: 1GB or more
Video: ATI Radeon X850 128MB or greater
NVIDIA GeForce 6600 GT 128MB or greater
DVD ROM (Physical copy)
20 GB HD space

Windows Vista Minimum Specifications

CPU: Intel Core 2 (or equivalent) running at 1.6Ghz or greater
AMD X2 (or equivalent) running at 2.2GHZ or greater
RAM: 1.5 GB or more
Video: ATI Radeon X1550 256MB or greater
NVIDIA GeForce 7600 GT 256MB or greater
DVD ROM (Physical copy)
20 GB HD space

Recommended Specifications

CPU: Intel Core 2 Quad 2.4Ghz Processor or equivalent
RAM: 4 GB (Vista) or 2 GB (XP)
Video: ATI 3850 512 MB or greater
NVIDIA 8800GTS 512 MB or greater
DVD ROM (Physical copy)
20 GB HD space

U preporučenoj konfiguraciji im je quad-core, to se ne viđa često.

Diskusiju o pirateriji nastavite u ovoj temi, dosta je bilo offtopica ovde.

ja se nadam da ce pc verzija u toku danasnjeg dana :/

ovoliki hype me nikad nije drmao ni za jednu igru..

Ja cu prvo da omirisem narodnu, pa ako nesto vredi uzecu original, za private kolekciju. Mada ovoliki hype za igru...hm! Baldure nikada niko nece stici i tacka, a DA da pokupi i 10% od Baldura, pa da budemo zadovoljni.

Procurela verzija sa XBOXA

http://www.youtube.com/watch?v=kBdT-YD-oZ0

Jel na kutiji nema izometrijskog pogleda?
Meni je unapredjeni NWN meni, a grafika je receno blagi uzas na kutiji.
A i ovo svetlucanje kada treba nesto da pokupis je bez veze. Jednostavno netreba da postoji olaksica, pa nek ljudi pretrazuju sanduke.

Poslednja izmena:
Rezultat kviza:

"Result: Leaning toward Mass Effect 2
You'd probably have fun with either game, but Mass Effect 2 is most likely the game for you. Although you've been known to read a George R.R. Martin book or two, that doesn't necessarily mean you want to spend 100 hours chatting up elves and comparing the stats of quarterstaffs in your next role-playing game. Mass Effect 2's cinematic sci-fi experience is calling to you louder than Dragon Age: Origins' old-school medieval-style tale of monsters and monarchy. So go with what your gut (and our quiz) tells you: Pick up Mass Effect 2."

A više čekam Dragon Age...bar ne volim japanske RPG-ove :)

Na šta misliš pod ovim?
Pa viđao sam na njihovom forumu gomilu slučajeva gde third-party igre prave probleme, a Valvea potpuno zabole dupe da išta učini po tom pitanju. A nezvanični patchevi često ne rade jer je EXE igre enkriptovan.
Takođe mnogi se zeznu i kupe igru preko Steama misleći da će tako izbeći DRM sa disk verzije (recimo Risen), i svejedno dobiju tages ili tako nešto sa ograničenim brojem instalacija. Dobro, u slučaju DA nije tako ali svejedno, support za igre ostalih izdavača im je mnogo jadan.
Uglavnom igraj prvo pirata pa kad se odlučiš da kupiš, pročešljaj steam forume, vidi kakvi su utisci što se tiče tehničke strane oko DA, pa onda izvagaj da li ćeš kupiti na Steamu ili na disku.

"So which adventure is best suited to your personality? Not everyone will have the time or money to play both."
(ovo sa početka kviza može da posluži svrsi u ovoj temi
http://www.benchmark.rs/forum/showthread.php?t=213408 )

Result: "Definitely Play Dragon Age: Origins
You've been waiting for Baldur's Gate III since you finished reading the novelization of Baldur's Gate II. And Dragon Age: Origins will do nicely in the meantime. Old-school fantasy PC RPGs are where it's at, and no amount of alien sex is going to bring you around to BioWare's sci-fi side project. If you feel like seeing spaceships and laser guns, you'll rearrange your Netflix queue. And none of these dumbed-down answer wheels, for you, either. You want layer upon layer of numbered dialogue trees -- the more branches the better. This one's a no-brainer. Dragon Age: Origins is calling your name."

Result: Definitely Play Mass Effect 2
Some people were born to be firefighters, veterinarians or architects. You were destined for something greater -- to play Mass Effect 2. From an early age, you've been fascinated by the future and the mysteries of the stars. You couldn't care less about wizards and warriors. For you, the ultimate videogame experience is an open-ended romp with spaceships, aliens and intergalactic intrigue. You like your role-playing games to be chock-full of tough choices with serious consequences. Make no mistake – Mass Effect 2 is the game for you.

To celebrate your decision download a Mass Effect 2 wallpaper by clicking on the preferred resolution below. Or Take the quiz again.

:D

U preporučenoj konfiguraciji im je quad-core, to se ne viđa često.

A šta je onda sad ovo,ovde se ne pominje quad core:
(a i post im je dva puta editovan,tako da je moguće da je ono bila neka greška)

"Many of our fans have been asking if we can provide system specifications for the PC version of Dragon Age: Origins. The Dev team has now been able to lock down both the minimum and recommended system requirements.

Here are the minimum requirements for XP and Vista and the recommended system requirements.

Windows XP Minimum Specifications
CPU: Intel Core 2 Single (or equivalent) running at 1.6Ghz or greater
AMD 64 (or equivalent) running at 2.0Ghz or greater
RAM: 1GB or more
Video: ATI Radeon X850 256MB or greater
NVIDIA GeForce 6600 GT 128MB or greater
DVD ROM (Physical copy)
20 GB HD space

Windows Vista/Windows 7 Minimum Specifications
CPU: Intel Core 2 Single (or equivalent) running at 1.6Ghz or greater
AMD 64 (or equivalent) running at 2.0Ghz or greater
RAM: 1.5 GB or more
Video: ATI Radeon X1550 256MB or greater
NVIDIA GeForce 7600 GT 256MB or greater
DVD ROM (Physical copy)
20 GB HD space

Recommended Specifications
CPU: Intel Core 2 Duo 2.4Ghz Processor or equivalent
AMD Phenom II X2 Dual-Core 2.7 GHz or greater
RAM: 2 GB (XP) or 3 GB (Windows Vista/Windows 7)
Video: ATI 3850 512 MB or greater
NVIDIA 8800GTS 512 MB or greater
DVD ROM (Physical copy)
20 GB HD space

We will be adding this to The Game page asap.

Edit: Added AMD Phenom to the recommended.
Edit2: updated system specs

Edited By Derek French on 10/28/09 23:10"

http://daforums.bioware.com/viewtopic.html?topic=682449&forum=135

Prije neka dva sata je pušten preload na Steamu, neki su već skinuli, veličina: 15.3 GB.

E da hoće da se pojavi danas u ovoj mojoj prodavnici pa da i ja preload-ujem.:)

EDIT: Inače što se tiče težine trebalo bi da je oko 8.6GB.
Bar tako kažu ovi što su skinuli.
Total bytes downloaded this session: 5738.2 MB <-- just as it ticked over to 67% completed. So the download is far from 20GB at around 8600 MB.

EDIT: Ipak je 15GB
Steam's download % is full of shenanigans; this is not specific to DA:O. The preload is ~15GB and you won't really be finished until your DA:O folder is that size.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Ja na Steam forumu upravo pročitao da je lik skinuo igru za nekih 56 minuta :S:

i tata bi sine......:wall:

Da li je neko citao da su Finci doneli zakon da svako domacinstvo mora da ima internet i da je minimum 1MB/s. Daleko smo mi od bilo kakvog normalnog sveta dok nam Kradijus Vektor i ostali da ih nazovem provajderi, namecu svoje super pakete po jako povoljnim cenama.

Izlgeda da se pojavila Clone verzija.

Da li je neko citao da su Finci doneli zakon da svako domacinstvo mora da ima internet i da je minimum 1MB/s. Daleko smo mi od bilo kakvog normalnog sveta dok nam Kradijus Vektor i ostali da ih nazovem provajderi, namecu svoje super pakete po jako povoljnim cenama.

ako i jedan provajder kod nas za svoj paket od 1mb/s daje punu brzinu , pa ne znam...

Da, i ja baš sad čitam. Izgleda da je izašla "naša verzija". Navodno nije fake, neki već skinuli (o njihovim brzinama mogu samo da sanjam).

lik na warezubb pise da je sa 8mb/s skida za 20ak minuta... suze ce mi krenuti budem li video da je neko napisao da je sa 20mb/s skinuo za 10ak minuta . ****te zivot

Teska je oko 7.7gb, a na drugom disku...
That second dvd is the interview with the creators, making of documentary and stuff like that. I preordered the collector's edition, which contains those things, so I imagine that's the second dvd.

ja skidam klona, bice gotov do sutra.
nasli su foru i serial number da se preskoci ali dvd check je jos uvek tu . valjda ce napunjeni do jutra.

q noc i javljam sutra kad probam.

Nazad
Vrh Dno