Šta je novo?

FIFA 2010

Fifa 09 ima jako neoptimizovan netcode, bar za xbox...

nije ti ovo xbox :d

mi smo se juče razbili od fife, igrali smo pet sati u društvu i to verziju 07 :D jer na ortakovoj integruši samo ona ide :D

Ma ova igra ce da bude ******(naravno samo za pc),tako da pes10 nece imati u Fifi nikakvu konkurenciju sto se pc-ja tice

Da, dosta laguje, na zalost, i to je iskustvo jos nekih igraca Fife sa kojima sam imao prilike da razgovaram.

PS3 je druga prica...

Hm, fanboy u najavi :).
Na kojoj konekciji ti laguje?

Xbox i PS3 verzija nemaju nikakvih razlilka - pre će biti da ti to nisi možda podesio konekciju dobro za xbox ili da xbox ne radi dobro sa našim paramterima nego što je to slučaj sa samom igrom.

Jedno pitanje vezano za gamepad,Fifu nisam probao od 98e,na 2009 je bilo xajebano pokrenuti gamepad,to jest podesiti tastere kako ti hoces!Da li je to isti slucaj i u 10ki(cini mi se da je trebalo menjati neke sifre preko notpada u nekom filu,sto mi nikako n ije islo,pa sam odustao),da znam da je ne instaliram uopste?

Na gejmpadu bez analognih palica (Genius za ~500din), može da se podesi skoro sve. To skoro znači da sam ja imao silnih problema, neke tastere neće da prihvati za određenu funkciju u određenim situacijama (npr. ako mi je sprint na 6 onda nisam mogao promenu igrača na 8 i sl.).
Ne znam kako je sa boljim gejmpadima...

Ja imam sony ps 2,koji je prikljucen preko onog konvertora ili kako se vec zove!

Pojavila se puna verzija, koliko vidim.

Stvarno se ne bih složio. Meni se FIFA 09 za PS3 jako dopala i razumem zašto čak i na PES fansajtovima kažu da je to bolja igra od PES-a 2009. Bilo je određenih propusta, pre svega vezanih za fiziku lopte prilikom šuta i vrlo teško prolaženje igrača, ali vidim da je to doterano. Više od 30 liga i fenomenalan online mi takođe mnogo znače, a to ni u PES-u 2010 nema šanse da se ostvari.

Upravo, Fifa 09 za PS3 i Fifa 09 za PC nemaju veze sa vezom, dve razlicite igre u potpunosti ,PS3 Verziju igram stalno a PC verziju instalirao odigrao poluvreme 5min. i UNINSTAL.. naravno jeste bilo nekih propusta na PS3 verziji ali nista sto moze da izazove mrznju igre, sto u poredjenju sa PC verzijom nije tacno..

Znaci PC sport Games suck :cigar:

Kao istinski FIFA ljubitelj moram da priznam da po prvi put ove godine FIFA je mnooogo lošija od PESa na PC-ju.

Jedina fantastična i fenomenalna stvar u FIFA 2010 su španski komentatori. Obavezno pokrenite igru na španskom. Pravo uživanje, prava atmosfera!!!

Da. Prvi put. O ukusima ne vredi raspravljati, ali prethodni PESovi mi uopšte nisu ležali. Od kretanja igrača koji menjaju smer kretanja momentalno bez inercije, loše atmosfere na stadionu i loših komentatora do loših menija kao sa Commodore-a. Sada se situacija preokrenula, i dobro je da postoji konkurencija a EA može da prestane da izdaje fudbal za PC dok ne napravi konverziju konzolne verzije jer ovo što sad imamo je neka nakaza.

Instalirao, prva utakmica: Argentina - Brazil, Mesi ima dugu kosu, Tevez izgleda kao da može da bije Tajsona levom rukom, u Brazilu samo Kaku i Ronaldinja razaznajem, poče utakmica, lepo se ismejah kretanju i dodavanjima, Brazilac mi zabija gol sa 45 metara bez problema, uspeh da omašim prazan gol sa 12 cm, poluvreme, Quit, exit to windows, uninstall Fifa 10, dupli klik na PES 2010 DEMO, da malo uživam...

Instalirao, prva utakmica: Argentina - Brazil, Mesi ima dugu kosu, Tevez izgleda kao da može da bije Tajsona levom rukom, u Brazilu samo Kaku i Ronaldinja razaznajem, poče utakmica, lepo se ismejah kretanju i dodavanjima, Brazilac mi zabija gol sa 45 metara bez problema, uspeh da omašim prazan gol sa 12 cm, poluvreme, Quit, exit to windows, uninstall Fifa 10, dupli klik na PES 2010 DEMO, da malo uživam...

jesi skonto kakva je trava jarka zelena koda sam u diskoteci oci me ubise:)

Poslednja izmena:
jesi skonto kakva je trava jarka zelena koda sam u diskoteci oci me ubise:)

Užas!! U PES-u bar ima podešavanja boja, ovde je sve kriminalno. Kad je izlazila Argentina (u jedinom poluvremenu koje sam odigrao) sve me je podsećalo na film TOP SECRET kad Istočnonemačka ženska olimpijska reprezentacija izlazi da dodeli medalje gostima mutičkog festivala...(ko nije gledao ovaj masterpiece od filma, Istočnonemačka ženska olimpijska reprezentacija su bili gomile bodibildera preobučenih u žene)

A da meni neko odgovori?

A šta je bilo pitanje??
FOR THOSE ABOUT TO ROCK WE SALUTE YOU !!

Uradili su dobro kada se brani penal,radar pobledi kada treba,nema vise centarsuteva i strelica na stranu nego normalno,golman ne sme vuse od 6 sec da drzi loptu,te promene mi se svidjaju,ono sto mi se nesvidja prvenstveno to sto igraci trce kao na silu ne mogu da se pokrenu znaci jedva.

Jedno pitanje vezano za gamepad,Fifu nisam probao od 98e,na 2009 je bilo xajebano pokrenuti gamepad,to jest podesiti tastere kako ti hoces!Da li je to isti slucaj i u 10ki(cini mi se da je trebalo menjati neke sifre preko notpada u nekom filu,sto mi nikako n ije islo,pa sam odustao),da znam da je ne instaliram uopste?Ja imam sony ps 2,koji je prikljucen preko onog konvertora ili kako se vec zove!
Ovo gore pitah!
We are the dealers,
We'll give you everything you need!

Moje lično mišljenje je da je bolje da sačekaš PES 2010, ova Fifa je teški trash! Ne vredi uloženog truda...

Odigrao jednu utakmicu u Be A Pro modu. Uzeh nekog centarfora koji nije ni na klupi u Notts Countyju i postigoh jedini gol na utakmici.

Nakon toga, evo šta sam dobio u meniju...

Prilozi

• FIFA 017.JPG
    FIFA 017.JPG
    213.2 KB · Pregleda: 121
Ok instalirao sam i full i evo par utisaka. Sve što ste videli u demou podelite sa 2 i imate sliku o fifi 10.
Grafički nije ništa napredovalo, možda je malo tečnija igra i to je to.
Od novih modova u igri postoji da se igra sezona sa igračem i da se igrač razvija tokom sezona i tako to, znači igrate samo sa njim a kamera ide u 360 stepeni oko vas, biće zanimljivo kad mi dosadi manager mode.
Grafika je kao što sam rekao ista, možda su bolje uradjene face igrača velikih klubova dok su recimo u west hemu uradjene katastrofalno nakazno. Verujem da je isti slučaj i kod PES10.
Zvukovi su ostali isti, komentatori.. (možda tek pokoji novi komentar). Jedna od novina koju sam primetio kad igrate sezonu jeste livescore sa rezultatima, tj kad neki tim postigne gol u levom gornjem uglu se pojavi update rezultata u tom kolu. Nije loše. Druga novina je izvodjenje penala koje je malo bolje uradjeno, kamera se rotira i nije tako lako prozreti na koju će stranu lopta ići kao prethodnim delovima gde se pravac kretanja lopte mogao odrediti po glavi igrača tj na koju stranu gleda.
Sve u svemu jako mali napredak ove godine ali za ljubitelje fife je sasvim ok i da se prekrati vreme do PES10.

...Od novih modova u igri postoji da se igra sezona sa igračem i da se igrač razvija tokom sezona i tako to...

To je bilo u u proslogodisnjem (a mozda i u preproslogodisnjem) izadnju Fife. Znaci nije to nista novo. ;)

golman ne sme vuse od 6 sec da drzi loptu
I ovo je bilo u prethodnoj fifi, samo nije bilo stoperice :)

Malopre sam odigrao jednu tekmu, prvi utisak je da je golman dosta tromiji (sporije istrcava), i da je igra generalno manje tecna u odnosu na prethodnu fifu... detaljniji utisci kad odigram par utakmica sa drustvom na gamepadu :)

Nazad
Vrh Dno