Kako se drzi matori HT203, godine mu ne mogu nista... :dOvako izgleda uporedni prikaz najbržih USB Flash-eva
1. Apacer HT 203 - 2 GB
2. Corsair Voyager GT - 4 GB
3. Kingston DT HyperX - 4 GB
Sva 3 modela se prave i u verzijama od 8 GB.
E, bas takoI ja sam mislio da je max 4 GB ali ima i od 8 GB (samo sto ga nase podneblje nije videlo u zivotu).![]()
Pojavio se pre njega i onaj "sucmurasti" Voyager GT...Inace, matori HT 203 je fenomenalan sto se brzine tice, ustvari, bio je najbrzi flash do skoro. A onda se pojavio HyperX. I sad skoro da su tu negde... :whip:
Stajalo im na sajtu, zvanicnoE pa sto se tice tog Voyagera GT, vidis na predhodnoj strani gde sam stavio njegov bench, kilav je uzasno. Medjutim, na njemu (odnosno na njegovom pakovanju) nigde ne pise brzina, tako da uopste nije jasno kako, na osnovu cega i ko ga je deklarisao na 34/28.
Ovo sto vidis iz mog bencha, to sam uradio na novom GT-u (licno sam ga 10 minuta pre toga izvadio iz novog pakovanja). Rezultati su kao sto vidis prilicno "nikakvi" u odnosu na tu "navodnu" deklaraciju i na brzine u koje se ljudi kunu da su uspeli da "izvuku" sa njim. I to sto sam okacio je najbolji od 7 bench-eva koje sam uradio. Posmislio sam da je mozda situacija drugacija prilikom kopiranja u TC-u, medjutim rezultat isti k'o u bench-u.
I sta onda covek da pomisli ?
Kazu 34/28...... Gde ? Kako ? Uopste nije jasno.
HD Tach i HD Tune... nisu nesto velika odstupanja, ali ih ima... neko je pisao o tome svojevremeno, mislim da je to zato sto razlicito kontaju GB (1000/1024).Evo, sad sam prelistao nekoliko "relevantnih" stranih bench sajtova.
I ono sto sam ja uspeo da izvucem iz njega je uglavnom isto sto su izvukli i oni +/- 1 MB/s.
A odnosi se na realne testove upisa i citanja... znaci oko 20 MB/s upis i oko 25 MB/s citanje.
To su realni rezultati, odnosno, nisu sinteticki bench testovi (koji, koliko sam mogao da provalim, imaju odstupanja cak i medju samim sobom).
Apacer AH321 16GB, snap-on cap
Izbegavaj kingstona jako su losi puno velera imaju ja imam dva komada jedan od 4GB jedan od 8GB nijedan nevalja cas oce da radi cas nece.Testirao neko Kingston DT120 od 16GB? Nasao sam ga za 2450 din, pa razmisljam da uzmem...
O kom je Transcend modelu jer vidim da je veoma brz.Kingston Data Traveler 2GB
Transcend 8gb
Izbegavaj kingstona jako su losi puno velera imaju ja imam dva komada jedan od 4GB jedan od 8GB nijedan nevalja cas oce da radi cas nece.
O kom je Transcend modelu jer vidim da je veoma brz.
JF V-10 - transcend
DT-100 - kingston
Koliko si ga platio taj v-10.
Ps: ja imam jedan jf v-33 8gb i nije toliko brz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari