Sada gledah malo temu i vrlo mi se dopade Transcend t3 pogotovu kad sam video cenu, ali na netu mu dosta lošije brzine deklarišu (10/3). Da li još neko ima iskustva osim Typhoon.X i ArrowSat i da li možda znate da li je ista brzina i za modele od 4gb pošto su oni već oko 5 evraDok ovi od 8 kreću od 15.
Evo moj kineski 16GB sa ebay-a za ukupno 1000din. Samo mi nije jasno zasto kod "write" u pocetku ide bas sporo a cim se malo napuni odmah neverovarni skok brzine pisanja... Na drugoj slici je read i isto ima taj nagli skok....
^^ NE RADI, tek sam danas provalio, samo prvih 2GB ne bude osteceno!!! Jel moze nekako da se popravi, ili bar nesto odradi da proradi ostatak....
P.S bezite od kineskih flashova!!!
Pazi kad te nisu toliko lako prevarili.
Pa, ako je od 350GB iskoristivo 10-12% onda i nije lose, samo ako ne kosta puno![]()
Ponovicu ono sa post-a sa prosle strane "Pa za 1000din nema 16gb kod nas, ZNAO SAM JA DA JE KINEZ ali bio je americki prodavac, jos njih 200+ ih kupilo i svi dali pozitivne feedback-e pa ono reko samo da radi... A ono radi ali 2GB..."
Jos je lik imao preko 1000 feedback-a...
Jel ima neko savet za neki brzi flesh od 16gb a da nije preterano skup...
Kakav je Kingston-DataTraveler100-16GB? write do 10MB, (na snizenju 17 funti u uk prodavnici, nije ebay u pitanju).
Evo i READ i WRITE!![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari