vkozomar
Slavan
- Učlanjen(a)
- 05.12.2005
- Poena
- 410
KOje je najbolje stelovanje u controlsu za letenje???
Ko o cemu baba o ustipcima ... :d
@ Proki
Ovde su sve prasinari ... ovi sa vehicle su davno batalili BF2
Poslednja izmena:
KOje je najbolje stelovanje u controlsu za letenje???
Novi srpski server je onlinehttp://www.gametracker.com/server_info/84.244.186.75:16567/
Battlefield 2 Update 1.50 may not have widescreen support in time for Beta but we'll look into it in time for Final release.
Expect an update on when BF2 1.50 beta will be released sometime SOON! It'll appear on www.battlefield.com and right here when it happens.
We hope you guys have broadband because the update is weighing in at 1.16Gb
@needitfast Thats incremental from 1.41. A number of files have been changed that make up bigger files plus the two maps = 1.16 Gb
============
Update v1.50
============
FEATURES
- Additional support for Windows Vista.
- Added Highway Tampa as a required map.
- Added a new map called Operation Blue Pearl.
GAMEPLAY TWEAKS
- Changes made to both the J10 and F35B to make them more balanced. Please note that the J10 is a superior dogfighter to the F35B and as such these two aircraft will never be equally matched.
- AA targeting tweaked to make it more effective.
- Added checks to prevent "runway grieving".
- Various changes made to prevent cheating.
- Tweaked the hit detection, hits will be more accurate to the model.
Sve postignuto samo avionom! :wave:
U je, kakvi su ovo poeni, kao u PR 0.7-0.8
Jedan kill 10 poena :d
Na jednom turskom saitu redovno ih bijem avionom i nema sanse u vazduhu da mi pobegnu, ali me i kickuju za to sto kazu da sam spawn killer. Sta tacno znaci to u igrici SPAWNKILLER???
Sam naziv ti sve govori. Gadjas mesta gde se igraci pojavljuju - spawn-uju. Ili slucajno, znaci ne svaki put, ili namerno ako si naucio gde su ta mesta. Ako je ovo drugo, onda je to gore od bunnyhoping-a i TK zbog vozila...itd.Na jednom turskom saitu redovno ih bijem avionom i nema sanse u vazduhu da mi pobegnu, ali me i kickuju za to sto kazu da sam spawn killer. Sta tacno znaci to u igrici SPAWNKILLER???
S time što ja recimo ne verujem u SPAWNKILL u BF2. To su izmislili ovi paćenici koji ne znaju da igraju i početnici. Dakle ako te neko spawn kill-uje 10x, onda se pomiri sa činjenicom da si izgubio tu tačku, i lepo se spawnuju na nekoj gde tvoj tim ima kontrolu (dakle fallback). Ako nema tačaka onda molim lepo stvaraj se u uncaped. E a li ne oni BAŠ hoće da se stvaraju tu gde pu*e a onda sam ja kriv što im ne ide.
Na boljim serverima, pravila se forsiraju automatskim warniningom i kickom. Znači nema šta ko da kuka u chatu. Recimo primer: komander ne može da se šeta okolo i server ga baci nazad u uncaped automatski. Ili recimo samo je special operations kitu dozvoljeno da ušeta u uncaped da uništi objekte. Znači ako ovi iole znaju da igraju mogu da se izbore sa takvim infantry napadom na uncaped, a dalje neka se snalaze. Znači server treba da izreguliše taj minimum igrivosti kako je dogovoreno na tom konkretnom serveru. A posle .... nema kukanja za spawn kill, imaš prethodnu tačku pa izvoli stvaraj se tamo.
S time što ja recimo ne verujem u SPAWNKILL u BF2. To su izmislili ovi paćenici koji ne znaju da igraju i početnici. Dakle ako te neko spawn kill-uje 10x, onda se pomiri sa činjenicom da si izgubio tu tačku, i lepo se spawnuju na nekoj gde tvoj tim ima kontrolu (dakle fallback). Ako nema tačaka onda molim lepo stvaraj se u uncaped. E a li ne oni BAŠ hoće da se stvaraju tu gde pu*e a onda sam ja kriv što im ne ide.
Na boljim serverima, pravila se forsiraju automatskim warniningom i kickom. Znači nema šta ko da kuka u chatu. Recimo primer: komander ne može da se šeta okolo i server ga baci nazad u uncaped automatski. Ili recimo samo je special operations kitu dozvoljeno da ušeta u uncaped da uništi objekte. Znači ako ovi iole znaju da igraju mogu da se izbore sa takvim infantry napadom na uncaped, a dalje neka se snalaze. Znači server treba da izreguliše taj minimum igrivosti kako je dogovoreno na tom konkretnom serveru. A posle .... nema kukanja za spawn kill, imaš prethodnu tačku pa izvoli stvaraj se tamo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari