Šta je novo?

Street Fighter IV

shin bre, aj pravi neku decu, porodicu, ne zamajavaj se ovim dechijim glupostima :)

Rano je jos za to. A i tesko da ce me to uciniti ista zrelijim. Ocigledno :).

Haha :) To onda svashta objashnjava :d

Poslednja izmena:
Ne, u Screenfun-u :D

Ne nego je to prva tabacina koju sam probao u zivotu,ali kad je midvej izbacio mortal sf je u tom momentu za mene postao jadan:)
Mortal je za taj sf izmislio fajt igricu;)

nisu ni slichne igre a i zavisi na chemu si igrao, tada je bilo dosta razlike izmedju istih igara na razlichitim konzolama.
mada je mortal svejedno bolji.

Poslednja izmena:
Pa teshko da je igrao MK ili SF na konzolama kad su se tek pojavili. Zna se gde se to igralo. Mozda ga je prao neki baja iz kraja pa zato mrzi SF :D.

Pa teshko da je igrao MK ili SF na konzolama kad su se tek pojavili. Zna se gde se to igralo. Mozda ga je prao neki baja iz kraja pa zato mrzi SF :D.

Igrao sam na aparatima:)
Nije stvar u tome dal me je neko cetko u igrici:) igrice i zato sluze:) ali su mi glupi likovi u sf a pogotovo magije da nepreterujem potezi sf je realna tabacina:p

Kako je moguce da je neko prvo video verziju na automatu, pa to je kod nas kasnilo po 5 godina :) Ili ste svi videli SF keca kada je vec izashlo 5 delova :d

Igrao sam na aparatima:)
Nije stvar u tome dal me je neko cetko u igrici:) igrice i zato sluze:) ali su mi glupi likovi u sf a pogotovo magije da nepreterujem potezi sf je realna tabacina:p
'besh tabachinu koja je realna :banana: borbe bi trajale po pet sekundi

SFIV Online Servers Worldwide & PS3 Exclusive Info...

Eager to get whooped by some Street Fighter fans from the Land of the Rising Sun? Lucky you! In the latest edition of the Weekly Famitsu, Capcom has confirmed that the online versus servers for Street Fighter IV will be worldwide, not region locked. It's important to note, however, that this will not be the equivalent of the arcade's guild mode, which allowed players to join guilds and recorded their wins and losses.

Capcom also announced there will be PS3 exclusive anime intros for each character in arcade mode, speculation points to this being due to the extra space provided by Blu Ray. The size of the save data for the title was also revealed to be 3,752 KB, though no word on whether the game can be installed or not.

http://www.ps3center.net/news/2235/street-fighter-iv-online-servers-will-be-worldwide/

Exclusive anime intro ? Igra je odjednom postala must buy :d

Jako su mocno odradjeni ti introi, pogledaj poslednji trejler, tako ce izgledati.. prelepo.. :)

Introi su odlicni. Ripovace neko valjda :).

Set Killian CONFIRMED that the rumour is false, and that the PS3 versions and Xbox 360 versions are IDENTICAL!

Eh...

Haha, nemoj biti tako zločest, a taman su krenuli da prade pre-order, a ovako ako je isto to je još jedna prosečna multi-platforma :D

Au brate al je Driver hejtovo ovu igru!
Pa ako volis realne tabacine,otidi u kafanu i pobij se sa nekim! :)
Stvar je napraviti zabavnu igru, tome uostalom i sluze igre!

Ma hejtuje on sve sto nije vrhunsko...khm-PS3xclusive-khm :).

Poslednja izmena:
A sta je njemu vrhunsko sem GT-a ? Meni je ta igrica ******! Bolje da postanes mehanicar!

Vrh Dno