Sokole, reci nešto za SBB
Ajde jastrebe, kazi nesto lepo za SBB
SBB se ili poboljšao dosta u zadnje vreme pa se toliko i ne primećuje slab signal (kao što reče Heinz, primeti se kao veća kompresija na divx filmovima) ili sam naprasno izbubio vid

Na TV gledam samo D3 iako je prikačena i analogna kablovska.
Izgleda da se digitalno prenosi signal do čvorišta pa se slabiji signal ne vidi kao smetnje ili sneg nego kao veća kompresija. Ili su povećali bandwidth za prenos TV signala... Ili sam oslep'o :d
Inače, da se vratim na temu, LCD ili Plazma za igre. Pošto plazme i dalje boluju od burn-ina (ma koliko se vlasnici istih tešili) a igre znaju da imaju dosta statičnih elemenata na slici (rezultati, vreme, meniji...) prednost dajem LCD ekranu. Takođe, ako ne uzimaš FullHD plazmu koja košta kao dobar Jugo nego neku sa bednom rezolucijom od 1024x768 kome nijedan izvor slike nije u native rezoluciji pa TV skalira sve sem veze sa kompom koji opet, premalu rezoluciju razvlači na ne malu dijagonalu... Opet LCD u prednosti. Cenovno, za TV sa istim karakteristikama, LCD košta manje.
Ja sam LCD TV uzeo sa namerom da najmanje vremena provodim u gledanju SD signala. Najviše ga koristim kao desktop monitor i za HD filmove. Po meni, odluku treba da doneseš na osnovu toga šta ćeš najviše gledati. Ako su to divx filmovi, kablovska, DVD filmovi, starije konzole (PS2, Xbox (ne 360) i starije...) onda plazmu.
Ako ćeš koristiti za HD filmove (a nemaš para za FullHD plazmu), konzole novije generacije (Xbox 360, PS3), PC igre, desktop - onda LCD TV.
Sve se svodi na balans potreba i mogućnosti.