Šta je novo?

Street Fighter IV

Ne ali tu su Jean Claud Van Damme i Stalone..

kojeg lika je glumio van dam ? ne secam se vise!

Ja se zaebavao :D Nisam valjda ubo za Van Damme-a? :D

Ma ona mala azijatkinja (ne znam joj ime :D ) je opsti hit... je*ote kakve butine :)

Poslednja izmena:
Oleee, dobio sam prvi Ranked match :D Al je dobar osecaj posle konstantnog primanja batina :)

Igra je extra, vise me drzi nego Tekken, svi koji vole da igraju sa drustvom a must have naslov :)
Borise, kad si online da se trsimo? Onako, (ne)prijateljski :D

Rufus ima bradu kao Chuck samo je "malo" deblji :D

Sto bre, dobar je lik, jedino sam sa njim obrisao patos sa Seth-om iz prve :)

Rufus ili Seth?
Malo su ga preterali sa Seth-om, nestaje, skace ludi ok, ali kad te smota pa te ubaci u stomak (!), pa te ispuca kao iz katapulta, preterase :) Sto ne mogu da uzmem Akumu, pa da ga prelisam cirilicu, mame mu ga plave bas :D

Na easiest sam se nervirao sa Sethom (dobro, dobijem ga iz drugog pokusaja, ali je iritantan do bola), ne zelim jos uvek da se nerviram i da ga probam na nekoj vecoj tezini :)

Ma mene je rokao Rufus,kad sam njega slomio onda sa ostalim sam lako.

Ja i Boris imasmo lep okrsaj, zezao malo lag ali ja sam zadovoljan, SF4 ima odlican netcode za razliku od Tekken-a koji je uzas za online.
Posto ide vikend, aj se organizujemo neki turnir :D

Ja i Boris imasmo lep okrsaj, zezao malo lag ali ja sam zadovoljan, SF4 ima odlican netcode za razliku od Tekken-a koji je uzas za online.
Posto ide vikend, aj se organizujemo neki turnir :D

I got you this time! Sto je gotivna ona mala Sakura, sve si ih bre otkljucao :) Kao "tek sam poceo" a zna sve ultre da radi :) Ali dobro, posto si dugogodisnji Street fajter, nisam se lose drzao :p
Nekad radi kao offline da igras, a nekad malo zeza, znas koliko puta sam drzao blok a igra to nije registrovala zbog laga. A nekad i bas zasecka, ono padnu frejmovi na jednocifren broj... kakav ti internet imas?

Pa 1mbit Adsl ali idem bezicno, znam da je to lose ali sad ne mogu da namestim kabl mada cu morati zbog laga, bolji je kabl. Ultre znam iz prethodnih delova kao i dosta poteza, ja sam zivi dokaz da je Capcom odradio odlican posao i napravio odlicnu igru, osecaj da ponovo igram SF2 na automatu je neponovljiv.
Hehe Kimi, pa gledao sam da ne budem bas 100% napadan jer znam da covek jos uci. Ja cekam neko da nauci igrajuci protiv mene, pa posle je izazov veci ;)
Posle sam igrao arcade a upao jedan lik online pa me oprao 2 borbe, a onda sam uzeo Ryu-a, Ken-a pa ga tako patosirao 3 borbe da siroma nije znao sta ga snaslo :D

Poslednja izmena:
Ako neko hoce na turnir nek se prikljuci, bicu online od 17h, ps3 nick je djalf88 :)

Nema nasih pa sam trsio strance. Otkljucao sam i Akumu :)

Al mi ide na qrac Akuma :) Odlicno izgleda lik i izgleda da je pokupio sve najbolje poteze od drugih, ali kad mi uradi onu Ultru sa slovima, po*izdim :) Mada danas sam naleteo na dva noob-a Akume i odvalio ih od batina, kako dobar osecaj :D uglavnom su Akume neki sto su dobri..
Skupih nekih 300 battle poena..
Nego Djalf, kako se cancel-uju potezi i koja je korist toga, jer cujem da se to bas dosta pominje..

Ma lako se taj special izbegne. Akuma je odlican u ofanzivi, ali defanzivno i nije bas nesto.

Pa nisam siguran, nisam to koristio, video sam da drugi rade ali samo oni koji dobro igraju, tipa, uradi mali Shoryuken, pa te zakaci ali ga otkaze i onda uradi veliki ili ti baci specijalku. Bez obzira, dobili batine od mene ;) jer sam se dobro branio :D
Moracu da odvojim vreme (kao da to mogu pored igre, juce sam igrao skoro 4 sata, damn!) i da proucim onaj guide sto sam nasao pa cemo da vidimo.
Ja inace na R1 i R2 stavljam ono sto ide na L1 i L2 (sve tri ruke i noge tastere) pa mi je lakse da uradim Ultra Special, ne mogu brate da uradim na levu stranu gde je D-pad, stalno zakacinjem neki taster dole. Zato i hocu da uzmem Capcom joypad, videli ste da ima 6 tastera gore, lepota :)
A Akuma jeste dosadan mada je dobar lik. Ipak, Ken je jaci jer mu je bolji Shoryuken a i specijalka se lakse radi.
Ma lako se taj special izbegne. Akuma je odlican u ofanzivi, ali defanzivno i nije bas nesto.
Ma da, samo ga preskocis i to je to, nema odbrane ako te uhvati. Probajte to na Seth-u, nema sanse da ga uhvati :D

Poslednja izmena:
Zarazno je online u PM, u pocetku sam stavljao na "same skill", sada idem sve na "any", pa i ako me prebije neko dobar oduzme mi samo par bodova, ali zato ako ti njih dobijes, dobijes stotinjak :)
Naleteo sam na nekog i*iota sa Ken-om koji je samo Shoryukene radio :D Ali svo vreme, cak i kad smo odaljeni skroz :D
Ne mogu da odlucim sa kim da se vezbam, najgotivniji mi je za sad Fei Long, ali ko zna, samo sam njega odkljucao, od ovih ostalih default, dobar mi je i Sagat, a noob-ovi su mi ogadili Ruy i Ken-a.. Takodje, nikako ne mogu da igram sa zenskim likom, ili sa nekim sto izgleda debilno, tipa Rufus.
Fei Longu treba neki Hadouken, to mu je velika mana..

Jeste zarazno mada ja ne mogu da udjem ni u jednu sobu, samo ako neko uradi Arcade request ili onako kako smo igrali ja i ti Borise, ne znam sto? Ako tebi radi, vidi mi molim te u Network da li ti pise "NAT Type 2" posto je meni Type 3 i mozda me to zeza, nisam siguran.
Da, najvise se uzima Ken jer mu je Shoryuken najbolji, zato ga uzimaju pocetnici da bi imali neku sansu ;)
Sagat i Fei Long su dobar izbor, Sagat je malo spor ali ima domet sa onim nogama cudo! Fei long-u ne treba Shoryuken, imas onu vatru a radi se isto kao i Shoryuken, samo kontra pozadi sa kick tasterom. Kada ti se napune one plave celije mozes da uradis specijalni sa L2 tasterom (sto inace vazi za sve likove, L1 i L2 su sva tri tastera punch i kick zajedno). Drugo, imas isto tri puta Hadoken napred sa Punch tasterom sto je odlicno ako protivnik ima malo energije jer mu deljes gard :D
Sto se tice zenskih likova, uvek su me nervirali u borilackim igrama pogotovu Tekken 5 (ko je pomenuo Lily :D), ali SF4 su odlicne :p , Camy mi je ono bas ubica, brza ko zec :)
Rufus je izrod ruzni, sto ne ubacise nekog Ninju ili Samurai-a :(

Nazad
Vrh Dno