Šta je novo?

Street Fighter IV

Cujem da je cak i Easy mod dosta tezak, koliko dugo treba da se pika da bi se otkljucali svi likovi? Verovatno cu na kraju da skinem save file od nekog, ako je to moguce ovde.. btw upravo porucen ;)

Cujem da je cak i Easy mod dosta tezak, koliko dugo treba da se pika da bi se otkljucali svi likovi? Verovatno cu na kraju da skinem save file od nekog, ako je to moguce ovde.. btw upravo porucen ;)

Ja nisam jos otkljucao nijednog lika.A igrao sam uglavnom arcade na medium.
Jedino me nervira sto izgleda da nema save-a pa kad ufajtas petoricu,sestoricu i hoces da pekines igranje posle aj jovo nanovo.:trust:

Pa mozda ne igras pravi mod, mozda ima neki "tournament" ili neki drugi vid single playera.. Arcade mi zvuci kao neki Quick match :)

arcade je onaj klasichan mode, i tu naravno nema save-a, morash ja mislim 6 likova plus boss-a(koji je *ebli ga *urci dosadan ko proliv) da dobijesh.. al za otkljuchavanje likova postoji fora.. stavish na easiest(prvi nivo tezhine..posle njega, posto very easy, easy, medium...) i protivnici ce biti ko vrece.. na toj tezhini mozhesh spamovati jedan udarac, i za nekih pola sata cesh otkljuchati sve likove...

@show man
daj mi Live nick, da kad uplatim gold, da mozemo da se tabamo :)

Poslednja izmena:
Kako ide njihov sajt, ne mogu da nadjem? Moze i na PM

SF4 ima u GameS-u, 6500 din
Na shopto je potvrdjen datum za PC release:
vvmn5.jpg

Znao sam da ce biti u prodaji Joystick-a, ali ovo nisam znao:
azc8ir.jpg

r8b913.jpg

E ovo su joypad-ovi za tabacine, odlicni za SF4 i Tekken!

Na shopto je potvrdjen datum za PC release:
vvmn5.jpg

Ne veruj sajtovima o datumu izlaska, lupaju napamet samo da pise nesto, tako je pisalo za GOW III da izlazi ovog marta, za Heavy Rain takodje, itd..

@ djalf
yeap, u martu izlaze, pa kontam da cu si pribaviti jedan gamepad. cena bi trebala da je do 40e, a za fight stickove i do 150e :S . inache obe verzije(PS3&x360) bi trebale da lepo rade i na pc-u. naravno uzima se onaj s Ryu-om :)

Ryu dabome, nego sta ;)
Pa mislim da gamepad vise vredi i odgovara stilu igre, na PS1 sam imao onaj ASCI pad koji je imao isti ovakav d-pad, extra za borilacke igre!

pa ovo je bukvalno kopija seginog game-pada sa mega drive-a, plus dodata 2 shoulder dugmeta. a svi znamo da se jedini pravi MK3 pichio na seginom game padu :)

To je mozda picio onaj ko nije imao izbora :).
SNES verzija MK3 uz joypad sa 6 buttona - savrsenstvo.

Poslednja izmena:
Pa valjda ce biti nesto u Game-su a i na shopto.

Odlican je SF! Nego me muche malo potezi, ne mogu dva puta sa sigurnoscu da ponovim recimo hadoken i shoryuken, ne znam ni koja je razlika u izvodjenju izmedju njih. Hadoken ubodem jednom u 15 puta, Shoryuken cesce, recimo iz svakog treceg, nekad se desi da uradim jedan a hteo sam drugi, znaci ne izvaljujem uopste kako se sa sigurnoscu rade? Gledao sam manual i uputsva u igri, ali mi nisu jasni oni znakovi, kao polukruzna strelica od dole do sredine + udarac, to bi onda sta znacilo, da kliknem dole pa desno na d-padu pa udarac? To i radim ali ne uspe uvek, dakle samo kad "spamujem" dole-desno vise puta onda nekad uspe... gde gresim?

Grijesis u kupovini SF4 :) trebao si uzeti Naruta i sto bi rekli mirna Bosna! ;-)

Odlican je SF! Nego me muche malo potezi, ne mogu dva puta sa sigurnoscu da ponovim recimo hadoken i shoryuken, ne znam ni koja je razlika u izvodjenju izmedju njih. Hadoken ubodem jednom u 15 puta, Shoryuken cesce, recimo iz svakog treceg, nekad se desi da uradim jedan a hteo sam drugi, znaci ne izvaljujem uopste kako se sa sigurnoscu rade? Gledao sam manual i uputsva u igri, ali mi nisu jasni oni znakovi, kao polukruzna strelica od dole do sredine + udarac, to bi onda sta znacilo, da kliknem dole pa desno na d-padu pa udarac? To i radim ali ne uspe uvek, dakle samo kad "spamujem" dole-desno vise puta onda nekad uspe... gde gresim?

Kako polukruzna, valjda 1/4 kruga?
Hadoken se ne radi dole, pa desno, potrebno je 'ocesati' taj prelaz, ....tesko je objasniti ;). Zamisli da moras da vrtis arcade stick od dole do desno i probaj to da odradis na dpadu. Udurac sene pritiska posebno, vec na kraju motiona.

Poslednja izmena:
^^
sve sto je kolega iznad rekao. morash imati taj prelaz sa dole na napred pa na udarac. to je chetvrt kruga. uzima dosta vremena za vezhbu, i naravno obavezno je na dpad-u. to sa chetvrt kruga i pola kruga, to su standardne fore u japanskim tabachinama.. ako pogledash guitly gear, svaki drugi potez je takav, a pre svega, zato sto su dizajnirane za arcade stick.. samo praksa..

Dodjavola, godine MK-a su me navikle na takvo izvodjenje poteza, dole-desno, dva puta desno, dva puta levo itd..
Dakle Hadoken skliznem palac od dole ka desno pa tek onda low(ili medium) punch? A Shoryuken, objasnjenje je nalik na "Z" pa udarac, sta mu dodje onda ovo "Z", znaci izvedem ga ja, sa Ken-om najlakse, ali tako sto "masiram" dole-desno opet, koja je razlika u izvodjenju u odnosu na Hadoken?
Hoce li ovo uci u motoriku pa da mogu sa sigurnoscu da ih izvodim ili je uvek lutrija? :)

Dodjavola, godine MK-a su me navikle na takvo izvodjenje poteza, dole-desno, dva puta desno, dva puta levo itd..
Dakle Hadoken skliznem palac od dole ka desno pa tek onda low(ili medium) punch? A Shoryuken, objasnjenje je nalik na "Z" pa udarac, sta mu dodje onda ovo "Z", znaci izvedem ga ja, sa Ken-om najlakse, ali tako sto "masiram" dole-desno opet, koja je razlika u izvodjenju u odnosu na Hadoken?
Hoce li ovo uci u motoriku pa da mogu sa sigurnoscu da ih izvodim ili je uvek lutrija? :)

Pa i nije lutrija,ja sam uvezbao dosta combo-a,ali ih retko koristim vise sam takticar tepac.
Sa kime god da sam igrao online on je koristio hadoken i ostale poteze kad god je hteo tako da verujem da je motorika a ne bingo.

Koliko sam video po nekim snimcima i komentara ljudi, skoro pa si prisiljen na one Super comboe i Ultra poteze, u principu ne mozes dobiti nekog dobrog igraca ako se sluzis samo "default" potezima.. Jos ne znam da li Ultra moze da se izblokira, mislim da sam video da moze... Nije problem sve to nauciti, ali je problem sto nije bas pick and play, pogotovo zbog ovog cudnog nacina izvodjenja poteza, u principu kada ti dodje neko na partiju sa vremena na vreme, odraces ga, osim ako i on nema SF kuci :) Mozda i gresim, mozda taktiziranjem i pametnim igranjem mozes dobiti i samo sa osnovnim potezima. Dobro, bice SF i na PC-u, pa ce i ostatak moje ekipe verovatno igrati i vezbati, ali oni ce sigurno na tastaturi, pa se pogube kad dodju na gamepad :)
Kao za PES recimo, koliko ljudi zna da igra samo na tastaturi, a koliko je meni sve to postalo neprirodno :)

Vrh Dno