Šta je novo?

Battlefield 2

Vista ce kod mene morati da saceka jos izvesno vreme.!!!

Meni BF2 radi na Visti64 bez problema. Punkbuster mi je pravio problem jedino posle reinstalacije (kad sam vratio 1.41), update i radi kako treba.

Poslednja izmena:
Meni BF2 radi na Visti64 bez problema. Punkbuster mi je pravio problem jedino posle reinstalacije (kad sam vratio 1.41), update i radi kako treba.
mozda sam ja rano odustao ali probo sam par puta i sa SP1 i SP2 nece
a i neigram u zadnje vreme nesto aktivno malo odmora :-devil-:

Ja sam uvek bio za onu narodnu, kada radi dobro i sljaka sa svim uredjajima ne menjaj. Imam dosta novih igrica, ali nista drugo ne igram sem BF2. Jer me samo pilotiranje interesuje. A ovde je to dovedeno do savrsenstva!!!

Ma naravno...ali ***, Blue Pearl mi se bas svidela, za SpecOps (koji najcesce igram) je sjajna...Fin miks urbane sredine (sokaci i ulice) i par prostranih delova...Toliko nacina da dignes u vazduh neprijateljski oklop sa C4...:) I nema dosadne avijacije:D

,,Rece Djavo i sede u koprive,, ukusi su razliciti!!! Pa svaki rat podrazumeva ucesce avijacije!!!

:D zezam se...ja ovo pricam iz ugla prasinara - da ste nekad bas dosadni, jeste:D

Najgori su avijaticari ... posle snipera ... :-devil-:

Za sve ima leka, najgori su cheateri.

Battlefield 2 online

Instalirao sam igru Battlefield 2 i voleo bi da se povezem na neki od servera i da igram on line protiv drugih igraca! Posto nemam iskustva sa tim, moze li neko da mi objasni kako da nadjem servere i kako se podesava igra! Da li mogu da se povezem na Kgb servere?
Hvala!!

Nadam se da imas original. Prvo i najvaznije...

Ostalo je prosto, instaliras, stavis patch 1.41, napravis svoj profil (nick, password), podesis komande i grafiku, i odes na Join Multiplayer internet, gde ces videti listu servera i sve podatke (ping, mapa, broj igraca, itd) i odaberes neki sa manjim pingom i mapom koja tebi odgovara, kliknes na Join server i picis:)
Za KGB servere ne znam kako ide, ali ako imas njihov IP broj, samo ga ukucas u "join IP" i ubacis se na server tako. Posle ces ga imati na listi "favorites" .

Molba - neki mod da prebaci ovo u BF2 temu, hvala:)

Par pitanja - koji su najcesci cheatovi koji likovi koriste? Jedini koji sam provalio (a bio je vala vise nego ocigledan lol) je bio nedavno na Blue pearl mapi kad je lik dosao do kineske baze sa APC koji je bio neunistiv i pucao kroz sve i svasta (i tlo cini mi se).

Drugo pitanje me kopka vec neko vreme i nikako da provalim zasto je to tako - naime, kad se prikljucim na server, bez problema se ubacim u Squad.
Ali kad krene druga runda na tom serveru (na istoj mapi ili nekoj drugoj, svejedno), odmah na pocetku partije squadova jos nema (naravno), nakon sto zaginem kasnije, ja pokusam da se prodruzim squadu (ima ih onda na listi), JOIN dugme ne reaguje...a zuto je, squad nije "zakljucan" ...gde gresim? :)

Par pitanja - koji su najcesci cheatovi koji likovi koriste? Jedini koji sam provalio (a bio je vala vise nego ocigledan lol) je bio nedavno na Blue pearl mapi kad je lik dosao do kineske baze sa APC koji je bio neunistiv i pucao kroz sve i svasta (i tlo cini mi se).

Drugo pitanje me kopka vec neko vreme i nikako da provalim zasto je to tako - naime, kad se prikljucim na server, bez problema se ubacim u Squad.
Ali kad krene druga runda na tom serveru (na istoj mapi ili nekoj drugoj, svejedno), odmah na pocetku partije squadova jos nema (naravno), nakon sto zaginem kasnije, ja pokusam da se prodruzim squadu (ima ih onda na listi), JOIN dugme ne reaguje...a zuto je, squad nije "zakljucan" ...gde gresim? :)

cheatova ima mnogo i mnogo raznih fela mene je recimo tip ubijao par puta sa drugog kraja mape strike karkand kako nepitaj,o tome da nemozes ubiti nekog nemoj lupati glavu mi tu nista nemozemo sem da se zalimo,ja sam recimo sest puta tipa i glavu pogodio,baciobombu na njega i znas sta je bilo ubio on mene:bottle:
kad sam ga prijavio adminu stigo odgovor nemas dokaz:party:ali vecina citova na infantri mapama je one shot one kill SVD.

Tip je sam rokno tri sqada u jurisu:cigar:
jesi video ovako nestomislim na screnshot ne nije problem konekcija vec kraj partije tip se setao tamo citavih pet minuta nisam mogao da ga roknema svu sam municiju potrosio

Sto se tice prikljucenja sqadu meni se desavalo da dok sammec mogu da formiran sqad i da se priklucim drugom zatim u sledecoj partiji kao USMC uopste nemozes da formiras sqad ,mislim da je to do admina

Prilozi

• screen000.jpg
    screen000.jpg
    139.3 KB · Pregleda: 61
  • 0_6_4.gif
    0_6_4.gif
    76.3 KB · Pregleda: 52
Poslednja izmena:
Administratori servera nemogu da uticu na squadove, sigurno je server zabagovao, treba ga restartovati (iz iskustva).

Ah, pa to je bzvz onda...meni se to uvek desava, i to bez obzira koji server da odaberem. Join squad mi radi samo kad udjem na server. Smor...

Da ti se ne dešava često taj problem od kada si instalirao 1.5 beta patch?

Ne, 1.5 sam koristio neko vreme, pa sam vratio 1.41 ...desavalo se to meni oduvek, ali sam bio siguran da nesto ne kapiram sve vreme, pa nisam ni trazio odgovor lol...
Inace, kad me neko pozove u squad, prikljucim se normalno na pageup.

:)
Ne, 1.5 sam koristio neko vreme, pa sam vratio 1.41 ...desavalo se to meni oduvek, ali sam bio siguran da nesto ne kapiram sve vreme, pa nisam ni trazio odgovor lol...
Inace, kad me neko pozove u squad, prikljucim se normalno na pageup.

Hmmm, prvi put cujem za ovo , a igram vec bogami....
Meni se takva situacija javlja samo na jednom serveru, mislim da se zove superinfantri... igra se samo Jalalabad, i kada restartuju server kao rukom odneseno.
Poz.

ummm..jedno glupo pitanje: da li si probao da se join-ujesh kad si ziv ili kad si mrtav? Znam da ne mozes da se joinujes kad si mrtav, sem ako si tek usao u igru i jos se nisi spawnovao

Kad sam mrtav...ne secam se da sam uopste pokusavao join kad sam ziv, nekako mi nije bilo logicno, ne znam zasto...vrlo moguce da sam sad ispao NooBchina teska:D

Moras biti ziv, sem kada udjes u igru, to su promenili mislim od 1.21 patch-a.

To je to...
Napravio sam pauzu u BF2 odavno, a i tad nisam bio bas aktivan u online. Relativno skoro sam ponovo poceo, pa mi je verovatno to ostalo u pamcenju. No, dosta pravdanja, jesam nub :D

Hvala svima na odgovorima:)

Minivinipho!!! Da li igras sa originalnim DVD-om

:)

Hmmm, prvi put cujem za ovo , a igram vec bogami....
Meni se takva situacija javlja samo na jednom serveru, mislim da se zove superinfantri... igra se samo Jalalabad, i kada restartuju server kao rukom odneseno.
Poz.

Superclan ima 6-7 servera posebno airmap,infantrimap 2serv jedan 64/64,drugi40/40,
vehiclemap nakom ti igras je donedavno bio ja mislim karkand.ja sam stalno tamo na tim serverima,admini rade svoj poso nema ko na nekin serverima da je aerodrom zabranjena zona a svi se sjate okolo i onda urnebes spawnkill,nesmes ni da nadletis aerodrom ili bilo koju zabranjenu zonu odma stize opomena pa kik ako se ponovi.
Asto se tice prikljucivanja sqadovima to radi bez problema nema zaklucavanja bar ja nisam primetio

Poslednja izmena:
pre izvesnog vremena su poceli da me banuju sa puno servera sa porukom: you have disconnected by punkbuster......you have banned from this server by server admin.. ima li neko iskustva sa ovakvim stvarima, napominjem da nekoristim cheat-ove i postujem pravila....
btw. pokusao sam i sa drugim nalogom koji sam napravio pre par godina ali isto se desava (verovatno me banuju po ip adresi). punkbuster mi je updateovan.

Nazad
Vrh Dno