Šta je novo?

FIFA 2010

I mene ovo zanima 🙂

Ja sam isto to negde procitao na oficijalnom EA fifa 2010 forumu, pricalo se o tome...

Ja sam isto to negde procitao na oficijalnom EA fifa 2010 forumu, pricalo se o tome...

Upravo to, tamo sam čitao da je posebna PC verzija dugoročna strategija. Uostalom, zdrav razum govori da je tako, kada EA tvrdi da samo 10% igrača ima komp koji može da pokrene current-gen verziju. Kada budu najavljivali FIFA 11, verovatno će reći da je procenat narastao na i dalje bednih 25% ili tako nešto.

Prvo, napravio si lapsus - pričaju da 10% može da pokrene next-gen verziju a ne current gen 🙂

Lepo zvuče ti procenti, samo da mi je znati na šta se odnose? 🙂

Da li misle na full detalje bez ikakvog trzanja ili na recommended? Ako je ovo prvo, nešto sumnjam da više od 30% kompjutera u svetu mogu da poteraju PES pa ih to ne sprečava da izbace NG za PC verziju 🙂

Ne budite naivni, to im je samo žvaka da ne bi morali da kažu "nećemo izdavati NG verziju na PC jer je tu piraterija znatno izraženija nego na konzolama". Tek kad PC uradi nešto povodom toga, možete očekivati NG FIFU.

Ta FIFA neka umisljena cura 😀. Neka hvala ja cu ipak da izadjem sa onom razumnom devojkom koja je jos plus i lepsa. 😉

Edit: U ovoj situaciji ti joj dodjes nesto kao pimp. :d

Poslednja izmena:
Ovoj FIFI ne. Ova ima sidu 🙂

Poslednja izmena:
Hehe 😀

Moram ti reci da si me pozitivno iznenadio. Ocekivao sam post u stilu "Ja nisam spijun, prestanite da me prozivate vise!!!". :d

Pa nisam špijun, ja sam pimp ,)

Jel sme neko da igra ovu FIFU protiv mene? 😀 Preko hamachi da se dogovorimo ko hoce...

Poslednja izmena:
FIFA 10 launch breaks sales records: 1.7 million copies in the first week
EA attest the new FIFA 10 a brilliant launch. The game is even said to have set a new record in the company's history.
FIFA 10: With 1.7 million sold copies the launch of the game has been very successful.

PC Games Hardware has already reported about Electronic Arts' latest edition of FIFA. Unfortunately the PC users have been disadvantaged because the developers focus on the console platforms and the graphics on the PC have not been upgraded appropriately.

Nevertheless the launch seems to have been successful. Electronic Arts announced that in the first week after the release more than 1.7 million copies were sold. This makes FIFA 10 the most successful game in the sports genre and the best European launch in the history of EA Sports.

"We were confident that FIFA 10 would be a hit, and this week fans across Europe have shown just how much they love this game. We are incredibly proud of FIFA 10 and this kick-off for great, authentic football competition.” (Peter Moore, President of EA Sports)

It is said that more than 10 million online matches have been played since FIFA 10 was released. The highest number of players that were online at the same time exceeds 155,000 people.

Kod:
http://www.pcgameshardware.com/aid,697000/FIFA-10-launch-breaks-sales-records-17-million-copies-in-the-first-week/News/

najprodavanija fifa ikad

evo vam ga :d

Ova fifa moze da jede svaki pes za dorucak. Ljudi pa zar niste znali fifa je trenutno najpopularnija online igra u tom zanru. Mislim da bolja sportska igra nece izaci nikad! E sad samo jos da kupite nas original.

I onda............Predsednik EA se budi iz prelepog sna i zeli da taj san bude stvarnost 😀

Nije marketing već se broj odnosi uglavnom na NG verziju igre.

Ajde da pitam jos jednom...ima li nekog zainteresovanog za igranje FIFE 2010 preko hamachia ?

Pitam se samo koliko ce biti prodano ovog "drugog fudbala" 🙂,ako je ovoliko prodano fife u prvoj nedelji...

taj drugi fudbal se ne prodaje ni upola manje nego što se fifa prodaje... jednostavno po prodaji fifa ownuje svake godine od '94... a boga mi tako će i izgleda ostati, kada su sa ovim ******m uspeli da zarade ovoliko još u prvoj nedelji

Poslednja izmena:
Pa od tih 1,7 miliona, samo minorni deo je od PC verzije.

Drugo, FIFA je počela ludački da se prodaje tek od FIFA 08 ili 09 - kada je igra i postala bolja od PES-a.

Jedno pitanje,ima li u nekom modu u ovoj fifi kopovine i prodaje igraca na polusezoni i na kraju,nesto kao u master ligi na pesu?Ja ne mogu da nadjem,nije valjda da to ne postoji(ne mislim na ono club transfers koje ima u meniju)!Probao sam ono new season i bas gledao kalendar nigde nema rasporeda za transvere!?

Jedno pitanje,ima li u nekom modu u ovoj fifi kopovine i prodaje igraca na polusezoni i na kraju,nesto kao u master ligi na pesu?Ja ne mogu da nadjem,nije valjda da to ne postoji(ne mislim na ono club transfers koje ima u meniju)!Probao sam ono new season i bas gledao kalendar nigde nema rasporeda za transvere!?

u manager modu ima

i to jos od fife 98 😀

Da ali u tom modu ne igras ti,valjda, nego menadzerise,tj ne upravljas igracima!?

lol

naravno da upravljas. samo sto imas jos neke menadzerske obaveze tipa upgrejd stadiona, transferi i sl...

Isto je kao Master Liga samo što su dodali još neke menadžerske funkcije.

Iznervirah se igrajuci je. FIFU igram od legendarne '98, nikako da prezalim da posle 2001. nema vise onih kombinacija sa ALT, CTRL i SHIFT + W S A ili D tasterom. To sto su sada stavili za finte ono - no use, uglavnom onda izgubim loptu :-D.
Igraci jedva da trce (cak i kada pritisnem sprint), dodavanje je skoro pa unapred odredjeno (ko ce kome), i tako...
No, uspeo sam dati gol sa pola terena, posto je golman istrcao da sutne loptu van 16m, eto to me zadivilo. Takodje sam primetio da ima malo vise "igranja" rukom (prekidi zbog istih).
A grafika je blagi ocaj za danasnje standarde.

Razocaran sam, jer bas volim ovaj serijal, PES mi nekako jos komplikovaniji (imam osecaj da dugmad pritiskam tek da pritiskam - i sta bude bice), no cekam 2010 PES.

Mene posebno nervira,sto kada drzim pravo,igrac nesto,ponekad ide u stranu,a nije do gamepada,a inace se u potpunosti slazem sa blackadderom!

Nazad
Vrh Dno