Šta je novo?

Battlefield 2

Koji citeri u stats....pazi ovo
http://www.bf2stats.net/player/180012633/
Enlisted 13/01/2009, 11:47 am
Last Battle 29/01/2009, 10:24 am
16 dana x24 casa = 384 sata

A u stats
Commander 342:00:00
Squad Leader 343:35:04
Squad Member 342:10:39
Lone Wolf 00:02:53
Parachute Jump 00:00:00
Total 1027:48:36

Covek colonel za 2 nedelje.

Pazi sad ovaj
http://www.bf2stats.net/player/114987312/
Covek ne spava niti jede jer jedna godina ima skoro isto sati koliko je taj "igrao"

Edit:
http://www.bf2stats.net/player/175029358/
Ovome godina traje 2 meseca.Pa da je igro 24 sata jednu godinu mogao bi da napravi 8740 a ne za dva meseca.

Poslednja izmena:
HEHADE!!!
kada mi je yaw ili pitch factor na max, zar to ne znaci da je pokretljivost aviona najbolja tj. malim pokretima veci efekat???

Poslednja izmena:
HEHAD hvala druže lagano se uhodavamo sa admin alatima i štancujemo pravila. Svrnite na "kafu" ;):d

@zoka jesi li apdejtovao punkbuster i pečovao na 1.41?

Poslednja izmena:
@zoka
To je nesto do tvoje instalacije igrice.Bas sam veceras bio na rakia serveru i rtadi ok,a sjc radi uvek dobro i ima samo karakand.

Ovaj rakia server ima tampa mapu da se zna.Inace su mape 64 sa vozilima.

b_350x20_C692108-381007-FFFFFF-000000.png

Poslednja izmena:
Rakia je i infa i vozila zavisi kojim danom

Ako mogu da predlozim adminima rakia servera neka stave 32 igraca mape kad vec ima samo 24 slota.Samim tim bi bilo i vise igraca na serveru jer 64 igraca vanila mape su zahtevne.

Battlefield 2 v1.50 Beta Patch uskoro?

Battlefield 2 Update 1.50 may not have widescreen support in time for Beta but we'll look into it in time for Final release.
Expect an update on when BF2 1.50 beta will be released sometime SOON! It'll appear on www.battlefield.com and right here when it happens.
We hope you guys have broadband because the update is weighing in at 1.16Gb
@needitfast Thats incremental from 1.41. A number of files have been changed that make up bigger files plus the two maps = 1.16 Gb

http://twitter.com/BattlefieldHQ

Poslednja izmena:
Update...

============
Update v1.50
============
FEATURES
- Additional support for Windows Vista.
- Added Highway Tampa as a required map.
- Added a new map called Operation Blue Pearl.
GAMEPLAY TWEAKS
- Changes made to both the J10 and F35B to make them more balanced. Please note that the J10 is a superior dogfighter to the F35B and as such these two aircraft will never be equally matched.
- AA targeting tweaked to make it more effective.
- Added checks to prevent "runway grieving".
- Various changes made to prevent cheating.
- Tweaked the hit detection, hits will be more accurate to the model.

Kako se najavljuje patch izlazi sutra (21.04.09)

Poslednja izmena:
Kakvi su noviteti sa tim patcho, ako nekoga ne mrzi ukratko??

Danas prvih pola sata :) cisto da predjem mapu Blue Perl ... Mapa je odlicna za pesadijsko napucavanje ... pravi urban clash ...
mada sam odmah primetio da lik na mapi ima 42 : 3 k/d ??
Novina koja se odmah uoci jeste " FALKON " razna podesavanja koja mi nisu bila odmah jasna ... ,)

Primetno je MANJI skok .. skoro da se i ne skace, MANJI sprint ... ostalo tek posle par sati igranja ...

...i zbogom dolphin diving;)

Eto

Sve postignuto samo avionom! :wave:

Prilozi

• screen009.jpg
    screen009.jpg
    105.9 KB · Pregleda: 103
Na jednom turskom saitu redovno ih bijem avionom i nema sanse u vazduhu da mi pobegnu, ali me i kickuju za to sto kazu da sam spawn killer. Sta tacno znaci to u igrici SPAWNKILLER???

Ne salim se. Da li je ovo sto je rekao ,,quicksilver,,???

Jeste. Iskusniji igrači će ti nalepiti tu etiketu ako to radiš na neosvojivoj bazi, aerodromu (što i jeste bezveze i "nesportski" raditi), a oni kojima baš sve smeta će ti komentarisati i za osvojive baze tj. zastave. S druge strane, ima servera gde su spawnkilling ili spawnrape (nevezano za to da li baza može ili ne da se osvoji) i slična iživljavanja nad mestom pojavljivanja igrača zabranjena pravilima servera i za to se dobija kick. Mada se ne sećam da sam video da je neko dobio kick jer to radi iz vazduha (avionom). Ionako ne može da osvoji zastavu.

Na jednom turskom saitu redovno ih bijem avionom i nema sanse u vazduhu da mi pobegnu, ali me i kickuju za to sto kazu da sam spawn killer. Sta tacno znaci to u igrici SPAWNKILLER???
Sam naziv ti sve govori. Gadjas mesta gde se igraci pojavljuju - spawn-uju. Ili slucajno, znaci ne svaki put, ili namerno ako si naucio gde su ta mesta. Ako je ovo drugo, onda je to gore od bunnyhoping-a i TK zbog vozila...itd.

Ovde imas dosta toga http://wiki.bf2s.com/maps/battlefield-2, i onda redom po mapama http://wiki.bf2s.com/maps/battlefield-2/gulf-of-oman, nabrojena su sva mesta gde se igraci pojavljuju.

S time što ja recimo ne verujem u SPAWNKILL u BF2. To su izmislili ovi paćenici koji ne znaju da igraju i početnici. Dakle ako te neko spawn kill-uje 10x, onda se pomiri sa činjenicom da si izgubio tu tačku, i lepo se spawnuju na nekoj gde tvoj tim ima kontrolu (dakle fallback). Ako nema tačaka onda molim lepo stvaraj se u uncaped. E a li ne oni BAŠ hoće da se stvaraju tu gde pu*e a onda sam ja kriv što im ne ide. ;)

Na boljim serverima, pravila se forsiraju automatskim warniningom i kickom. Znači nema šta ko da kuka u chatu. Recimo primer: komander ne može da se šeta okolo i server ga baci nazad u uncaped automatski. Ili recimo samo je special operations kitu dozvoljeno da ušeta u uncaped da uništi objekte. Znači ako ovi iole znaju da igraju mogu da se izbore sa takvim infantry napadom na uncaped, a dalje neka se snalaze. Znači server treba da izreguliše taj minimum igrivosti kako je dogovoreno na tom konkretnom serveru. A posle .... nema kukanja za spawn kill, imaš prethodnu tačku pa izvoli stvaraj se tamo.

Poslednja izmena:
S time što ja recimo ne verujem u SPAWNKILL u BF2. To su izmislili ovi paćenici koji ne znaju da igraju i početnici. Dakle ako te neko spawn kill-uje 10x, onda se pomiri sa činjenicom da si izgubio tu tačku, i lepo se spawnuju na nekoj gde tvoj tim ima kontrolu (dakle fallback). Ako nema tačaka onda molim lepo stvaraj se u uncaped. E a li ne oni BAŠ hoće da se stvaraju tu gde pu*e a onda sam ja kriv što im ne ide. ;)

Na boljim serverima, pravila se forsiraju automatskim warniningom i kickom. Znači nema šta ko da kuka u chatu. Recimo primer: komander ne može da se šeta okolo i server ga baci nazad u uncaped automatski. Ili recimo samo je special operations kitu dozvoljeno da ušeta u uncaped da uništi objekte. Znači ako ovi iole znaju da igraju mogu da se izbore sa takvim infantry napadom na uncaped, a dalje neka se snalaze. Znači server treba da izreguliše taj minimum igrivosti kako je dogovoreno na tom konkretnom serveru. A posle .... nema kukanja za spawn kill, imaš prethodnu tačku pa izvoli stvaraj se tamo.

Slažem se sa ovim uglavnom.Ako se neko stvori ispred mene dok uzimam bazu neću čekati da dođe sebi sigurno.
Međutim napad na uncaped je nešto sasvim drugo.Naročito kad je to ostala poslednja baza.A naročito mislim na artiljeriju i napad iz vazduha.To je neki minimum fer pleja koji treba ispoštovati.Mada sa druge strane ako je tim toliko loš da se svede na tu jednu bazu,onda su možda i zaslužili takvu sudbinu.Ali ipak... :D
Ali TK for vehicle,postavljanje ispred vozila i onda prijavljivanje tk je nešto najniže što može da se uradi.To bi trebalo sankcionisati momentalnim banom.

Razlicita vidjenja igre ... po meni lupas ... tako se ne igra i nije poenta ... na klanskim ratovima ovo je dovoljeno sto je po meni glupost ali malo je fer igraca na klanskim ...

no uostalom ... svako igra MMO kako on voli i kako mu se svidja ... ali u nekim momentima se postenim igracima takva sloboda u igranju poprilicno ogadi ... ;)

Vrh Dno