Pa HyperX je bre to, nema to veze sa ovim budjavim Traveler-imaMa ovaj Kingston je skroz drugaciji od ovih obicnih DATA TRAVELER,ortak mi kupio od 4GB i poludis dok stavis 3 filma na njega!Dok ovaj moj Hyper X to odradi za cas!
Evo rezultata!:wave:
Uh bre,ti ih sada totalno sroza!Pa HyperX je bre to, nema to veze sa ovim budjavim Traveler-ima![]()
Pa sporo bre, zato i kazemUh bre,ti ih sada totalno sroza!Nisu ni ovi losi sem sto su sporiji!Pre dobijenog KINGSTONA kada sam kupovao USB flash jurio sam bas model TRANSCEND-a (JetFlash168) jer je u klasi USB-a po specifikacijama najbrzi!Ali steta jer je riknuo za nepuna 4 meseca,jednostavno vise ni jedan racunar nije hteo da ga prepozna.Ali stvarno je bio brz mozda za truncicu sporiji od KINGSTONA,ali u poredjenju sa ovim drajvovima sto se prodaju po 2 i 2.5 hiljade je stvarno bio mnogo brzi!
Meni je tu samo od presudnog znacaja brzina a na drugom mestu i velicina samog drajva!Nekako mi je smor kada trebam da cekam da se 2 do 3GB iskopira i da to traje dosta.
Znam, nije bas jeftin taj Hyper... mada i nece da bude, sa takvim performansamaPa ni ovaj moj KINGSTON nije bio jeftin kada sam ga dobio!Evo cena mu je bila nesto jace od 8 hiljada kada sam gledao na saitu PAKOMA!:dInace radi se o drajvu od 8GB!Svaka brzina kosta,a posebno u ovom nasem IT svetu!![]()
Потребан ми је ваш савет.Треба да купим usb flash меморију и имам утисак да је apacer ah320 добра меморија,па сад ме занима ваше мишљење.Мени је важан добар однос између брзине,цене и квалитета.Αpacer ah320 има максималну декларисану брзину од 17/5 r/w али цена је потпуно иста са моделима ah321,ah322,ah323 од 16 gb.Које су брзине те друге врсте од 16 gb ? Да ли неко може да постави тест резултате плус write из тотал командера мањих и већих фајлова ? Хвала вам!
Sta li ces tek reci na ovaj grafik AH320-ojke...Ја се извињавам,нисам добро формулисао питање.Већ сам гледао у каталог Имтела,и за њих сам и рекао да су исте цене за 4 врсте меморије од 16 gb...Интересује ме разлике у перформансама ah320,ah321,ah322,ah323.
Данас сам гледао,на њиховој интернет страни пише само информација о ah320 и то да је максимална декларисана брзина не 17/5 r/w као на сајту Имтела већ мања.Заиста сам збуњен зашто иста меморија има другу макс.брзину код Имтела и нејасно је какве су перформансе осталих модела.
Kako ne vidis, eno ti i write na slici... 28MB/s.Симпатично мада немам пуно поверења у HD tach benchmark резултате.Макар је мени било другачије у тотал командеру и у том програму када је Corsair flash voyager 2gb у питању.Колики је write ? На слици видим само read reзултате.
Kako ne vidis, eno ti i write na slici... 28MB/s.
Medjutim, ovo je neka greska, nestandardni komad, bilo ih je par komada prijavljenih ovde u thread-u... sa ovako sumanutim rezultatima. Realno je dosta nize, tek nesto bolje od deklaracije... i to ne tih 17/5, vec nize.
Ja sam inace pazario jedan AH320 svojevremeno, kada sam video ovaj post... i dobio sam (standardnih) ~14MB/s read.
Možda samo u dizajnu?
Nigde na sajtu nema specifikacija vezanih za (zagarantovanu) brzinu:
http://emea.apacer.com/en/products/USB_Flash_Drives.htm
EDUT: CAR-e, odakle ti taj info za deklaraciju?
Ma nije lutrija, sigurno je da ces da dobijes sa ~15MB/s... to je ovima sa 30-ak mega lutrija, oni su uboli sedmicu!Sto ce reci - lutrijaI ja gledam ovih dana sta da pazarim, taj AH320 isto dolazi u obzir... I bas da ponovim ono pitanje sto je vec bilo gore - kakva li je razlika izmedju ah320,ah321,ah322,ah323... :smash:
To je ekstra rezultat.
Da li je neko slucajno imao prilike da radi sa Apacer AH322 ili AH323? Apacer site
Pa, ovako, kad ih osmotrim sva cetiri i meni se cini da se malo razlikuju u dizajnu. :d
Salu na stranu. Posto ti jedini, u stvari, imas jedan od tih modela da te pridavim jos malo. Kako ti se cini kacenje poklopca na tom tvom? Dobro osmisljeno, ali koliko cvrsto deluje ta plastika na koju se nabije poklopac?
Pitanje za vlasnike Apacer AH321:
Da li se kod vas ovaj "no loss cap design" poklopac klima u tom polozaju?
.
Ta plastika je izgleda projektovana da malo "dise".
Nego kako ti stoji cap kada ga stavis u onaj usek sa zadnje strane?
Kod mene jako labavo, jedva se drzi..
.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari