Ako si na nekom krs trakeru mozes da imas i 10 seedera koji siduju celih 45gb pa opet neces nikad da ga skines jer su ogranicili konekcije ili imaju ocajan upload, a onda pogledas na drugu stranu i na bolje trackere recimo TL - sve je fenomenalno seedovano iako je mnogo staro, a da ne navodim sve i svja rutracker koji iako je free moze kolicinom/brzinom i sidom da pojede skoro svaki drugi.
HDbits je "holy grail" hd ripova i tog celog sveta, sto znaci da taj isti materijal sa njega a i gomile ostalih trackera i njihovih internal gurpa ide sa njih na newz. I nije tu samo rip u pitanju, vec i kompletan tehnicko potkovan comunity. Dalje, ako te samo blurayevi interesuju, izvoli pravac rutracker na njemu imas skoro kao na hdbits-u i sve je odlicno seedovano.... a da ne spominjem da je free. I naravno da treba poznavati tracker svet je jer bitno kako kombinujes trackere i koliko si upucen kako sve to funkcionise sa njima da bi naravno sto pametnije iskoristio (general, music, movie itd).
To je samo tvoje misljenje jer si ocigledno slabo upucen, ali ok, tvoj izbor jer ti je tako lakse.
Slazem se da je TL veoma dobar, dobre su brzine to je opste poznato, ali nema ono sta meni treba (doduse ima dosta divx verovatno si zato toliko i upucen) tako da ti je taj argument bedan. Stice se utisak da si to napisao samo da bi nesta napisao.
Ako tvrdis da su krs trekeri, trekeri poput: CHD (za kojeg si u jednoj temi pisao da je dobar), hd-spain...hmmmmm u najmanju ruku ti se svi smeju koji ih imaju.
Kazes da materijal sa hdbitsa zavrsi na newzu, pa naravno da zavrsi, na newzu sve zavrsi, dva tri dana kasnije ali to nije toliko bitno.
Naravno da koristim rutreker, pa i moja baba zna za njega. Generalno brzine jesu dobre ali takodjer postoje stvari koje nisu dovoljno dobre sidovane i nema bas sve (divx ima stvarno mnogo). U jednoj drugoj temi si napisao: "Inace i ratio nije strasan na rutrackeru, jeste da banuju zbog njega, ali moze ponovo da se otvori nalog."
...moze ponovo da se otvori nalog, meni to lici na zlouptrebu jedne fine, vredne torent zajednice (je li to to "poznavanje treker sveta" mislim kombinovane trekera, ekaunta). Zbog takvih stavova taj treker je toliko potcenjen u torrent svetu... Bruka.
Na prethodnoj stranici si napisao: "Inace i ja sam se "skinuo" sa newza pre neke 3-4 godine...", da bas tako pre 3-4 godine, 3-4 godine je solidan period (mnogo novih sajtova, mnogo bolja ponuda materijala, bolje brzine...) sto znaci da nisi bas odgovarajuca osoba da pricas o newzu a posebno ne i da tvrdis nesta.
Posto ovo ne shvacam licno necu napisati da je ocigledno da si slabo upucen u newz, samo cu reci da pricas o necemu o cemu...ti treba vise informacija (neko bi rekao pregazilo te vreme, treba ti jedan malo bolji, detaljniji update)
Naravno da imas pravo na svoje misljenje, tvoj izbor jer ti je tako lakse (sigurno se ne ljutis sto te citiram, lol).