R_U_S
Čuven
- Učlanjen(a)
- 26.04.2004
- Poena
- 620
@ RUS
Vidi care, sto se kartica tice u drugoj temi sam rekao da sam ih nabavio jer su kostale 50 dinara (GF4 i Rage).Tvoje subjektivno misljenje je dal je nesto odvratno i krs, a vidis mozda je neko plakao za tim karticama pre deset i kusur godina (smrc)! Ja druge kartice trenutno nemam (sem Viper 550 a on ceka Voodoo 2) a dal ce ih biti jos i koje cu nabaviti je pitanje! Od 3Dfx-a bih uzeo 2xVoodoo2 a jedino sam za Amigu spreman da platim malo vise. Ostalo sto nabavljam i sta radim smatram dokonoscu i hobijem! Poenta u celom threadu je tvoja (licna) dream mashina!Bio to C64,speki,Amiga,Atari,486...
Meni je vec bilo u glavi:
Dual Pentium II ili III
256/512MB SDRAM
Voodoo2 SLI
Viper V550/V770
SCSI HDD
al sam odustao bar sto se SCSI diskova tice i dual sistema (za sada :-devil-![]()
Ok, nemam nameru da bilo koga vređam, ali većina članova će se složiti da je MX 440SE dno. Ej, pa ja sam imao MX 440 (128-bitni), i to Gainwardov, koji se do jaja klokovao. Ali to je i dalje teška socijala bila (jeste, nisam imao para za 4200ti na primer).
Hoću reći da MX bilo koja teško može da bude dream. Ali zato Gf3 Ti 500 (mislim da je ovo neko već pomenuo) može zacijelo :smoke: E da, kada smo kod toga, znam samo jednog čoveka koji je imao tu karticu, i to nije bila lično njegova, već neka kombinacija radi testiranja itd. Znam jedno koji je imao Gf3 Ti, ta je nešto slabija od Ti 500.
I dalje čuvam u kutiji Matrox MGA200+Voodoo2 sa 12Mb, u nadi da ći imati vremena nekada da se igram (i da nabodem još jedan takav V2 pa da opravim SLI).