A što bi se vraćao u Swamp kroz taj tunel kod "ludog mitraljezca", nije to jedini prelaz za Swamp.Od tog drveta nastavi da ideš prama levo ,valjda je to zapad.Tu nedaleko imaš dva pralaza.Prvi je za Garbage a drugi za Swamp.ja govorim o tom prvom steku. hajde da jos malo izigravam Tarzana...ok, popnem se na 1. granu i sta dalje? da li treba sa nje na naskocim na jos neku? sudeci po lokaciji steka - da. ali ne znam gde i ne vidim nista od lisca.
a dijamanti su bili sasvim ok. treba da utvrdis pravac i a kada dodjes do njih, da vidis da li su eventualno iznad ili ispod tebe i to je ok. a ovde se polomis. bas pored tog steka ima jos jedan na brdascetu na grobu nekog stalkera a radijacija izuva iz cipela, pocrneo mi je 971P, potrosio sam gomilu injekcija i medkitova a nasao sam samo 1 medkit i 1 injekcijusada hocu da se vratim do mocvara ali treba proci pored onog ludog mirtaljesca iz Army. divota...
btw. preselicu ove postove u CS temu kada nadjem vremena.
Koji su must have modovi za ClearSky? Nisam igrao CS i sad sam uhvatio malo vremena pa bih hteo da stavim sta valja od modova![]()
Napadni bazu vojske, nije mnogo tesko, mada kad ocistis bazu oni se posle odredjenog vremena vrate, ali mislim da se onaj mitraljezac na tornju ne vraca...
Kako sam se slatko ismejao ovom tvom izraru Budžiša.Znači budžiša te zeza u zdrav mozak.Neznam , to se meni jedino dešavalo bez naj novijih pečeva, i to samo sa Stalker odelom.To me izluđivalo.Isto mi se dešavalo sa AK74 i upgrade za snajper.Platim "budžiši" (koji dobar izraz, čoveče ti si genije) i on mi lepo uzme lovu, nabavim optički nišan i moša.Odem kod drugog "budžiše" on mi ladno kaže da imam to ugrađeno.Ubio bi ga na mestu da je dozoljeno da nosim oružje u njihovoj bazi, kunem ti se.I onog prvog naravno.napadao sam danas jedno sat vremena i uvek me izuju iz cipela. plus, kada pobijes jedno 5-6 komada krene respawn pa tako mozes do sutra, jednom sam cak i usao u bazu i ubio natprirodnog mitraljesca ali odmah me je sacekala bomba u krilu. sumanuto teska igra na normal tezini...
vratio sam se do baze CS i odradio nekoliko smarajucih zadataka tipa "daj mi pare a ja ti dam koordinate za neku budalastinu" pa sam tako isao malo po mocvari napred nazad trazeci stekove i sada sam pun medkita i zavoja ali zato imam 139 rublji :d sada sam u Agropromu i lik mi trazi valjda 900 rublji za info gde je neki usb flash ali dzabe kada nemam. anyway, kako da sto pre zaradim sto vise para? ovo pocinje da smara. odelo mi je srednje zalosno kao i naoruzanje i svi me istresaju iz cipela u roku od pola sekunde dok ja treba da im saspem sarzer u vugla da bi pali.
i jos nesto: kada su me opljackali oni banditi od tada vise nemam nightvision pa moram da coratam ko slepac po mraq. kada sam otisao do budzise u CS bazi i kada kliknem da mi namesti NV ono mi ispise nesto tipa: "this upgrade has already been installed"? sta cu sada?
Poslednji patch imam. Ovaj terrain pack deluje odlicno.
znaci strasno. da bi zaradio iole para ti si morao da teglis municiju iz Military baze do Sidorovica i tako 20x. odlicna igra - za simulaciju gulitelja djonova. treba da je uvrste kao obaveznu pri treningu nekih kurira/delivery sluzbe...relano, da bi se pocastio dobrim odelom i nabudzio ga, treba ti jedno 100k rublji sto ce ti trebati jedno nedelju dana smarackih side questova da predjes. divota. onda ti treba jos toliko za pusku i opremu...Secam se da sam bio toliko beznadezan, da sam poludeo i goloruk krenuo na tu bazu :d, i ocistim je, i teglio sam svo oruzje sto su imali do oblizenjg trgovca (onog na pocetku igre, znaci odmaj tu blizu na levo niz put
), i tako ti se ja seljakam, jedno 20x sam se vracao, kad u nekoj od poslednjih tura, ceka mene odbor za docek
, al odsviralu su jedared i polegali na zemlju :type:.
Kod matorog Sidoroviča, on najbolje plaća "kamenčići".sada sam malo vrsljao po zoni i skupio sam 7 artefakata. gde mogu da dobijem najbolju cenu za njih?
Pobrkao si , proveri još jednom,probaj da pročitaš naslov teme za početak.Izvesni naučnik Saharov je u Soc stvarno najviše plaćao za artefakte, ipak je ovde reč o Clear Sky, gde je malo drugačije.Matori Sid najviše sad plaća za to.Ja sam bas proveravao ko daje najvise za artefacte i to je bio onaj naucnik u Yantaru. Sve sam njemu prodao,mislim da daje 80% maksimalne cene.
Mošeš jedin kao i u Soc , znači uz nutra, iz baze.Sada su tu pred ulazom u taj "tunel" one električna anomalije(može da se pokupi poneki kamenčić).kad se popenješ gore ima neka vatrena anomalija koj a non stop ide sa kraja na kraj tunela.Nije strašno, samo se skloniš kad prolazi.ovo je slikano desno od Freedom baze. da li zna neko kako da dospem u ovaj deo zdrade imam neki stek da pokupim tu?
Što nemožeš? Mora da si stupio u Duty frakciju pa sad nemere u bazu, hehehe.Mnogo ih,a?dakle nemere da se sada popenjem gore? ok...
Ma možeš ti to, verujem ja u tebe, smo treba da se potrudiš.Mala pomoć, kad dođeš u bazu iz prevca Garbage, pa od ulaza idi desno, negde tamo ima jedan zid i pored njega prolaz.Probaj još jednom.Kad ti je već toliko stalo, do tog.nisam pristupio Duty. nego jednostavno sva vrata su zatvorena koja bi potencionalno mogla da me odvedu dotle.
Da, moze, samo sto u tom delu ubija radijacija. A u tunelu gde se krece vatrena anomalija nema nista ili bar ja nisam nista nasao.Koliko se secam ,u prizemlju, ispod kancelarije shefa freedom frakcije postoji prozor kroz koji moze da se izadje u dvoriste...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari