Šta je novo?

FIFA 2010

pf....uvek bilo i sotalo , veciti verbalni rat izmedju FIFA fan's VS PES fan's

ne zelim dalje komentarisati, od 2006 igram FIFU sa drugarima u proseku 10/30 dan u mesecu po bar 4h, verovratno ce tako i ostati, al ce da vidimo sta je sada EA zamutio sa FIFA 10...

e sada, ko bese ovde postovao da ima fifu 10, ako je volajn da napravimo neku trampu ili nesto slicno...

pf....uvek bilo i sotalo , veciti verbalni rat izmedju FIFA fan's VS PES fan's

Hehe, ovde tesko moze biti nekog rata. Meni je iskreno zao sto neki ljudi imaju toliko niske standarde pa su spremni da igraju igru koju je i njen razvojni tim zaboravio i stavio svima to do znanja (javno).

Od 95 igram fifu (sega mega) pa nadalje, ali ovo je blagi uzas.Kao da su igru radili pijani ruski mornari u danima dokolice.Katastrofa ... Ne mogu da podnesem ovo da igram.Vratio se na Fifa 2009.

Poslednja izmena:
Hehe, ovde tesko moze biti nekog rata. Meni je iskreno zao sto neki ljudi imaju toliko niske standarde pa su spremni da igraju igru koju je i njen razvojni tim zaboravio i stavio svima to do znanja (javno).

Meni je zao sto ljudi nece da posvete vise od par sati Fifi. Dosta propustaju ;).

Meni je samo zao sto mnogi ljudi sebi daju za pravo da ke*aju po drugima... Sta koga boli uvo da li igram FIFU, navijam za Partizan, ili gledam grand - nista od svega toga ne ugrozava druge ljude.

Slazem se ja da je PES bolji od FIFE, zaista mislim da jeste. Ali, ja imam ekipu RL ljudi sa kojima igram FIFU, i to je presudan faktor; lepse mi je kad nas cetvoro igramo FIFU nego kad sam igram bilo koju drugu igru. Eto, igram FIFU, i ne stidim se toga...

Da li ce ikada doci vreme da ljudi koji nesto ne vole to jednostavno zaobidju? Ne volite FIFU, ok, postoji tema za PES, vi uzivajte tamo, mi cemo ovde :)

p.s. ne gledam grand ;) :D

Ja 15 god igram samo Fifu ali ovo necu da igram

čak je fifa10 na psp-u bolje odrađena nego na pc-u
prosto ne verujem...

nije mi jasno što su morali da drkaju fifu, mogli su samo da ostave onakva kakva je bila prošle godine..

Poslednja izmena:
A prosle godine je kao valjala? :D:S:

I ja se slazem da je pes10 bolji od fife10 ali moram a priznam da sam igrao fifu sve vreme dok sam pes igrao vrlo malo(i to samo 09),i oduvek sam se nekako bolje osecao dok sam igrao fifu9mozda zato sto je igram od 98),tako da mi je nekako cudno uvek kada igram pes,ipak i pored svega toga ozbiljno razmisljam da predjem na pes(konkretno 10-ku),jer ono sto sam vido od fife 10 necu ni da komentarisem...

PES igram tek 2 god a Fifu sam igrao od 96... Vidi se da se EA trudi da dostigne Konami ali trenutno je razlika tolika da ih nema svrhe uporedjivati. Naravno nekome se svidja jedno nekome drugo ali kao sim fudbala PES je trenutno no1. :party:

Meni apsolutno nije jasno kako nekome ovo može da se sviđa. Prvo, igra je neviđeno ružna, nisu nimalo poboljšali engine od prošle godine. Navodno, zato što 10% igrača ima komp koji može da pokrene current-gen verziju! Sve bi to bilo lepo da PES 2010 nije manje zahtevan od FIFA 10 za PC i da pritom izgleda neuporedivo bolje. PES 2010 čak izgleda bolje od konzole verzije FIFA, a oni pričaju ovakve gluposti.

Bukvalno, ali bukvalno nas sve prave budalama.

Drugo, gameplay je i dalje totalna katastrofa a ponašanje lopte zaslužuje isti epitet. Treće, simuliranje utakmica je kataklizma. Juče krenem da igram neki custum kup, u istom kolu je Real izgubio kući od Intera sa 6:0 a Bayern takođe na svom terenu od Juventusa sa 8:0! Ovo i menadžerski mod čini besmislenim.

Ili, šta reći o Be a Pro? Umesto da se borim za startnu poziciju kao na konzoli, ovde ubacujem samog sebe u prvi tim, a selektor me primećuje nakon prve utakmice u 4. engleskoj ligi!!!

Sve si skroz u pravu:),ali jedino ono da je fifa na konzoli gora od pes-a,sa tim se ja ne bi slozio

Mislim da govori o vizuelnoj prezentaciji a tu je PES stvarno nenadmašiv trenutno.

Da se ja pitam ja bih stavio katanac na CG verzije FIFE jer ovo samo bezveze troši resurse.

Poslednja izmena:
samo kratak utisak: razocarenje...
podseca me po malo na Fifu 97... gameplay ocajan,grafika ko na sony 1... bitno da su ubacili milion nepotrebnih stvari... online profili blah blah a gameplay u 6-om planu...

Mislim da govori o vizuelnoj prezentaciji a tu je PES stvarno nenadmašiv trenutno.

Da, definitivno sam mislio na vizuelne karakteristike, verujem da će FIFA 10 za konzole biti bolja igra.

Inače, desila se neverovatna stvar - najjače uporište PES-a u mainstream medijima, PS3 Magazine je ocenio FIFA 10 za konzole sa 90, a PES 2010 sa 89! Čak su imali hrabrosti da priznaju da su prošle godine dali previsoku ocenu za PES 2009 (bila je bolje ocenjena od FIFA 09).

U svakom slučaju, imamo dva jako dobra fudbala ove godine, za promenu.

na konzolama da... upravo je izašla za xbox360

Dođavola, ovo je odeljak za PC igre i ovde se tupi o PC igrama, a očigledno je da je Fifa 10 za PC jedno neopevano đubre i da PES na PC-u nema apsolutno nikakvu konkurenciju.

Zaboravio sam kako se zvao onaj stari, blesavi fudbal u kome sam drao Bajern sa timom sastavljenim od Kameron Dijaz, Dru Barimur i drugih glumačkih faca. Kako je to tada bilo zabavno...

Nekako je neminovno porediti FIFU10 sa PC i konzolaške verzije jer sam poprilično siguran da bi ta NG verzija mogla da se tera i na PCju samo da EA želi tako nešto.

Zaboravio sam kako se zvao onaj stari, blesavi fudbal u kome sam drao Bajern sa timom sastavljenim od Kameron Dijaz, Dru Barimur i drugih glumačkih faca. Kako je to tada bilo zabavno...

Actua Soccer 3

Nikada nisam voleo njihove fudbale, bili su mi totalno inferiorni čak i u odnosu na FIFA.

Ali je zato Premier Manager 99 bio zakon (bar meni).

To je menadžer koji sam ubedljivo najviše igrao! Doduše ne samo mnogo uspeha, s obzirom da sam pokušavao da vodim najgori tim 4. ranga. Halifax ako se ne varam :)

Posto niko nije hteo da me udostoji odgovorom,skinuo sam igru,pa cu sam morati da probam!

Probah je sad,komande na gamepadu mogu da se podesavaju po volji i bez problema.Podesim ja sve kao kad igram PES,utisci,ne znam sta da kazem!Ja fifu nisam uzeo u ruke ni na sekund jos od 98,tako da sam se osecao kao Alisa u zemlji cuda,skroz pogubljeno. Najvise od svega me nervira trava koja je kao da je pravio sizofrenicar u extazi,ono je jezivo,drecavo zeleno!Sve u svemu,mislim da nisam kompetentan da dajem sud jer i ja sam PESista,a ovo ne moze da prismrdi pesu,mozda cu jos malo da se zanosim sa ovim zelenim ludilom dok ne izadje novi pes,a inace ono sto jedino mogu da pohvalim,a sto je izgleda praksa u svim ranijim fifama,su bezbroj licenciranih timova i mnostvo modova i nikako mi pes nije jasan sto ne poradi na tome!

Jednostavno,ne unapredjuju fifu uopste...Makar da su mrezu promenili...:D

Verovatno su imali neku dojavu da će ovogodišnji pes da napravi bum pa svejedno da su i napravili mali pomak isti bi rezultat imali.

Verovatno će za sledeću FIFU izdvojiti značajna sredstva i kompletno je unaprediti inače neće morati ni da izdaju, proći će kao nba serijal.

Sledeća FIFA je World Cup 2010 i koristiće ovaj isti engine. EA Sports je već nagovestio da će ovaj nesrećni engine koristiti još najmanje za FIFA 11.

Nazad
Vrh Dno