- Učlanjen(a)
- 10.03.2005
- Poena
- 795
cemu ova provokacija?Uostalom idi igraj Krizu, to je za tebe.
cemu ova provokacija?Uostalom idi igraj Krizu, to je za tebe.
Nema potrebe da se trudiš,nema veze.Sigurno si veći expert od mene za Zonu pa je glupo da ti protivurečim.Ako ti kažeš da je to lak quest onda je lak.Ja sam imao utisak da su ti poltergejtsi u Clear Sky malo "tvrđi" od onih u SoC kao i pseudogiant.U SoC sam ih relativno lako ubijao i onog u X-Lab 18 i u Yantar podzelju.Poltergejtsi su mi još manje pravili problema mada ih je koliko se sećam u X-Lab 18 bilo više od dva.Sad u Clear Sky onaj pseudogiant u Red Forestu je pravo nezgodan igrač.Pa u SoC-u sam pobio na desetine tih duhova u ona dva laboratorija. Za sve mutante je zakon nabudzen SPSA14 ili Chaser13 i 12x70 shot rounds. SPSA14 nabudzen da maksimalno iskoristi 12x70 shot rounds obavezno nosim.
I taman posla da sada sve opet prelazim da bih odradio taj kvest, i kacim video.
cemu ova provokacija?
Krenuo sa .08 patch-om i na pocetku u swampu nakon sto sam pobio 15 bandita kod Northern farm (glavni quest),kaze mi 'hold the point until help arrives' medjutim nikti dolaze prijatelji niti neprijatelji. Jel moguce da jos uvek nisu resili bagove zbog kojih ne moze dalje?
Resio. Kad se ovo desi malo voznje sa guidom resava problem![]()
Mislim da si sve uradio kako treba... Igra je inace ne doradjena, narocito taj pocetni deo sa frakcijama, pa zato neka mesta izgledaju pomalo nejasno...
Nema to veze s guidom. Nekad moras malo duze cekati da dodje pomoc, no mozes i dalje raditi druge kvestove. Ja sam morao recimo duze cekati da preuzmu Southern farm, ulaz u Cordon.
koji je kod da mogu nositi neograniceno tereta
Exoskeleton i kombinacija Bubble, Goldfish, i Gravi artefakata![]()
Nema varanja,igraj normalno!
vec sam je jedamput presao, posteno!
E a sad bi odigrao jedamput natanane da skupim sve sto mi padne pod ruku i da ne prodajem(stednja, kriza je):smashd pocetka
i ti bi tako skakao da teglis na grbaci opremu ekvivalentne tezine dzaku cementaNemam nista protiv izazova pri trazenju artefakata, sto zanimljivije to bolje...jedino mi ide na zivce kad artefakt nasade na drvo a stalker skace zivahno kao nilski konj lol ...bese jedan artefakt na nekom drvetu blizu ulaza u bazu Dutyjevaca (u Clear Sky)...nikako nisam uspeo da ga do'vatim![]()
i ti bi tako skakao da teglis na grbaci opremu ekvivalentne tezine dzaku cementa![]()
to sam bas danas igrao i nikako nisam mogao da ga nadjem. u stvari, nije artefakt, nego neki stek. popeo sam se na prvu granu i nisam znao sta dalje. a sto se tice artefakata, mislim da je sistem u FC2 sa dijamantima bio sasvim dobar. veci izazov od toga ni ne zelim...
ja govorim o tom prvom steku. hajde da jos malo izigravam Tarzana...ok, popnem se na 1. granu i sta dalje? da li treba sa nje na naskocim na jos neku? sudeci po lokaciji steka - da. ali ne znam gde i ne vidim nista od lisca.Ja sam na tri mesta našao štekove na drvetu.Prvi u nivou Cordon, blizu baze Stalkera , malo iznad nje i tu se penješ preko spuštene grane i nije prevelik problem popeti se do šteka.Drugi je u nivou Darkvalley,kod baze Merc gde je bio ulaz u LabX-18, do šteka se dolazi preko krova i tu je mislim nekih 200 metaka 7.62 za mitraljez.Teći štek na drvetu je u Agroprom nivou pored zida baze Stalkera kod izlaza koji vodi do one bare(odnosno do bivšeg ulaza u Undergraund).I do njega se dolazi odozgo, preko krova baze pa onda koliko se sećam neka letva ili tako nešta, pa na zid i polako na drvo, a u šteku je opet neka municija 7.62 ali mislim da je za snajper (SVD i SVU).
Toliko sam ja našao, možda ima još.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari