ivke76
Slavan
- Učlanjen(a)
- 29.08.2005
- Poena
- 350
a sobzirom da ce sad da dodje ivke76 da me proziva
nema vise potrebe stvarno
odlicno to i sam radis :wave:
a sobzirom da ce sad da dodje ivke76 da me proziva
To onaj samouki "lekar".Ladno idete na ta voodoo njesra. Iskreno sta god da je taj lik radio nikad ne bih poverio "svoje telo" takvim ljudima. Kako je ovo zvucalo.
Animan dobar odraz sa 110kg i ~190cm. Ja evo po treci put sjebao skocni sglob i ko zna da li cu ikada moci da kucam.....i to odrazna noga sad :S:.
Ti si ko pero lakNe znam da li se oko kucanja brines zbog noge ili visine, ako je zbog noge nemoj nista da se brines, meni je zglob jedno 5 puta iskakao iz leve noge (one glavne) i evo (da kucnem u drvo) sve je po starom i mogu sasvim solidno da kucam, btw visok sam 191 cm i tezak ~85 kg...
Resenje za zglob su ti dublje patike...
Da to jeste otezavajuca okolnost, ali ja sam se drastichno ugojio u poslednjih godinu dana (od kad ne igram, nemam velikih problema). Kada sam imao najvishe problema imao sam 92 Kg (grama sala nisam imao, u punom treningu). Pretpostavljam da moja kichma jednostavno nije "built for the BB game", i stari ima istovetnih problema (imao je operaciju, nistha mu pomogla nije). Jednostavno neko nikad nema problema, a neko ima, a mozda je genetika uradila svoje...poshto je ovo ochigledno familijarno u mom sluchaju...P@IN je napisao(la):@AnimaN *** steta. Nhf ali iskreno mislim da ta problema sa ledjima imas i zbog nesto vece tezine. Ipak 110+ kg na 190cm je bas dosta. Veliko opterecenje za takav odraz.
btw Steva Mirjevac je pokojan...Sad radi njegov unuk, koji uz duzno poshtovanje, nije Stevi ni do kolena...Nije to to...Stevaa mi je uvek namestio ledja, unuk ni jednom...
Ako nije svaki povredio više od trideset puta, neka se ne javljaShto se tiche povreda skochnih zglobova
Niko nije shampion veci od Trogdora sa bencha..
laganeza igoritze, samo idi kod nutricioniste, ja sam skinuo preko 3kg a nisam se odrekao gotovo nicheg osim svinjetine
Ako nije svaki povredio više od trideset puta, neka se ne javlja![]()
Uff. Znaci nema cevapa, pljeski, chvaraka i slichnih poslastica?
Generalno, cisto svinjsko meso ne volim, ali mesano gotivim.![]()
pa pljeske i tjevapi bi ionako trebali da se prave od govedine
Ja ovaj desno.
:d
Ако нисам закаснио за баскет слике... Војска, пре четири ипо године, у војничким чизмама, из места... Сад не смем ни да помислим...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari