Šta je novo?

Mafia II

A ko kaze da nece izaci pre konzolskih verzija?

Čovek pita za PC. Ko kaže da za isti neće odložiti igru za par meseci...

Slusaj ti :d.

Gde ima bilo kakva informacija o odvojenim terminima izdavanja igre. A mozda ce za konzole izaci kasnije, wtf.

Mafia II Holiday Confessions
We've got the new, extended version of the Mafia II trailer in glorious HD.

mafia-ii-20090114033302359-000.jpg

Fak jes...

Moja prognoza :

Igra godine , za dlaku ispred Operation Flashpointa 2.

P.S. Ako ovo uopste izadje 2009 , ali verujem da hoce tamo negde Oktobrar pa do Januara.

Moja prognoza :

Igra godine , za dlaku ispred Operation Flashpointa 2.

P.S. Ako ovo uopste izadje 2009 , ali verujem da hoce tamo negde Oktobrar pa do Januara.

Znas kako kazu - pretpostavka je majka *****a.
Nemoj da prognoziras :) izbaksuziraces.

Naravno da će ovo biti igra godine. A evo i zašto:
1.) Radi je apsolutno isti tim koji je radio i prvu igru (Lukaš Kure, Danijel Vavra i ostatak čeških luđaka koji se sada zovu 2K Chech, umesto Illusion softworks, ako se ne varam).
2.) Rade je već više od dve-tri godine, lagano praveći dobru priču, dobar scenario i, zasigurno, veoma zanimljive misije.
3.) Izdaće je pod okriljem 2K Games, potpuno oslobođeni svake stege i rokova (čitao sam o tome). Ipak 2K Games nije EA. Da su u EA, to bi izgledalo otprilike ovako (ovo je zezancija):
Neki direktorčić EA dolazi kod Čeha i pita: "Dokle ste stigli?". A oni mu odgovaraju. "Pa, završili smo 8 misija od planiranih 20 za igru". Zaprepašćeni direktor pocrveni i drekne: "JESTE LI NORMALNI??? Pakuj pet misija u jednu igru, ostale tri ćemo izdati kao expansion pack, a ostalih 12 u dva nastavka!! To je...(razmišlja)...četiri puta 50-ak dolara, puta par stotina hiljada primeraka, pa malo steam, malo ovako, malo onako...frit, frit (onomatopeja trljanja novčanica iz Alana Forda)..."
4.) Rade je Česi, ljudi koji su rođeni i živeli u vreme komunizma i koji su rasli uz igre, ljudi koje nije obuzeo PUNI kapitalistički duh "lova i samo lova", već ima i malo ljubavi u onome što rade, što se videlo i u prvoj Mafiji.
5.) Po onome što sam video do sad, nema šanse da igra bude loša, izgleda da će i grad iz GTA 4 biti smejurija u odnosu na ono što će da ponudi Mafia 2. Jedini problem je što ću morati već sad da štekam kintu za neki jak Quad procesor i neku novu nvidia GTX 3xxx grafičku kartu, jer ono izgleda toliko lepo da će zahtevnost GTA 4 biti smešna...
6.) Preterao sam, zar ne??

Naravno da će ovo biti igra godine. A evo i zašto:
1.) Radi je apsolutno isti tim koji je radio i prvu igru (Lukaš Kure, Danijel Vavra i ostatak čeških luđaka koji se sada zovu 2K Chech, umesto Illusion softworks, ako se ne varam).
2.) Rade je već više od dve-tri godine, lagano praveći dobru priču, dobar scenario i, zasigurno, veoma zanimljive misije.
3.) Izdaće je pod okriljem 2K Games, potpuno oslobođeni svake stege i rokova (čitao sam o tome). Ipak 2K Games nije EA. Da su u EA, to bi izgledalo otprilike ovako (ovo je zezancija):
Neki direktorčić EA dolazi kod Čeha i pita: "Dokle ste stigli?". A oni mu odgovaraju. "Pa, završili smo 8 misija od planiranih 20 za igru". Zaprepašćeni direktor pocrveni i drekne: "JESTE LI NORMALNI??? Pakuj pet misija u jednu igru, ostale tri ćemo izdati kao expansion pack, a ostalih 12 u dva nastavka!! To je...(razmišlja)...četiri puta 50-ak dolara, puta par stotina hiljada primeraka, pa malo steam, malo ovako, malo onako...frit, frit (onomatopeja trljanja novčanica iz Alana Forda)..."
4.) Rade je Česi, ljudi koji su rođeni i živeli u vreme komunizma i koji su rasli uz igre, ljudi koje nije obuzeo PUNI kapitalistički duh "lova i samo lova", već ima i malo ljubavi u onome što rade, što se videlo i u prvoj Mafiji.
5.) Po onome što sam video do sad, nema šanse da igra bude loša, izgleda da će i grad iz GTA 4 biti smejurija u odnosu na ono što će da ponudi Mafia 2. Jedini problem je što ću morati već sad da štekam kintu za neki jak Quad procesor i neku novu nvidia GTX 3xxx grafičku kartu, jer ono izgleda toliko lepo da će zahtevnost GTA 4 biti smešna...
6.) Preterao sam, zar ne??

5.) i 6.)

Jesi , zahtevnost ce biti mnogo veca od toga.

Samo što će Mafija 2 na setovanjima 70-75% od max. izgledati bolje nego GTA4 na max-u.

Po mom mišljenju i kec je za GTA 4 misaona imenica
GTA 4 je po mom skromnom misljenju najgluplji GTA koji sam ja igrao(a igrao sam ga od 3ojke)
U poredjenju sa San Andresaom je nula

Nije tako losh GTA4, meni je pricha OK, samo je mi je nekako kratka. Grafika je prosek, a zahtevnost je prevelika :D

Realno ako bi poredio Mafiju i GTA uvek bi se odluchio za Mafiju, mnogo zanimljivije od bilo kog GTA. Od kuma sam bio ochekivao dosta, al na kraju sam se razocharao nikad nisam ni zavrshio igru do kraja....

Po meni je kum bio solidan...Moglo je dosta bolje ali je solidan.Cekam da vidim kakva ce dvojka biti(ocekujem vise)
Sto se Mafie tice igrica je zakon,prvi deo je bio mnogo dobar,a a verujem da ce tek drugi da objasni neke stvari:D
Sto se tice GTA 4,igrica koja nema fiziku bar malo da bude relalna za mene nije igrica,mislimo ono driftovanje sa dzipom mi nikako nije jasno,tako su uzasno napravili optimizaciju igre i nikada nisam usepsno odigrao partiju bilijara ili kuglanje
Misije su ok zamisljene ali cini mi se da ih ima jako malo,i takodje mi je falila teretana i ostale zezalice koje je SA imao:D
Ukratko za Igru od 14Gb,igra je ispod proseka

Samo kad se setim da su GTA 3 i Mafia izašle gotovo istovremeno. Otišao sam kod ortaka da narežem GTA 3 i on mi, onako usput, "uvali" i Mafiu. A ja, glupander, umalo da mu je vratim, misleći koji će mi to qrac pored GTA 3. Instalirao sam obe igre istovremeno. GTA 3 sam odigrao 2 misije i nikad nastavio, Mafiju sam "obrnuo" 22 puta, najmanje i to je jedina igra koju UVEK imam na kompu. Neka stoji.:D

Što se tiče GTA IV, treba videti igru u "punom sjaju" pa reći da je grafika "prosek". Takođe se slažem sa "activated1" da je Mafia bolja od svakog GTA, ali ima jedna stvar što se tiče KUMA. Ej, "Godfather" triologija su sam vrh filmske umetnosti i umesto da se iz filma iscrpe more ideja za RPG/Shooter sa sjajnom pričom (kao Mafia) oni smandrljaše neki patetični GTA klon, ubaciše pokojnog Branda u igru i daj muzi pare od dileja koji će da se oduševe tim. Mislim, igra ima svoje dobre strane, ali ih je strašno malo u samoj bezidejnosti dešavanja u igri! A nosi ime sjajnih filmova i priča Maria Puza. A izdavač je bio, ako se ne varam, EA Games. Hmmm, pogledati zezanciju iz mog prethodnog posta pod tačkom 3. :d

Znate sta ja mislim?Najverovatnije ce i ova igra biti ispljuvana od vecine ljudi iz ko zna kakvih razloga!Posto vecina dugo ocekivanih igara poput GTA 4,FALLOUT 3,FAR CRY 2 itd... je tako prosla!!!Daj boze da gresim,ali sve mi se cini da ce biti tako!!!

Znate sta ja mislim?Najverovatnije ce i ova igra biti ispljuvana od vecine ljudi iz ko zna kakvih razloga!Posto vecina dugo ocekivanih igara poput GTA 4,FALLOUT 3,FAR CRY 2 itd... je tako prosla!!!Daj boze da gresim,ali sve mi se cini da ce biti tako!!!

A Far Cry 2 kao nije zasluzio pljuvanje ? Igra je bila ispod prosecna ... a najavljivali su je kao ubica Crysisa ...

Dok ne stigne Mafia2, preporucujem da izguglate modove za prvi deo :) Ludaci su cak importovali kola iz NFS underground-a :D Moze da se napravi opasano dobar facelift igre.
Al' realno, kad se samo setim koliko je mafia bila ispred svog vremena i po scenariju i po zvuku i po muzici i po glumi i po grafici. Cak i po izvidjenju, pogotvo voznja kola. A bio sam tako skeptican tada, u fazonu "pa dobro... taj vremenski period i nije nesto zanimljiv." Sad zasluzujem par samara, onako vaspitackih :D
Igra tesko moze da omane jer postoji ogroman broj fanova. Po ovim filmicima nema sanse da se desi *****, samo da podlegne trenutnom trendu "10 nivoa i cao".

Da li polako shvatate prednost konzola? Ljudi, ovu igru ce terati jako inferioran HW u odnosu na PC... kad samo pomislim da nemam konzolu morao bih realno da razmisljam o nekoj hiend grafickoj da bi ovo pokrenuo...

Poslednja izmena:
Off:

Ja opet krenuo da igram prvi deo.
Sve na max, 8× AA i 16×AF, ide k'o podmazano (hehe, ipak je igra iz 2002 god.), instaliran patch 1.2 . . .
Setup mi ne daje rezoluciju 1680×1050. Ima li neki lek za to?

***, ima 1680×1050, samo što sam ja bio ćorav . . . Izvinjavam se.

;)

Na kojoj grafici igrash? HD2600?:wave:

Da, prosto neverovatno, 5-6 godina posle izlaska igre tera je na max trenutno najjeftiniji komad hardware-a, bez da štucne. A kad se samo setim koliko je bila zahtevna igra...
Tako ćemo drugi deo igrati 2014-te na mašini od 150e sve "u fulu".

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno