Šta je novo?

Street Fighter IV

Aahaha, i ovo cete da igrate ? :d

Ortak je za hadoken govorio du-gec :).

Pa dobro, za tebe nije chudno, ti igash i LFS :d

E kad se setim sf 2 na pc spikeru :), odem kod ortaka on je tad imao sound blaster usi su mi otpadali od odusevljenja :).

SF2 na C64 ili NESu. To je tek bilo odusevljavanje :).

Jeftinije cesh da prodjesh da kupish par crtanih filmova na buvljaku, u zamenu za ovo :d

Ja mislim da sam ti odgovorio na neki pm, shalji opet ako nisam, meni je najstarija poruka u inboxu max 5 dana, kad se silver shtekovao za mesto, a moze da nam svima da neogranicheni inbox i da u 1gb stavi sve poruke na forumu :)

Poslednja izmena:
Ovaj lik sto igra, veze sa zivotom nema :).
Announcer je dno dna. Steta sto su se odlucili za klasican sareni SF2 stil grafike, a ne za nesto sto ce vise liciti na onaj prvi 2d-or-3d trejler.

:) aj sad, necemo u svakoj temi o tome... i od OPM-a je dobila 5/5, meni stavlja osmeh na lice i to je bitno, uzimam je oma posle KZ2..

Meni se ovo mnogo sviđa! Uspeli su da očuvaju duh stare igre ali i da je modernizuju. Našli su idealni balans.

Sada mi dodje da uzmem PS3, pa da mogu da tabam ljude sa foruma :).
Sta mi vredi x360 verzija ako nemam sa kim da igram...

Ali zato ces platiti 150 dindZi !!111one212eleven111!! :D

Tacno, ali x360 uglavnom kupuju Ameri, a oni veze sa SFom nemaju.
Dok Japanci sa druge strane izuvaju, kao i u svim tabacinama.

120 din i vredi svakog dinara :d

Eh kada ti ne bi spamovao ;).

To je bilo u Xbot fazonu ;) u fazonu da ne vredi vise od 120 dinara.. :) Ona prica o fizici i tehnologiji od pre 20 godina ne vazi ovde drajveru, od kako su krenuli sa 3D i "napredovanjem" tabachine su postale shit, tako da ocigledno je ovo najbolja opcija za ovakav zanr..

Shta prichash bre, pa Tekken kad se pojavio pojeo je sve 10x, samo zbog 3D. Problem sa tabacinama je u tome shto su nerealne i moraju da se urade potpuno drugachije, a ne upgrade sa SC, Tekken, VF itd, to nije dovoljno. Za ovaj crtani film necu ni da troshim rechi :)

Pali... Tekken, udaras u vazduh :) Mora da se cuje bre "trshhh" !! kad udaris nekog :D

slazem se. da me ne smaraju tabacine ja ih ne bi menjao uopste. od kad su krenuli sa 3d-om napravise sr*nje.

e sad, ako hoce da prave realne tuce, tu ova prica pada u vodu..

edit:
dok ja da otkucam rec, dve 10 ljudi mi se ubaci :)

Poslednja izmena:
Meni je mortal bio vrh.
Bar dok je bio 2d :)

Nazad
Vrh Dno