Šta je novo?

Mafia II

Neko ce jednom morati napraviti rez, a do tog momenta znacajnijeg pomaka u grafickom smislu nece biti. Mafia II nije igra na kojoj bi to trebalo da se uradi. Da, vazi za jednu od najboljih igara, meni je sigurno u TOP 5, ali nije ni blizu komercijalna kao GTA serijal npr...

Uostalom, ja sam Vistom sasvim zadovoljan, XP moze slobodno da ode u istoriju...
Sto bi Dragan Nikolic rekao, "Deco, idemo dalje" :D

Poslednja izmena:
Kad ovo bese izlazi zvanicno neko je spomenu 14 decembar.

Ja koliko vidim za PS3 tek u aprilu 2009. :( nadam se da ce za PC biti brze :(

Ja koliko vidim za PS3 tek u aprilu 2009. :( nadam se da ce za PC biti brze :(

Nebih reko da ce za pc izaci brze.
Iz razloga zbog piraterije pa vidis kako sad rade igrice prvo izadju na konzolama pa tek posle po godine ako ne i vise na pc primer ti je gta4 burnout paradise.

Pa to nije slucaj sa ovom igrom. Najcesce multiplatforme izlaze u isto vreme ;).

Poslednja izmena od urednika:
Nebih reko da ce za pc izaci brze.
Iz razloga zbog piraterije pa vidis kako sad rade igrice prvo izadju na konzolama pa tek posle po godine ako ne i vise na pc primer ti je gta4 burnout paradise.

Procitaj temu o GTA IV, bolje da nije jos izlazila. Sa burnout paradise to nikako nije slucaj. Vremenom su za konzole izlazili besplatni dodaci (nova vozila, motori, smena dana i noci itd.), a na kraju ce sve to zajedno doci i na pc. Uostalom, momci ubacuju i podrsku za blesave widescreen rezolucije, dodatne graficke opcije itd... Nece to biti samo zakasneli port ;)
Za mafiju ne zelim da komentarisem, po meni neka izadje kasnije ako treba, ali neka odrade posao kako treba (ne zelim da se GTAIV scenario ponovi).

Au, kako ovo izgleda!!! Igra je multiplatform, ne mogu da verujem da ce ovako nesto da postignu na konzolama. Pa ovo meni izgleda bolje od svega do sad. Nek je trailer i nasminkan itd, ali svejedno, neverovatno dobro izgleda...

Poslednja izmena:
l0wfLoW just shited his pants!

Nemojte me loziti vise da vam ne bi poslao "pozdrave" od gospodina Salierija ;) Gde je najkvalitetniji snimak?

Slobodno pogledaj na gametrailers-u hd verziju, dovoljno je dobra ;)

I nije ingame, onaj kratak deo filma sa kolima, kada udaraju i obrcu se, to je ingame.

Good GOD! :zgran:
Ako ovo izvedu dobro, bice rame uz rame sa GTAIV.
Meni je npr. prva mafia 3x dramaticnija i ima bolju atmosferu nego bilo koji GTA pre IV, odn. dosta je ozbiljnija igra. Samo da nastave istim stopama i mislim da cemo imati jos jedan hit :)

Good GOD! :zgran:
Ako ovo izvedu dobro, bice rame uz rame sa GTAIV.
Meni je npr. prva mafia 3x dramaticnija i ima bolju atmosferu nego bilo koji GTA pre IV, odn. dosta je ozbiljnija igra. Samo da nastave istim stopama i mislim da cemo imati jos jedan hit :)

Pa ako cemo tako, kao sto je Mafia 1 bila stepenicama iznad GTA3, tako ocekujem da i Mafia 2 bude ozbiljnija igra od GTA4, jer je meni ovaj dosta neozbiljan, niko mi nije rekao da je Niko sa kriptona.

Mafia je jedno 2-3 klase iznad GTA serijala al da ne ulazimo u prepirku, ovo izgleda extra! Kad izlazi zna li se, odprilike barem?

*** kad cete da prestanete da poredite GTA i Mafiu?? Kao da kazes PES 2009 je za dve klase iznad NBA LIVE 09 :wall: Jedino zajednicko su automobili, pucnjava i pogled iz treceg lica.. Jedna je napravljena kao zaebancija, sprdnja sa pravim svetom i sloboda da radis sta ti padne na pamet... a druga se svodi na jaku i vrhunsku pricu u kojoj je "otvoren grad" samo platno po kom se iscrtava ta prica..

Trailer - vrhunski, je*eno ne mogu da docekam!

Aaaaa, kakav trailer! :zgran:
I josh pichi Long Tall Sally... wow.
Ovo je jedina igra zbog koje cju uzeti bolji komp, samo da je cepam na max.

Potvrdjeno je da je trailer radjen sa in-game enginom, dakle nije CGI:

2K Elizabeth:

The trailer is not CG. it is in-game, and what you see is what you can expect when you play through the game.

Brate, jesen 2009.... jesen... :(

zna li neko kad izlazi ova igra tacno?naravno za pc.....

Baci pogled samo malo gore... :S:

Vidim da su zadrzali duh originalne mafije :D

Bas sam se nekako za to najvise plasio , i sada izgleda da je OK... Bice vredan placanja originala :p

Nazad
Vrh Dno