Šta je novo?

Mafia II

Mene je u GTA IV najvise odusevio Euphoria fizicki endzin, tako da sumnjam da ce Mafia 2 imati bolju fiziku (osim ako ne koristi isti endzin) i realnije pokrete ljudi. Za fizuku ostalih predmeta ne znam. :)

GTA 4 pogotvu ima dobru fiziku u toku voznje(svako skretanje Drift)bas realno:d

@G@W:+1,i tad je oduvala GTA a ne sumnjam da ce i sada...

Poslednja izmena:
Borise sa čime bi ti onda poredio GTA kad si već toliko uporan? Ili smatraš da ta igra nije za poređenje :)?

Pa i ja se slažem sa Borisom, ovo je kao da se poredi HL2 i Doom 3, nigde veze sa vezom sem što su obe igre FPS...

Ma kako da ne. Pa ne mora sve da bude isto :). Ne bi ni valjalo:d. Elem, ponavljam pitanje, sa čime onda uporediti? Vi onda verovatno mislite da nijednu igru ni sa čime ne treba porediti?

GTA 4 pogotvu ima dobru fiziku u toku voznje(svako skretanje Drift)bas realno:d
Imajuci u vidu da si GTA igrao na pc-u jasno mi je zasto tako mislis...
Ili gas na maksimum, ili nema gasa, pitam se samo kako bi vozio pravi auto na taj nacin bez da klizas odnosno da driftujes... :smash::smash: Ne razmisljate ni malo a pricate gluposti ovde... Fizika automobila je na odlicnom nivou a damage model jos bolji...
Sto se tice grafike kada se Mafia bude podigla u vazduh i kada bude mogao da se vidi kraj grada onda mozemo da je poredimo sa GTAIV, a ovako ne sumljam da ce biti bolja ali dzaba to ako ne vidis dalje od dva bloka...

Meni se svidja fizika u GTA4, primer: kada nekog udarite kolima, tj. sofersajbnom, pa on preleti preko kola, fizika, zvuk udara -> fenomenalno ;). Isprobao i na PS3 i na PC-ju.

Naravno da se GTA4 treba porediti sa Mafiom, ako je poredjenje potrebno :).
Pa sa cim drugim da se poredi...

Nije joj ni do kolena, naravno.

Poslednja izmena:
Vama sve mora da se crta, kako dajes gas u igri? Stisnes fakin dugme je'l tako? Kada se to dugme fakin stisne dajes gas automobilu je' tako? Znaci, ili stisnes dugme (maksimalni gas) ili pustis dugme (nema fakin gasa (za neupucene gas je stigao jutros u osam))... Sredine nema (barem na PC-u)... Jos u doba PS2 si mogao da kruzis gradom sa srednje pritisnutim gasom (analogni dugmici FTW)...

Jebga PC je zlo na koje ne MOŽE da se priključi fakin gamepad... :p

Poslednja izmena:
Jebga PC je zlo na koje ne MOŽE da se priključi fakin gamepad... :p

A ovde ga je prikljucilo... dvoje, a sa pravim analognim trigerima..... niko...

@ Goran i ostali

Ne moze da se poredi, jedna cilja na zaebanciju, parodiju americkog zivota, humor, kradju kola i divljanje sa istim, odnosno odradjivanje necega sto se smatra zabranjenim u stvarnosti... a druga cilja na vrhunsku linearnu prichu, to sto i jedna i druga imaju automobile, grad i pogled iz treceg lica su jedine slicnosti.

Ja mislim da je saints row2 sve oduvao:D
Noze kad samo pomislim kakve su igre bile exluzive za xbox360 (saints row1) mislim stvarno mi je zao sto nije ostala exluziva za box:d
Inace meni je i kum jedna od vrh igricaili da kazem godfather :)
Ali mafija ce zaista biti vrh kakvu samo realniju fiziku ima u trejleru a tek endzin:D

Koga zabole za GTA u temi o Mafiji ?

Još jednom :
tema je "Mafia 2 u najavi"

A o cemu mi onda da diskutujemo. Mozda o tome kako je glupavi IGN dvaput postavio isti trejler i nazvao ih razlicitim imenima (Sin & Sinner).

A o cemu mi onda da diskutujemo. Mozda o tome kako je glupavi IGN dvaput postavio isti trejler i nazvao ih razlicitim imenima (Sin & Sinner).

Hehe, vidi stvarno, tek sam sad čekirao ovaj drugi trailer.

Ja sam se nešto naoštrio na ovu igru, k'o i većina ovde, i imam velika očekivanja. Voleo bih da Mafia II bude onoliko dobra igra koliko ja bila Mafia davne 2002. Sve ispod toga će biti razočaravajuće.

Pa pominjemo konzole jer ce Mafia ovog puta izatji i na konzolama (josh jedna PC ekskluziva down the drain :().

To mi je drago zbog Gruje jer ce covek moci da igra na PS3-ojci bez da shteka za novi PC. :)

Ali opet, s druge strane, voleo bih da vidim Lozaca kako daje 1k evra za PC samo kako bi mogao da igra Mafiu 2 :eyebrows: (i josh 50 za original, podrazumeva se :p).

Pa pominjemo konzole jer ce Mafia ovog puta izatji i na konzolama (josh jedna PC ekskluziva down the drain :().

To mi je drago zbog Gruje jer ce covek moci da igra na PS3-ojci bez da shteka za novi PC. :)

Ali opet, s druge strane, voleo bih da vidim Lozaca kako daje 1k evra za PC samo kako bi mogao da igra Mafiu 2 :eyebrows: (i josh 50 za original, podrazumeva se :p).

Mafija je izasla i za ps2:) istog dana kad i za pc.Tako da to nije nikad bila pc exluziva.
Samo sto onda niko od velike vecine sadsnjih vlasnika ps3 ili 360 nije imao prethodnu generaciju konzola pa nije to ni igrao na konzolama:)
Pa sta mislis kako sam ja presao mafiju kad znam da je dobra igrica:)
A sto se tice ulaganja para u pc to nisam radio odkako sam ga kupio:)

Mafija je izasla i za ps2:) istog dana kad i za pc.Tako da to nije nikad bila pc exluziva.
Samo sto onda niko od velike vecine sadsnjih vlasnika ps3 ili 360 nije imao prethodnu generaciju konzola pa nije to ni igrao na konzolama:)
Pa sta mislis kako sam ja presao mafiju kad znam da je dobra igrica:)
A sto se tice ulaganja para u pc to nisam radio odkako sam ga kupio:)

MAfia za PC je izašla 27.08.2002, a za PS2 28.01.2004, aako je to tebi istog dana ne znam šta da kažem :d

Pored Silent Huntera 3 i Hitmana 2 ovo ce biti treca igra koju cu kupiti original za PC. :D

Pa upravo toliko bi mi trebalo da igram sa istim detaljima kao na PS3, ok, necu imati Shadow density ali to je zrtva na koju sam spreman :D

Ne preterujte, 4850 ce biti dovoljna za 1280x1024, 4870 na 1680x1050, sa max detaljima. Mislim pricam napamet...
Ali ipak ova igra izlazi za 7-8 meseci, koliko ce do tad izaci novih grafickih ;).

Mislio sam za Mafia 2 ;).

Zato što jedan trejler traje 20-ak sekundi duže. Posle slova MAFIA II sledi još jedna sekvenca kad Gvido stavlja mamu u taksi, a onda ekipa dolazi po njega i pomeraju mu dupe što je vodio mamicu u crkvicu. ,)

Kada sam pustio trejler, prvo sam pomislio da je neko upload-ovao neku christmas reklamu a onda kada sam ukapirao da je to igra :zgran::zgran::zgran:
Inace nikad nisam igrao Mafiju (verovali ili ne), sada se skida pa cu morati nadoknaditi ono sto sam propustio.

Baš sam se čudio kad je neko u ovom thread-u pitao zašto na trailer-u nema in-game snimaka. I, zaista, u drugom trailer-u nema, ali na onom prvom (kad jedu nešto u restoranu) ima par sekundi, kad se lik izviruje iz kola i puca na auto u pokretu i kad Gvido upada u neko skladište i puca, dakle, pogled u igri će biti kao i u prvom delu (može da se vidi ovde ili kako će izgledati vožnja sa jednom od kamera ovde ) Još jedan pokazatelj da Česi znaju šta rade i kako treba da rade, što obećava takvu zabavu da original mora da padne ma koliko bude koštao. Zaslužuju to.

Kakve su impresije, jel vredi kupovati nov kompjuter za ovo? :)
Stara mi je FX5600 5 godina pa reko možda je došao trenutak da dignem pare iz fonda za amortizaciju! :)

Pa nije jos izasla ;), tek na jesen.
Ja tad i planiram novu graficku, jer ce sigurno grafika biti fenomenalna, te stoga i zahtevna :).
Do tad ce me ova 8800GT sluziti.

A ti nemoj sad kupovati komp, vec kad izadje ;).

Nazad
Vrh Dno