Šta je novo?

Street Fighter IV

Verovatno. Sem ako nisi starac Fočo.

igra je valjana.. josh kad bi mogo da upotrebim sixaxis mesto ovog piece of shit d pada na xbox gamepad-u, bilo bi izuzetno.. pa, sta je tu je :S

Pa postoji ona fora sa modovanjem joypada, ko zna mozda i pomogne ;).

Koja je razlika izmedju UK i US verzije posto vidim da je UK na IGN-u dobila 9.5 a US 9.3???:trust:

LOLZ, nije to razlicita verzija igre, vec razlicite redakcije istog casopisa koje su napisale 2 razlicita opisa.

igra je valjana.. josh kad bi mogo da upotrebim sixaxis mesto ovog piece of shit d pada na xbox gamepad-u, bilo bi izuzetno.. pa, sta je tu je :S

Pa uzmi PS3 verziju, ko sav normalan svet ;)

Zanimljivo,a bas sad citam utisak od coveka koji samo pegla borilacke igre i kaze da se pozitivno iznenadio kako se lagodno igra na xbox joypad-u.Nista videcemo sutra sad nemam prazan disk kod sebe a SFIV ga zeljno ceka na hdd-u.

Ili kao sto kaze Lozac uzmi igru za ps3 nemoj biti pacer ko mi pa igrati na jeftinim diskovima od 100 dinara,budi kersme i igraj igru na blu ray-u.Znas kolko je senzibilnije...ih!,)

Problem sa Xboxovim gamepadom je to sto je DPAD uzasan, a to smeta kod ovih igara.

IGN je vrlo jasan. XB360 kontroler je užasan i neuporedivo je lakše igrati sa PS3 kontrolerom. Sa druge strane, PS3 verzija pati od vrlo nesrećnog baga - trofeji umeju da zabaguju kada se prebacuju tuđi sejvovi :Klanjanje Uz sve to, multi ove igre je loš (bez obzira na platformu), ali zašto bi to smetalo da igra dobije 9+ na opisu. Drugim rečima, XB360 verzija, preporuka!

Poslednja izmena:
evo sad sam igrao jedno dva sata(na xbox-u per see). d pad nije nikako za ovo. ko uradi horjuken a da mu prst ne odleti sa kontrolera ili je trenirani nidza, ili je gekon! mada ako se pravish da je levi analogni mali stick onda je ok.. malo su mi se skvrzhljali prsti, al ok :D al valjano su uradili igru. taman je brza kolko treba! a sto se online-a tiche, to mi nikad nije bio gusht u tabachinama.. uvek je mnogo drazhe videti bol na licu blizhnjeg svoga, nego da me tamo neki mali kinez prebija na dobar dan :)

IGN je vrlo jasan. XB360 kontroler je užasan i neuporedivo je lakše igrati sa PS3 kontrolerom. Sa druge strane, PS3 verzija pati od vrlo nesrećnog baga - trofeji umeju da zabaguju kada se prebacuju tuđi sejvovi :Klanjanje Uz sve to, multi ove igre je loš (bez obzira na platformu), ali zašto bi to smetalo da igra dobije 9+ na opisu. Drugim rečima, XB360 verzija, preporuka!

Gde su rekli to za kontroler i gde pise da je dobila 9+ ? :) A i zasto ne bi dobila, cini mi se da su pokidali igru, tako da nema mesta onim tvojim "topla preporuka" sarkasticima ;)

Pa opshte poznato je da xbox360 kontroler ima losh d-pad koji je bitan za ovkve tabachine. Citao sam negde da spremaju zeleni kontroler sa update-ovanim d-pad-om....valjda call of duty special edition...ne mogu se setim.

Pa opshte poznato je da xbox360 kontroler ima losh d-pad koji je bitan za ovkve tabachine.

Znam, nego sam se pitao gde je to filipenko cuo da se pominje, jer nisu pominjali u onom Video review-u, tek sad vidim i ovaj puni pisani review..

IGN Review

Igra je dakle ispunila iscekivanja, sjajno...

Ako ima neko da moze i ima volje da mi naruci Street Fighter 4 sa www.shopto.net neka mi se javi na PM. Placam koliko treba

eh *** ovako se nisam osecao od sredine 90s i poslednjih dana amige, kad sam tuzno citao opise za PC-only naslove..

sad ne vredi cekati PC verziju, cini mi se da si moram priustiti makar xbox : /

Jel ima neki od onih arcade joystick-a da se kupi u Beogradu.
Nemora onaj ultra-mega Street Fighter IV FightStick Arcade Controller - Tournament Edition (mislim da ga i nema pre izlaska igre, a mozda ga bude i kod nas mada sumnjam) vec neki slican, bilo za xbox ili ps3 ?

Ima u...

CompDesk-u ja mislim...

Igrao sam danas dosta SF4 i stvarno je odlican.Svidja mi se sto nije bas lak ali je odlicno izbalansiran
i sibanje je pravo zadovoljstvo.Sto se tice igranja na xbox joypadu po meni je dosta dobro sad nisam probao na drugom ali ne vidim sta smeta kod d-pad-a?Mozda nije savrsen ali ne vidim da te nesto sprecava u igranju same igre.Inace ja i igram na analog tako da...

Naravoucenije igra je dobra,po kvalitetu u rangu sa SC4,pa ko sta voli nek igra.

Kontaktirao sam ljude, uzimam ovo:
sanwa_kit_PG_super.jpg
. Imam pokvaren 1xsixaxis i jedan logitech rumblepad usb, tako da ce mi oni posluziti kao interfejs za ps3 i pc.

Ovo je uputsvo http://home.comcast.net/~jdpyle1/index.htm, drvo, kablove, plexiglas i alat imam. Samo da stignu palice i dugmici pa sta ispadne.
Moguce da ce da ispadne skuplje nego da sam kupio Tournament Edition ali bar cu se zabaviti par dana sa dizajnom i moci cu da ga koristim za ps3 i pc. Postavicu slike, oko celog procesa.

Poslednja izmena:
http://www.gremlinsolutions.co.uk/products/sanwa_cp_kit_pinkgreen.htm

1 x Sanwa Control Panel Kit £75.99
Shipping/Packaging/Handling to Serbia £20.00
TOTAL: £95.99

The shipping is a standard Airmail service (only trackable until it leaves the UK).
Predpostavljam i carina na to, koliko ocene nasi. Salju u utorak ili sredu, posto im je sve otislo.

We have been experiencing high demand for all Sanwa/Seimitsu products over the last few weeks, due to the imminent release of Street Fighter IV.

Placanje preko PayPal.

too much cash!!!
on topic: nisam se bash neshto narochito fajtao ali i ps i xbox pad rade savrsheno u soul caliburu

danas sam igrao sa drugarima standardni VS.. igra je ludnica.. brzinu su taman pogodili. josh samo da nauchim poteze i sa nekim drugim likom sem Ryu-a xD

dopuna: bome jako je za*ebano neke poteze uraditi bez valjanog arcade sticka.. ima par poteza gde mora da se uradi cik cak potez npr u obliku slova Z, a to nema teorije uraditi d-padom, a sa analognim, ponekad uspe..

Vrh Dno