Šta je novo?

Slike clanova foruma

Ljudi evo sam ja:-devil-: Pa da vidite da sam pravi lik da nisam neki izmisljeni koji samo lupa na forumu sve i svasta:D
Pssssss ja sam sa konzolaskog dela foruma:)

Prilozi

• ja.jpg
    ja.jpg
    449.7 KB · Pregleda: 309
Game over !!!! :D

2e1591aaab.jpg

Poslednja izmena:
Eto da ne bude da sam lik iz stripa :)

Prilozi

• sasa3.jpg
    sasa3.jpg
    76.7 KB · Pregleda: 286
Ja ovaj desno.
:d

Prilozi

• IMG_0054.jpg
    IMG_0054.jpg
    413 KB · Pregleda: 534

Prilozi

• micri077ef5.jpg
    micri077ef5.jpg
    230.7 KB · Pregleda: 274
Poslednja izmena:
Nekad kad se moglo skocit i nekih 25kg manje...

Prilozi

• kucanje.jpg
    kucanje.jpg
    90.3 KB · Pregleda: 312
A da ne kupujesh ti u OC House-u? Tj, da nisi skoro neshto uzimao, neshto mi poznat lik :) ?

Pa ja sam. Kod vas sam uzeo ovu memaru sto ne ide preko 920! :( :d
Cuo sam da te kolega zove rosi, i pomisli da si ti ovaj lik sa foruma, al kontao sam, koja je verovatnoca...
Poz

hhahahahah ludaci :)

Pa ja sam. Kod vas sam uzeo ovu memaru sto ne ide preko 920! :( :d
Cuo sam da te kolega zove rosi, i pomisli da si ti ovaj lik sa foruma, al kontao sam, koja je verovatnoca...
Poz

Ne Rossi nego Shiki :D

Dodji ti blago meni nama pa cemo da je reklamiramo :)

Ne Rossi nego Shiki :D

Dodji ti blago meni nama pa cemo da je reklamiramo :)

Ma bilo je Rossi sto posto! Kad ti ja kazem!
.
.
.

A ipak je bilo shiki mozda. :d
Nego i ovde na forumu te tako zovu i ovde, pa mi uslo tamo negde u mali mozak.

Cim mi biostar stigne sa reklamacije, testiram memoriju i ako nece na 1000 donosim je kod vas u OC House. Takodje donosim i 2x2l Coca Cole, 2xGood kikiriki i 2xChoco Plazma. I to overklokovana.
Da budem fin. :)

@Ocoolaja & Karbo mali off.
Eh koja je to sreca bila, kad sam dovatio obruc prvi put. Verovali ili ne imao sam 168cm i nekih 50 kila, jos je cini mi se bio 7 razred osnovne. Sad imam 178cm i 87kg i nemate pojma koja bi to sreca bila kad bih dohvatio i tablu. :)
Eh ti racunari, 37kg razlike. :)

Poslednja izmena:
Naskok ili sa noge?

Ma sa noge... tj dvokorak i pljas (pa vjesanje).
Inace sad u zadnjih par godina ja se obradujem kad dodirnem obruc. Em zbog kilaze em zbog slabih nogu (imao saobracajku)... pa poslijedice.

Vidim da neki ovde treba da se podsete ove slike :D

http://www.benchit.rs/news/2007-09/16/DSC_0237.JPG

hahahaahhaha
E ovo se zove "klizeci start", Svaka chast Bane :D
Mada, koliko znam skor izmedju nas i vas je josh uvek 1:1 a mi imamo bolju kosh razliku.
To shto smo mi sa savrshenim skorom ushli u finale i shto sam ja hteo plejer je vec neka druga pricha :p
A i Peca vas je vadio sve vreme...bez njega ste bili tropa :D

Jao vidi dule i bane, NBA tandem :D

Koliko mi se samo igra..c c c....a ledja me ubijaju...ali da ne bude offtopic evo par mojih slika iz MCI centra.
Washington Wizards - New York Knicks
Tada je Slavko Vranjesh igrao za Knicks, he he, i tad nije znao da napravi dobar blok...
Video sam Jordana...Drzao je kratak govor washington-skoj publici jer je sezonu pre toga zavrshio karijeru...toliko sam se bio usplahirio i najezio kad sam ga video uzivo (a sedeo sam u trecem redu, shto je poprilichno blizu) da se nisam setio da ga uslikam...

Ma sa noge... tj dvokorak i pljas (pa vjesanje).
Inace sad u zadnjih par godina ja se obradujem kad dodirnem obruc. Em zbog kilaze em zbog slabih nogu (imao saobracajku)... pa poslijedice.
Nije loshe, nije loshe!
Mada, vishe cenim naskok :)
Bedak za saobracajku...
Ma ja sa svojih sadashnjih 113 kg (189 cm) pipam iz mesta obruch, ostalo je to u nogama..problem je to shto kada to uradim par puta posle ne mogu da hodam koliko me bole ledja (diskushrenija :()

Poslednja izmena:
Ma ja sa svojih sadashnjih 113 kg (189 cm) pipam iz mesta obruch, ostalo je to u nogama..problem je to shto kada to uradim par puta posle ne mogu da hodam koliko me bole ledja (diskushrenija :()

Ništa zato kreni ko ja na vaterpolo (u dobra stara vremena kad sam imao vremena) tu se kilo piše kao plus, nema šta da boli posle.
Pa još navrati kod Steve mirijevca. Ima da se opraviš ko nov.

Ništa zato kreni ko ja na vaterpolo (u dobra stara vremena kad sam imao vremena) tu se kilo piše kao plus, nema šta da boli posle.
Pa još navrati kod Steve mirijevca. Ima da se opraviš ko nov.
Da ;)
Planiram da idem na plivanje, bazen je iz raja izashao. Mada je meni kosharka bozanska igra :). Fetish...nazovi kako hocesh :)
btw Steva Mirjevac je pokojan...:( Sad radi njegov unuk, koji uz duzno poshtovanje, nije Stevi ni do kolena...Nije to to...Stevaa mi je uvek namestio ledja, unuk ni jednom...

To onaj samouki "lekar".Ladno idete na ta voodoo njesra. Iskreno sta god da je taj lik radio nikad ne bih poverio "svoje telo" takvim ljudima. Kako je ovo zvucalo :D.

Animan dobar odraz sa 110kg i ~190cm. Ja evo po treci put sjebao skocni sglob i ko zna da li cu ikada moci da kucam.....i to odrazna noga sad :S:.

Animan dobar odraz sa 110kg i ~190cm. Ja evo po treci put sjebao skocni sglob i ko zna da li cu ikada moci da kucam.....i to odrazna noga sad :S:.
Ne znam da li se oko kucanja brines zbog noge ili visine, ako je zbog noge nemoj nista da se brines, meni je zglob jedno 5 puta iskakao iz leve noge (one glavne) i evo (da kucnem u drvo) sve je po starom i mogu sasvim solidno da kucam, btw visok sam 191 cm i tezak ~85 kg...
Resenje za zglob su ti dublje patike...

al ste svi visoki ... :)

Ja nekada igrao profesionalno, al sam bio Plej, sa 180. igrao sam i u FMP-u, i Partizanu u mladjim kategorijama, a u prvoj ligi sam imao par utakmica u Atlasu i u drugoj ligi celu sezonu u metalcu iz valjeva ... :)

e a za ovog shto ne veruje u "Voodoo" -

na utakmici u Metalcu, protiv smedereva, unishtim celo koleno. ispadne mi meniskus, pokidaju se ligamenti, sve zivo, ne znam dal takva povreda ima ime u opshte. i oni mene lepo spakuju za beograd, i na VMA mi kazu:

"sinko, idesh u rusiju nadji 40.000 maraka, za operaciju, i hodacesh za godinu dana, a sport ochekuj za 2 godine ... "

naravno, nit sam imao 40k maraka, nit sam hteo u rusiju i odem kod kostolomca. postoje tri u srbiji koji znaju posao - Baba ruza na slaviji, deda jedan iz smedereva, i chovek koji je meni namestio, a ostace anoniman. rezultat - posle dve nedelje sam stajao, posle mesec ipo hodao, posle 4-5 meseci dzogirao. al taman dovoljno da sam batalio kosharke.

a sobzirom da ce sad da dodje ivke76 da me proziva, a ti se lepo raspitaj za tog kostolomca iz smedereva, koji je operisao Bobana Jankovica (bivsheg igracha zvezde koji je skoro preminuo), pa ako znash ljude u sportu, obavezno pitaj KAKO ga je operisao ;)

Poslednja izmena:
Vrh Dno