Šta je novo?

GTA IV - Resenja problema -> Patchevi -> Tweakovi

*** koje ******, stavio sam novi patch 1.02 i ovaj xlive 0.94 da bi kompovi radili i sad mi sere u onoj misiji skoro na pocetku igre kad treba da ukradem auto -Basta- model i da ga doteram u garazu, i kad odem na odrediste vrata od garaze su zatvorena i nece da se otvore a treba da su otvorena i cim izadjem iz auta on se zakljuca? Koji mu je ***** sad?:trust:

Novi razorov fix resava stvari:D. imas na torentu google je cudo

Da u pravu ste izasao je novi Razorov crack i sada sve radi OK!!!!!

Poslednja izmena:
I had an issue with Securom launching the game using my retail CD. It was not recognized as a genuine disk. So I sent them an an email and they responded back in less than 12 hours. They sent a link to a new LaunchGTAIV.exe file that happens to be a no CD launcher. Below is what they wrote with a link to the new .exe file:

==============
Hello.

Thank you for your e-mail.

Your issue can be solved with an updated executable.

Please perform these steps:
1. Open the folder 'C:/Program Files/===jeux/gta/Grand Theft Auto IV/'
2. Rename the 'launchgtaiv.exe' to 'launchgtaiv.exe.OLD' in the folder above (Right-click on this executable and go down to 'rename') 3. Download this zip-archive:
http://www.securom.com/support/customers/rockstar/GTAIV_t326/LaunchGTAIV.zip
4. Extract the new 'launchgtaiv.exe' from the downloaded zip-archive into the folder 'C:/Program Files/.../Grand Theft Auto IV/'
5. Start the new 'launchgtaiv.exe'

If the problem persists, please send another analysis file of the new 'launchgtaiv.exe' to us.

If you have any further questions feel free to contact us.

Best regards,

SecuROM Support Team
SecuROM on the web: http://www.securom.com or via e-mail: [email protected]

*** Please include the subject line exactly as written above including your ticket number in all communications to ensure proper handling ***
==============
:laugh:

Poslednja izmena:
E to ti je kvalitetna tehnicka podrska :D

Njihov launcher i dalje traži aktivaciju, držite se Razorovog...

instalirao sam patch 1.02 i "zakrpio" ga, ali kad pokrenem igru kod mene je uobicajno u video settings, nema nigde one opcije za vodu i slicno.....sta bi mogao da bude problem ?????

Njihov launcher i dalje traži aktivaciju, držite se Razorovog...
Na koja podešavanja si ti podesio igru(graphic i video)vidim da igraš sa 3850-om ali imaš 4gb rama koji ti je avg. fps?Ja ludim meni igra lepo krene stavio sam sve već pomenuto u igri ali preko 15fps nema teorije a kada pokušam da rez smanjim na 1280x1024 igra puca i izbacuje mi D3D grešku:mad:Sve sam stavljao na Low i opet isti tripovi!

*** koje vi to fixove koristite(dvosmisleno zar ne?:D) i cime se patite... imate FEDOR-ov fix sa koji se SAMO JEDNOM pretaba i posle instalirate bilo koji novi patch bez ikakve potrebe za novim fixom(znaci proveren, bez problema,radi najbolje, nema paćenja)... a bre da bre:D

*** koje vi to fixove koristite(dvosmisleno zar ne?:D) i cime se patite... imate FEDOR-ov fix sa koji se SAMO JEDNOM pretaba i posle instalirate bilo koji novi patch bez ikakve potrebe za novim fixom(znaci proveren, bez problema,radi najbolje, nema paćenja)... a bre da bre:D
samo sto iskljucuje kompove sa novim pachom,osim toga je savrsen :)

koje drivere za nvidia graficku treba instalirati da mi radi sto bolje? Svaki put kada izadju novi da ih nabacim, ili ima neki sa kojima posebno dobro radi? :D

neznam druze, onda sam ja jedini kome radi i sa novim patchom
upucen si da je novi pach v2 tj bio je jedan i pre njega?mozda si njega instalirao?razlog zasto pach nije dirao taj fix je sto je kod tebe krekovan lunchGTAIV.exe,a on nije diran od strane ni 1. ni 2. pacha,kod treceg ce vec biti drugacija situacija i mozemo da se oprostimo od svih trenutno dostupnih fix-ova dok ne izadje novi :)

Kod mene radi... Na cistu igru sam ubacio patch v2 i novi razor... treba samo da se u LaunchGTAIV.exe iskljuci Compability mod.... bar je meni proradilo tako na Visti.

kad istaliram gta i probam da pokrenem igricu pojavi mi se "fatal error".Moye li mi neko pomoc,treba li mi neki patch......

napisi koja ti je oznaka /slova+broj / fatal errora, i bice reseno

*** koje ******, stavio sam novi patch 1.02 i ovaj xlive 0.94 da bi kompovi radili i sad mi sere u onoj misiji skoro na pocetku igre kad treba da ukradem auto -Basta- model i da ga doteram u garazu, i kad odem na odrediste vrata od garaze su zatvorena i nece da se otvore a treba da su otvorena i cim izadjem iz auta on se zakljuca? Koji mu je ***** sad?:trust:

sta si uradio pa i resio problem sa ovom misijom

sta si uradio pa i resio problem sa ovom misijom

Posto je rocketu propala fora sa pijanom kamerom u patch 1.0.2 je ubacio problem sa misijom Clean Getaway (ta sto te zanima) i problem sa kompovima (a mozda i jos neki nisam proveravao):wall:, medjutim neki demoni su opet umesali prste. Samo googlaj novi krek od rejzora i obrati paznju da je addovan 28. januara ili kasnije, da ne bi opet skidao onaj stari.:banana:

Inace, u toj misiji, posto uzmes auto, Vlad ce te nazvati i reci da ih operes prvo.

Poslednja izmena od urednika:
Posto je rocketu propala fora sa pijanom kamerom u patch 1.0.2 je ubacio problem sa misijom Clean Getaway (ta sto te zanima) i problem sa kompovima (a mozda i jos neki nisam proveravao):wall:, medjutim neki demoni su opet umesali prste. Samo googlaj novi krek od rejzora i obrati paznju da je addovan 28. januara ili kasnije, da ne bi opet skidao onaj stari.:banana:

Inace, u toj misiji, posto uzmes auto, Vlad ce te nazvati i reci da ih operes prvo.

i meni nije radio, skinuo sam novi razorov krek (ubio sam se dok ga nisam skinuo sa nekog foruma :)) i radi!!!

Poslednja izmena od urednika:
Da li neko moze da mi kaze cemu sluzi garaza u GTA IV jer nece da mi se otvori kad dodjem do nje?

Poslao ti je poruku, ili ce poslati. Samo je nadji u inbox-u.

Commandline.txt
Otključava sva grafička podešavanja i isključuje vsync. Kopirajte ga u maticni GTA IV folder. Ovde je spisak svih komandi:
HTML:
#Tools
#-benchmark: Runs the benchmark tool and immediately exits game.
#-help: Display list of all command line options
#Graphics
#-renderquality: Set the render quality of the game. (0-4)
#-shadowdensity: Set the shadow density of the game. (0-16)
#-texturequality: Set the texture quality of the game. (0-2)
#-viewdistance: Set the view distance of the game (0-99)
#-detailquality: Set the detail quality of the game. (0-99)
#-novblank: Disable wait for vblank (No Vsync)
#-norestrictions: Do not limit graphics settings
#-width: Set width of main render window (default is 800)
#-height: Set height of main render window (default is 600)
#-safemode: Run the graphics in the lowest setting possible
#-frameLimit: Limit frame to interval of refresh rate
#-refreshrate: Set the refresh rate of main render window
#-fullscreen: Force fullscreen mode
#-windowed: Force windowed mode
#-availablevidmem: Set amount of physical Video Memory
#-percentvidmem: Percentage of video memory to make available to GTA
#Audio
#-fullspecaudio: Force high-end CPU audio footprint
#-minspecaudio: Force low-end CPU audio footprint
#System
#-noprecache: Disable precache of resources
#-nomemrestrict: Disable memory restrictions -install the game and/or re-install DirectX
Kod:
http://www.filefactory.com/file/475c87/n/commandline_rar

Zasto ne mogu da skinem commandline. sa filefactory-a? dajte neki drugi link ..ja googlovao ali dzaba!

Zasto ne mogu da skinem commandline. sa filefactory-a? dajte neki drugi link ..ja googlovao ali dzaba!

Pa ni ne moraš da ga skidaš, napravi ga sam. Znači commandline.txt napraviš u Grand Theft Auto IV folderu i upišeš npr:
-nomemrestrict -norestrictions -percentvidmem

i to je to.

Krenuo sam ponovo da prelazim igru medjutim, imam problem kod misije koju radim negde na pocetku igre za Vlad-a. Ona kada se lik nasmrce u kolima a ja odem na train i treba da mu ukradem srebrnu blistu compact. Uzmem kola i kada dodjem do garaze ona je zatvorena ..?? Takodje, kada sam prvi put prelazio igru ako se ne varam Niko je sam izvadio fon i okrenuo Vlad-a da mu javi da je uzeo auto. To sada ne radi ..a ja ne mogu da ga sam pozovem ( leave a message ..)

Ortak ima istu verziju igre i presao misiju bez problema. Imam patch 1.0.2.0, klasican melem ko i ranije sto sam koristio. On nema patch, koristi isti melem i prelazi misiju ok.
Jel imao jos neko isti problem ? da znam da li je sigurno da patch-a ili ne ?

Vrh Dno