Šta je novo?

Street Fighter IV

Jel ima Demo igre na nekom PSN Storova ?

Nece biti demoa koliko znam..

Kako vam izgleda ovaj SF IV ? Gledao sam review i nesto me ne odusevljava svo japansko kung fu zezanje! Doduse nisam odavno igrao SF igre. Vise sam gorivio uvek Tekken i Soul Calibur.

teken i SC nisu pro fajt igre, pod jedan zato sto su 3D, a pod 2 zato sto ne treba tolko skilla.. ne kazhem da su loshe, samo nije turnirski tip igara.. meni je sc3-4 izuzetna igra, al ono casual :)

Mortal bi sve oduvao,da su ga odradili kako valja(armagedion recimo):)

Otkud znas da nece biti demo-a Borise? Mada i ja mislim isto jer je Capcom izbacio demo za Resident Evil 5 odavno a SF4 izlazi za 3 dana... :(

Bice demo siguro, pa za sve igre imas demo da odigras, to prodaje igre.

Kako si to zakljucio? Mene to raduje, jer sigurno se necu toliko usavrsiti da odradjujem neke nemoguce komboe dok u isto vreme cancel-ujem a u vazduhu punim "ultimate" :D :) Raduje me sto nije button masher, vec kad pobedis znas da si to zasluzio, to je ono sto tabachine cini zabavnim..

Poslednja izmena:
Kako si to zakljucio? Mene to raduje, jer sigurno se necu toliko usavrsiti da odradjujem neke nemoguce komboe dok u isto vreme cancel-ujem a u vazduhu punim "ultimate" :D :) Raduje me sto nije button masher, vec kad pobedis znas da si to zasluzio, to je ono sto tabachine cini zabavnim..

Ma ok je to, samo je ocigledno da igraju na sigurno. SF3 ostaje kralj hc tabacina.

Hoce to ;)
SF4 ce biti najbolja tabacina posle Tekken-a :p

Ma ok je to, samo je ocigledno da igraju na sigurno. SF3 ostaje kralj hc tabacina.

Nisam ga igrao, ali pazi ovako, koliko je zabavno da ti nauchis milijardu nekih poteza, koje jedino mozes nauciti ako posedujes igru i ako se ne skidas sa nje a dodje ti neko drustvo i znaju samo one osnovne poteze? Ovako ostaje stvar samo na nadmudrivanju sa protivnikom, svako ko malo razmislja moze biti konkurentan... ne znam, mozda gresim, nisam probao te "HC" tabachine, meni je gameplay u SF II, MK2 i 3 najbolji..

Pa nema u SF3 milion poteza, nije to Tekken. Mehanika je bila drugacija.
Meni i SF4 deluje zanimljivo i sigurno cu ga igrati zato sto je nova igra i sto imam gomilu ortaka koji su posle SF2 digli ruke od serijala, a ovo prilicno lici na SF2.

Vlasnici ps3 ako se neko dvoumi kuju tabacinu da uzme a da je moze igrati na duze staze neka ne razmislja i pazari Street Fightera.
Prezabavno,izazovno,zanimljivo,graficki izuzetno def.
igra koja se mora imati u svojoj kolekciji.Sto ga vise igram sve mi se vise igra.
Izuzetno topla preporuka.:D

Poslednja izmena:
Ja bih pre uzeo SSF2HD.
Kada se vec daju pare, makar da uzmu ono sto je bolje, a uz to i jeftinije :).

Pa bas da je bolje... citam utiske o cetvorci, kazu da je isti onaj zarazni gameplay kao u SF II, tu je i nova lepa grafika, neki novi potezi i fore, svidja mi se mnogo ovaj vatreni Shoryuken :D

Jeste, ali je zato netcode losiji, sto je makar meni bitan deo :)

Gde si to video, u dosadasnjim review-ovima kazu da je jako dobar netcode, isto su rekli kao i za SFIIHD, da je ok za casual igranje, ali da nije to to za ozbiljnije sibanje..
Sto se tice D-pada, sta je tu ustvari problem uopste i sto se to toliko pominje, davno sam igrao tuche pa ne znam bas na sta se tacno misli. Zato sto je na x360 D-pad usvari onako kruzni, u vise smerova, pa ne mozes najbolje da odradis ono sto hoces? Na PS3 je onako izdeljen na delove, svaki pravac je zasebno dugme, mislim da ce i to biti problem, verovatno ce se bolje igrati na ovom Saitek-u sto imam, koji ima klasican "plus" D-pad.

Ne, d-pad bi i trebalo da bude kruzni za igre poput SF-a, dok je izdeljen bolji za igre poput Tekkena(sem za Mishima karaktere).
Sem toga, u SFu se koristi 6 tastera, sto znaci da se moraju koristiti i L/R tasteri, a to vec nije to.
X360 d-pad je ocajan za tabacine, ali realno, ni DS3 nije mnogo bolji.
Pre nekoliko godina je isticano kako je tesko igrati SFAlpha 2 na PSXu zbog dosta losijeg joypada u odnosu na saturnov, dok se sada isti istice kao prednost :).

Poslednja izmena:
A zasto uopste igrati SFIV sa d pad-om.
Ja ga igram analogom i ne vidim da sam nesto osakacen.

Poslednja izmena:
Ne, d-pad bi i trebalo da bude kruzni za igre poput SF-a,

Ali zasto je onda x360 pad uzasan? Zato sto mu je D-pad dole gde su pechurke na DS3 pa je nezgodno? A na pechurke mislim da nema sanse da bi mogao, nije to to, verovatno je najbolje na "plus" D-padove..

A zasto uopste igrati SFIV sa d pad-om.
Ja ga igram analogom i ne vidim da sam nesto osakacen.

Da budem iskren, nisam probao kako to izgleda na X360, ali jesam na PS2 i Gamecube-u i to jednostavno nije to. Nije dovoljno precizno, cesto se desi da promasim dijagonalu, sto se ne desava na d-padu, a sem toga, u SF4 postoji dash ... koji se rade na 2xdesno/levo. Tesko da nesto slicno moze brzo da se odradi na analognom.

Ali zasto je onda x360 pad uzasan? Zato sto mu je D-pad dole gde su pechurke na DS3 pa je nezgodno? A na pechurke mislim da nema sanse da bi mogao, nije to to, verovatno je najbolje na "plus" D-padove..
Koliko sam mogao da primetim, izgleda da je problem sto d-pad ne moze da dise :).
Navodno mnogo bolje radi kada se odstrani deo koji ga okruzuje.

Poslednja izmena:
jel neko licno probao SF IV ?

Kao sto rekoh malo pre,odlican je.Osnovna cinjenica je da je prilicno tezak cak i na medium a hard je misaona imenica.Likovi su raznovrsni,grafika i animacija odlicna upravljanje solidno,verovatno je bolje sa dodatnim hardverom:D ali i ovako je dobro.
Mape su prijatne za oko,combo-e jos nisam izvalio kako treba.
Sto se tice kvaliteta igra je u rangu SC IV-ke stim sto je Soul Calibur nesto laksi i zahteva nesto manje preciznosti u borbama.Sve u svemu tabacine na next gen konzolama ispunile ocekivanja a jos nije ni izasao novi tekken.

Vrh Dno