Šta je novo?

NEWS ..... isplati li se ?

Za sve korisnike Astraweb-a dobra vest!

"Astraweb Announces Retention Upgrade to 270 Days

Astraweb is pleased to announce that we have just completed an infrastructure upgrade to increase our retention and improve our network.

Our retention is currently growing towards 270 days from 160 days. The latest retention statistics as our retention grows is available at:

http://www.news.astraweb.com/tools/stats.html

Our retention growth is for ALL groups. Our retention growth also includes headers, unlike many other services that do not include headers as part of their retention growth.

Along with our retention upgrade, Astraweb is also committed to provide the best network connectivity. As such, we have signed a new agreement with Level 3. The majority of our traffic will now be sent via Level 3, one of the best Tier 1 providers in the world!

Astraweb is committed to providing the best value service!"

270 dana retencije za 11$ vec vidim kako GN propada :).

Moze li pomoc oko otvaranja naloga na newshosting-u? Ne morate mi objasnjavati za servere, pretrazivace i sta sve ide, koristio sam do prosle godine News u grupi sa par ljudi tako sto je jedan preko Raiffeisen kartice uplacivao na svoj nalog... Mozete li mi konkretno reci kako ide otvaranje, tamo nisam video ponudjenu opciju za karticu Raiff.. banke a znam da je preko nje uplacivano... Rapid sam koristio i jos mesec dana pa gotovo... ovo je sramota sa 2.6GB, sa ovim brzinama skidajuci HD filmove mogu da sanjam samo skidanje kao na News-u, bez ogranicenja... prevarili me prosle godine sa onim 5GB svaki dan pa posle 5 dana kao iznova...

Hvala, sada cu da pitam druga...
Pitao sam ga... Kaze da ima mogucnost novcanih transakcija (nije pomenuo nista od visa, master ili ostalih), znaci uplata drugima i tek mi sada nije jasno... ima i Visa electron karticu ali to je za bankomate... Ako sam nesto pomogao ovim dodatnim pojasnjenjem cekam pomoc od nekoga ko ima ovako nesto.

uplatio sam xlned, i kad ocu da odem na https://reader6.xlned.com da se ulogujem nece da mi otvori sajt nikako?

Ne ide se na na nikakav sajt posto news nije "sajt" vec se upise samo reader6.xlned.com pod server properties u news programu koji koristis, naravno i sifru koju si dobio u email-u od njih. Posle toga nadjes neki sajt za skidanje nzb fajlova i njih ubacis u taj program koji koristis za skidanje i to je to.

moze li xlned da se uplati preko virtuon kartice raiffeisen banke? ako nemoze onda kako ili preko koga moze (samo da nemoram da uzimam drugu karticu)

Ko zeli da isproba news,ima ovde 2 dana free bez ikakvih zackoljica tipa da prvo uneses broj kreditne pa onda ako ti se svidja da nastavis i sl.
http://www.xennews.com/

Ko zeli da isproba news,ima ovde 2 dana free bez ikakvih zackoljica tipa da prvo uneses broj kreditne pa onda ako ti se svidja da nastavis i sl.
http://www.xennews.com/

Sada sam probao, skinuo sam par fajlova i dobio utisak da news uopste nije los, mane su mu sto nema domacih filmova (ne za mene, naravno :D) i sto nema starijih stvari, ali naviknucu se valjda da skidam redovno.

Sada sam probao, skinuo sam par fajlova i dobio utisak da news uopste nije los, mane su mu sto nema domacih filmova (ne za mene, naravno :D) i sto nema starijih stvari, ali naviknucu se valjda da skidam redovno.
Da, i meni je u pocetku smetalo sto nema starijih stvari ali su se vremenom pojavljivale.Sad samo redovan down i miran sam.

koja ti je max brzina na ovom free nalogu? Meni nece da predje 200 KB/s a imam 4 Mbit-a (oko 420-430 KB/s)

Shta se sve moze skidati sa NEWS-a ?? Jel ima svega shto ima i na torrentima ??

Razmishljam da predjem na news poshto ovaj moj lokalni provajder nije duplirao internet nego je samo ubacio pakete sa osakacenim uploadom ( 512/256 koshta 1450 a 1024/128 1380din ) a meni upload treba za torrente a 512k downloada mi je malo i zelim da predjem na veci paket ali nema nishta sa normalnim uploadom po nekoj normalnoj ceni...

Shta se sve moze skidati sa NEWS-a ?? Jel ima svega shto ima i na torrentima ??

Razmishljam da predjem na news poshto ovaj moj lokalni provajder nije duplirao internet nego je samo ubacio pakete sa osakacenim uploadom ( 512/256 koshta 1450 a 1024/128 1380din ) a meni upload treba za torrente a 512k downloada mi je malo i zelim da predjem na veci paket ali nema nishta sa normalnim uploadom po nekoj normalnoj ceni...

Line Rate - Upstream (Kbps): 248
Line Rate - Downstream (Kbps): 4095

Sta kazes na ovo? zanimljiv odnos upload i download :wall: inace beotel u pitanju a cini mi se da je i kod ostalih isto

^^
Da ali ovaj moj je kablovski provajder a ne ADSL a kod normalnih kablovskih provajdera odnos je 2:1...

AKo ocete 3 days free trail, moze i na hitnews.eu

samo kao payment izaberete bank transfer. :D

Sada sam uplatio 6 meseci xlned i imam problema sa brzinom download-a. Brzina je oko 100 KB/s (imam 2 mbita) a speed test na njihovom sajtu mi kaze 238kbps. Jel zna neko kako da resim ovo?

Poslednja izmena:
Sada sam uplatio 6 meseci xlned i imam problema sa brzinom download-a. Brzina je oko 100 KB/s (imam 2 mbita) a speed test na njihovom sajtu mi kaze 238kbps. Jel zna neko kako da resim ovo?

Evo i kod mene na Telekomu (2Mbit) sad ide oko 100KB/s. Ovih dana je radilo odlično ali od danas popodne slabo.
Čini mi se da su pominjali neke radove i da je moguć pad brzine ali na njihovom sajtu nema nikakvih informacija.

Poslednja izmena:
Ok, hvala na informaciji.
Nadam se da ce sutra biti bolje.

Ma meni je pukao film vise sa njima jer non stop imam neke probleme. Evo danas posle nekoliko dana kako ne skidam nista uzmem danas neki download i umesto da ide 4mbit sto sam i platio prvo je krenulo oko 250-300KB/s i drzalo tako nekih pola sata pa spalo na 100-70 i evo sad ide 30. Mislim da ti je bila greska sto si uplatio 6 meseci, malo si ustedeo sto se tice cene ali ces se zato nervirati s vremena na vreme. Nek sutra sve i radi kako treba ali je cinjenica da nisu toliko pouzdani kao neki skuplji provajderi. Koliko para toliko muzike.

meni sa hitnews sa 16mbita sa 2 konekcije vuce nekih 900kb/s :(

nisam jos al po nekoj proceni sa 4. bi bilo dobro tj 1.7mb/s

koliko vidim registrovali su i otklonili problem od 18.01.
mozda je ovo nesto sto ima veze sa tim...takodje mogu da potvrdim da postoje fluktuacije u protoku ali mogu reci da su vrlo profesionalni i ovakve stvari otklanjaju brzo :)

ma ovi sto kukaju su mnogo razmazeni izgleda..
pazi ti, oni se jos i nerviraju sto im download nije non-stop 7 dana u nedelji, 30 dana mesecno, 12 meseci godinje .. 100% zakucan..

pa to nema nigde... ako vam se ne svidja idite na rapidshare, tamo placate vise a dobijate kitu (cveca)... ili na torrente pa jurite tamo ratio... :)

kako su samo nezahvalni i cepidlake... :)

naslov teme je "NEWS.....isplati li se" ....Nego shta nego se isplati :))))))))) prezadovoljan korisnik..

Nazad
Vrh Dno