Vista ce kod mene morati da saceka jos izvesno vreme.!!!
mozda sam ja rano odustao ali probo sam par puta i sa SP1 i SP2 neceMeni BF2 radi na Visti64 bez problema. Punkbuster mi je pravio problem jedino posle reinstalacije (kad sam vratio 1.41), update i radi kako treba.
Za sve ima leka, najgori su cheateri.
Par pitanja - koji su najcesci cheatovi koji likovi koriste? Jedini koji sam provalio (a bio je vala vise nego ocigledan lol) je bio nedavno na Blue pearl mapi kad je lik dosao do kineske baze sa APC koji je bio neunistiv i pucao kroz sve i svasta (i tlo cini mi se).
Drugo pitanje me kopka vec neko vreme i nikako da provalim zasto je to tako - naime, kad se prikljucim na server, bez problema se ubacim u Squad.
Ali kad krene druga runda na tom serveru (na istoj mapi ili nekoj drugoj, svejedno), odmah na pocetku partije squadova jos nema (naravno), nakon sto zaginem kasnije, ja pokusam da se prodruzim squadu (ima ih onda na listi), JOIN dugme ne reaguje...a zuto je, squad nije "zakljucan" ...gde gresim?![]()
Ne, 1.5 sam koristio neko vreme, pa sam vratio 1.41 ...desavalo se to meni oduvek, ali sam bio siguran da nesto ne kapiram sve vreme, pa nisam ni trazio odgovor lol...
Inace, kad me neko pozove u squad, prikljucim se normalno na pageup.
Kad sam mrtav...ne secam se da sam uopste pokusavao join kad sam ziv, nekako mi nije bilo logicno, ne znam zasto...vrlo moguce da sam sad ispao NooBchina teska![]()
\Minivinipho!!! Da li igras sa originalnim DVD-om
Hmmm, prvi put cujem za ovo , a igram vec bogami....
Meni se takva situacija javlja samo na jednom serveru, mislim da se zove superinfantri... igra se samo Jalalabad, i kada restartuju server kao rukom odneseno.
Poz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari