Šta je novo?

NEWS ..... isplati li se ?

Ima li neko predlog za neki indexer posto je i NZBRUS down?

Imaš ih gomilu novih. Nzbsooti, newzb, proguglaj, nađe se gomila. Btw, zbog neaktivnosti sam te obrisao sa mog servera.

Gingadaddy trenutno otvoren za registraciju, ne treba invite. Inace, koji indexer sada preferirate, ima ih kao pleve...?

Evo ja sad probao i reg. stalno ide na p/w error, kao nisam upisao sve zeljene simbole,karaktere i brojeve pfffff

Posto ovi iz xlned-a su uveli da se placanje moze vrsiti samo pomocu bank transfera ili bitcoina (pitam se sta je sledece pomocu bonova za hranu).
Uplatio sam kod ovih iz hitnewsa, medjutim nisam uopste zadovoljan snjima, download mi non stop skace, i kod fajlova koji su stariji recimo 200,300 ili 500 dana download mi ne ide vise od 200kb/s :( Kod xlneda nikad nisam imao takav problem download mi je isao uvek na max brzini koji sam uzeo.

Da li bi mi neko mogao da preporuci neki news provajder, kod kojeg placanje mogu izvrsiti pomocu kartice ili paypal-a, koji nije skuplji od 3 eura mesecno sa 2.5 mbita brzinom i recimo retention od minimum 900 dana.

Hvala.

Nazalost, za skoro sve EU usenet ponude je slicno, najbolje resenje za placanje je paysafe card sistem ...

Hmmm, pogledacu jos onda pa ako nadjem nesto postovacu ovde ;).

Ima li neki funkcionalni "narodni" newsleecher, da radi supersearch i exportovanje nzb-ova???

Ne postoji takav, pošto je supersearch plaćeni server. Probaj besplatni Alt.Binz, radi ga naš čovek i na dobrom je glasu u usenet zajednici. http://www.altbinz.net/

Da ali nema search :(
Ili su to uveli nekim cudom?
Inace koristim 0.39.4
Sacu da probam 0.39.5 posto mi na ovoj sadasnjoj daje poruku da je disable-ovan posto je free :D
EDIT: opet nista, DariusIII da nemas mozda instal da mi das ili mozda link za download?

Poslednja izmena:
Kako nema search? Kada sam ga ja koristio imao je yabse, binsearch i još neke.

poz tema je malo ofdate, htio bi probati news, sickbird, coucpotato i sabnzb,(inače sa torentima to nikako nisam pa da probam news) to sam podesio na ovim free radi sve fino, koji sad da zakupim net mi je 15mbps tako da preko te brzine i netreba mi brži news 10 bi bio ok, a eto da je ok i da je jeftini....i da mogu preko paypala plaćti

Prelistaj poslednjih par strana pa pogledaj preporuke, ili vidi ovde. Ja sam koristio Astraweb, pa sam prešao na Supernews pre nešto više od godinu dana, mada to tebi možda i neće odgovarati jer je neograničena brzina. Tweaknews je recimo nešto jeftiniji a ima cap od 10 mbit.

uzeo sam na astri za 20 dolara 3 mjeseca mislim da je to ok ponuda brzina je ok za ovaj 1 dana koliko sam probao.... u biti zadovoljan sam bio torentima ali sad imam podešen xbmc klijente 3 komada i server sa sabznb,couocpotato,sickibird koji rade sav onaj dosadni posao, moje je samo da označim šta hoću da gledam a oni u pozadini odrade sve....skidanje, rename, move, notifikacija u xbmc.....

još samo da podesim headpohnes i to je to...

ppl imam par pitanja za pretragu, za sada koristim usenet-crawler, dosta stvari nemože da pronađe i kad pronađe sabnnzbd izbaci failed.....koji je oks u suradnji sa astrom, da ima api key kako bi vezao sick,couch,headphones...
Jel moguće podesiti couchpotao da kad odradi pretragu neskida ništa već da ja odaberem šta da skine?

Astraweb automatski skida releasove sa servera (DMCA), od najboljeg su postali najgori USP. U suštini sada su evropski USP u prednosti (xsnews, usenet-bucket, recimo). Od ostalih, frugal, tweaknews, supernews, newsdemon,newsgroupdirect.
I da, možeš promeniti da on samo pronađe a ti odabereš šta da skine.

Poslednja izmena:
Vrh Dno