Šta je novo?

Battlefield 2

S time što ja recimo ne verujem u SPAWNKILL u BF2. To su izmislili ovi paćenici koji ne znaju da igraju i početnici. Dakle ako te neko spawn kill-uje 10x, onda se pomiri sa činjenicom da si izgubio tu tačku, i lepo se spawnuju na nekoj gde tvoj tim ima kontrolu (dakle fallback). Ako nema tačaka onda molim lepo stvaraj se u uncaped. E a li ne oni BAŠ hoće da se stvaraju tu gde pu*e a onda sam ja kriv što im ne ide. ;)

Na boljim serverima, pravila se forsiraju automatskim warniningom i kickom. Znači nema šta ko da kuka u chatu. Recimo primer: komander ne može da se šeta okolo i server ga baci nazad u uncaped automatski. Ili recimo samo je special operations kitu dozvoljeno da ušeta u uncaped da uništi objekte. Znači ako ovi iole znaju da igraju mogu da se izbore sa takvim infantry napadom na uncaped, a dalje neka se snalaze. Znači server treba da izreguliše taj minimum igrivosti kako je dogovoreno na tom konkretnom serveru. A posle .... nema kukanja za spawn kill, imaš prethodnu tačku pa izvoli stvaraj se tamo.

Slazem se sa ovim...Jedini spawnkill koji me ubije u pojam je sa apc-om i tenkom na karkandu od strane amera ali se i to da resiti vracanjem na zastavu nazad,a jos bolje resenje je ne igrati karkand sa vozilima...

Da li se zna nesto oko datuma islaska 1.50 final patch-a?

Prilikom on-line igranja BF2 blokira nekad cesto nekad povremeno (zamrzne slika, zvuk sekca, itd...), najcesce izgubim vezu sa serverom ali nije redak crash na desktop ili cak restart racunara. Desava se i da se samo monitor ugasi. Probao sam sa / bez overkloka g.kartice, CPU uvek default. To se desava samo kod BF2. Da li je ovo cesta pojava? Koji su moguci uzroci (sama igra, veza, racunar, itd...)? Da li i koliko cesto se to vama desava?
mnogooooooooooo cesto posebno u poslednje vreme al mislim da sam slab sa konfiguracijom athlon64 3000+ 3870ddr3 mislim da nemam sve mape instalirane iako imam total bf map pack

Razvi se ovde kao neka polemika. Jos ce svadja...

Nije rec o spawn-ovanju po svaku cenu na odredjenom mestu cije je osvajanje u toku, nije rec ni o pisanim i nepisanim pravilima na serverima sta ko sme i ne sme da radi, nije rec o tome da li se spawn-uje protivnicki igrac pred tobom pa ces naravno odmah da ga sredis da ne bi on tebe sredio, nije rec ni o omiljenoj pesadijskoj mapi jer na toj mapi nema aviona...itd...

Korisnik proki voli da leti, jos samo da napise gadja li spawn tacke stalno i svaki put kad ih nadlece posto je naveo:
Na jednom turskom saitu redovno ih bijem avionom i nema sanse u vazduhu da mi pobegnu, ali me i kickuju za to sto kazu da sam spawn killer. Sta tacno znaci to u igrici SPAWNKILLER???

Poslednja izmena:
ma nece svadja ... nego je pitanje sta ko misli da je fer igra ... kao da pricamo o moralu ... za nekoga je gey parada ok a nekome nije ... meni recimo nije ... i moje je pravo da to i kazem ... ;)

svaka zloupotreba pravila igre ili njenih karakteristika nije moralno a ni fer ... spawn mesta postoje da bi se igra igrala i zao mi je sto nisu random ne zbog slabosti igraca nego zbog odredjenih tipova igraca koji se redovno namestaju i to zluopotrebljavaju ...

proki ... na wake-u 2 J10 mogu da naprave sou amerima cak iako su dobri piloti ali to opet nije razlog da se recimo bombarduje nosac aviona ili slicno ... opet kazem .. kako ko voli ... ja takve stvari redovno ispratim onako kako mislim da treba odreagovati ... bar u igri ;)

Sve postignuto samo avionom! :wave:

na kom si ti to serveru igrao a da te nisu kikovali zbog tolikog broja poena,
koliko znam ea priznaje kako sam procitao na nekom forumu samo do 300p
vecina admina cim predjes 250 dobijas kik sumnjaju na cheat:banana:

na iole ozbijlnijim serverima

ma nece svadja ... nego je pitanje sta ko misli da je fer igra ... kao da pricamo o moralu ... za nekoga je gey parada ok a nekome nije ... meni recimo nije ... i moje je pravo da to i kazem ... ;)

svaka zloupotreba pravila igre ili njenih karakteristika nije moralno a ni fer ... spawn mesta postoje da bi se igra igrala i zao mi je sto nisu random ne zbog slabosti igraca nego zbog odredjenih tipova igraca koji se redovno namestaju i to zluopotrebljavaju ...

proki ... na wake-u 2 J10 mogu da naprave sou amerima cak iako su dobri piloti ali to opet nije razlog da se recimo bombarduje nosac aviona ili slicno ... opet kazem .. kako ko voli ... ja takve stvari redovno ispratim onako kako mislim da treba odreagovati ... bar u igri ;)

fale nosece AA rakete ko u AiX-u mada i tamo kad te se docepa avijacija bilo koje vojske samo diskonekt da nebi nabijali poene na tebi:mad:

Poslednja izmena od urednika:
Odgovor za Fidel-a, ne gadjam tacke nego letim oko aerodroma i cim uzleti ja sam mu u repu i onda na kratko predjem na rakete , pa aako ga tako ne dovrsim ja onda na mitraljez. A ponekad ih skroz pustim kada kukaju i opet ga skenjam kada dodje iznad mog aerodroma. Ima servera gde safe baze ne smeju da se napadaju, mada je to po meni glupu, pa imaju air defence AA vozila i stingere.
,,minivinipho ,, server je GBZ, a igram sa originalnim DVD-om. 1 kill 10 poena.

Poslednja izmena:
Gde ima da se skine mapa WAKE islands ili kako se vec pise. Ostrvo u obliku slova ,,U,,

@Proki
Wake Island mapa se dobija instalacijom patcha 1.03.
Nisi valjda jos uvek na verziji 1.00?

Gde ima da se skine mapa WAKE islands ili kako se vec pise. Ostrvo u obliku slova ,,U,,

jel ti to za bf 2 ili AiX
Mada i za jedno i za drugo mapa bi trebalo da je u instalacionom fajlu bar sam je ja tako dobio
AiX 2.0 a U BF je dobijas isto sa pechom:type:

Poslednja izmena:
Odgovor za Fidel-a, ne gadjam tacke nego letim oko aerodroma i cim uzleti ja sam mu u repu i onda na kratko predjem na rakete , pa aako ga tako ne dovrsim ja onda na mitraljez. A ponekad ih skroz pustim kada kukaju i opet ga skenjam kada dodje iznad mog aerodroma. Ima servera gde safe baze ne smeju da se napadaju, mada je to po meni glupu, pa imaju air defence AA vozila i stingere.
,,minivinipho ,, server je GBZ, a igram sa originalnim DVD-om. 1 kill 10 poena.
dodji na jedan od tv2 servera ping je solidan ima likova kojima nemozes nista ili bar ja moje rakete ih ne stizu ili imaju neki cheat. 4 rakete na zakljucanom nisanu i ne pada,
ume da iznervira bude i nasih samo ih mozes poznati ako opsuju sto je neko vec napisao ranije.
ps. Treba ti 1.41

Poslednja izmena:
dodji na jedan od tv2 servera ping je solidan ima likova kojima nemozes nista ili bar ja moje rakete ih ne stizu ili imaju neki cheat. 4 rakete na zakljucanom nisanu i ne pada,
ume da iznervira bude i nasih samo ih mozes poznati ako opsuju sto je neko vec napisao ranije.
ps. Treba ti 1.41
Pa ako je borba F-35 vs J-10 u pitanju to je prilično uobičajena pojava,ne treba ti cheat :D
Zato se J-10 lovi sa topovima i isključenim navođenjem i (i pomoliš se Bogu da ovaj u J-10 nije iskusan pilot) ;)

Pa ako je borba F-35 vs J-10 u pitanju to je prilično uobičajena pojava,ne treba ti cheat :D
Zato se J-10 lovi sa topovima i isključenim navođenjem i (i pomoliš se Bogu da ovaj u J-10 nije iskusan pilot) ;)

to znam samo na drugim serverima sam ih rusio moze i na ovom ali ko isvuda sa j10 moras da budes mnogo dobar:mad:

mnogooooooooooo cesto posebno u poslednje vreme al mislim da sam slab sa konfiguracijom athlon64 3000+ 3870ddr3 mislim da nemam sve mape instalirane iako imam total bf map pack

nebi trebalo da je do konfiguracije (moja je losija od tvoje i nikad nisam imao taj problem).

Poslednja izmena:

kako se isklucuje navodjenje:wall:

Poslednja izmena:
Da li ima nekih novih aviona, sa patchom 1.5 ???

Jedina novina je nova mapa, ostatak patcha se bavi balansiranjem igre. Ako ti nije bas toliko zapelo da igras novu mapu, ostani na 1.41 dok ne izadje zvanicni patch.

Sad sam iscitao temu i napalio sam se ko svinja! :d:d:d

Koliko kosta original?
Jel su puni serveri?!

^^
Ahhhhh!!! Odlicno! :D

Sta je Complete?! Na poslu sam i imam restrikcije na odredjene katregorije pa ne mogu da pogledam sad.
"Games" kategorija je kao da idem da pretrazujem pedofiliju... :smash: :smash: :smash:

Poslednja izmena:
Battlefield 2 + Special forces + Armored fury + Euro Force. U svakom slučaju bolje je da uzmeš Complete Collection

Jedina novina je nova mapa, ostatak patcha se bavi balansiranjem igre. Ako ti nije bas toliko zapelo da igras novu mapu, ostani na 1.41 dok ne izadje zvanicni patch.
mislim da su izjednacili j10 i f35 da ovaj prvi nije toliko superiorniji i jos neke sitnice.
\
ljudi jel imate servera na listi ja ni jedan svi crveni a oni koji nisu kikuju me zbog pb kazu hand hack a nisam nista pipnuo od ranije,
inace PB mi je apdejtovan redovno neznam sta se desava

PS.kod mene ovaj path neradiiiiiiiiiiiii

Poslednja izmena:
Pa ipak updejtuj Punk Buster, opet.

Ja sam vratio 1.41 ...

1.5 beta2 je bio ocaj...svega 4 servera na listi, od toga samo jedan se ucitavao (Blue Pearl, manje-vise bez problema) , kad kliknem na "join server" ekran odradi blink i vrati se nazad, na listu, na karkand mapu nijednom nisam uspeo da udjem jer igra pukne kad krene load tekstura...mozda je to bilo zbog RAM-a koji je bio tad u masini, mada mi 1.41 nije pravio takve probleme.

Nazad
Vrh Dno