S time što ja recimo ne verujem u SPAWNKILL u BF2. To su izmislili ovi paćenici koji ne znaju da igraju i početnici. Dakle ako te neko spawn kill-uje 10x, onda se pomiri sa činjenicom da si izgubio tu tačku, i lepo se spawnuju na nekoj gde tvoj tim ima kontrolu (dakle fallback). Ako nema tačaka onda molim lepo stvaraj se u uncaped. E a li ne oni BAŠ hoće da se stvaraju tu gde pu*e a onda sam ja kriv što im ne ide.
Na boljim serverima, pravila se forsiraju automatskim warniningom i kickom. Znači nema šta ko da kuka u chatu. Recimo primer: komander ne može da se šeta okolo i server ga baci nazad u uncaped automatski. Ili recimo samo je special operations kitu dozvoljeno da ušeta u uncaped da uništi objekte. Znači ako ovi iole znaju da igraju mogu da se izbore sa takvim infantry napadom na uncaped, a dalje neka se snalaze. Znači server treba da izreguliše taj minimum igrivosti kako je dogovoreno na tom konkretnom serveru. A posle .... nema kukanja za spawn kill, imaš prethodnu tačku pa izvoli stvaraj se tamo.